Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet til naturen, har dette kontinentet et bredt spekter av fantastiske overnattingssteder. Overnatt på historiske slott og kjenn suset av historien som følger med. Prøv et av de luksuriøse hotellene i en av Europas storslått storbyer, eller prøv et retreat som ligger tett på naturen. Europa har en mengde med storslotte hotell å velge mellom og du kommer garantert til å la deg begeistre. Enten du drømmer om å omfavne den storslagne naturen i de sveitsiske alper eller fordype deg i historiens rike skatter i Roma, er disse hotellene en destinasjon i seg selv.

Vi har funnet noen av de flotteste og mest uforglemmelige hotellene i Europa som kommer til å gi deg noen fantastiske dager, enten du skal på en kort eller lengre ferie. Planlegg neste reise nå og gled deg til å oppleve både hotellet og byen du velger å reise til.

Europas flotteste hotell

Uavhengig av hvilket av disse fantastiske hotellene du velger, er en overnatting på noen av disse stedene i Europa en opplevelse utenom det vanlige. Disse hotellene forplikter seg til å gi gjestene en uforglemmelig og luksuriøs opplevelse, noe som gjør ferien til et minne for livet.

Med en luksuriøs overnatting blir også selve hotellet en del av både reisen og opplevelsen. Legg turen til et av dine favorittland og gled deg til å senke skuldrene, samtidig som du tar inn over deg på sjarmen og følelsen av å kunne slappe av, i de flotteste omgivelsene.

Overnatting på slott

rosenborg slott

Ta opplevelsen et skritt videre og overnatt på et luksuriøst slott. Fra det fantastiske Chateau du Rivau i Frankrike, som utstråler en fantastisk eleganse og luksus, eller til det fortryllende Neuschwanstein slott i Tyskland, som har inspirert eventyr og drømmer gjennom århundrer. Disse hotellene tar deg med på en tidløs reise gjennom Europas rike historie.

Europas storbyer

Paris

Europas storbyer har flere enestående luksushoteller som kombinerer moderne design og førsteklasses service. Prøv hoteller som The Ritz i Paris, med sin historiske prakt og overdådige innredning, eller det ikoniske Hotel Adlon Kempinski i Berlin, som har vært vertskap for kongelige og kjendiser. Dette er hoteller som virkelig representerer luksus opplevelser på sitt beste.

Tett på naturen

For deg som søker en naturlig oase, er Europas kystlinjer og fjellandskap pakket med flere  fantastiske resorter og hotell. Fra de pittoreske kystbyene langs Amalfikysten i Italia, der hoteller som Hotel Santa Caterina og Le Sirenuse byr på en blanding av eleganse og panoramautsikt. Eller du kan prøve de luksuriøse fjellretreatene som Badrutt’s Palace Hotel i St. Moritz, Sveits, hvor du kan oppleve alpint eventyr og avslappende luksus tett på naturen.

Unike opplevelser

Europa har også en rekke unike hoteller som tilbyr en opplevelse utenom det vanlige. Fra flytende hoteller som Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest, som ligger i en praktfull bygning ved Donau-elven. Her får du en følelse av flytende eleganse, eller du kan prøve ishotellene i Norge som Kirkenes Snowhotel . Her kan du oppleve magien med å sove i et rom laget av is og snø.

Hotel Adlon Kempinski, Tyskland

Beliggende i hjertet av Berlin, har dette hotellet imponert gjester i over hundre år med sin luksus og tidløse eleganse. Med fantastisk utsikt over Brandenburger Tor er det et symbol på tysk luksus på sitt aller beste.

Her kan du se nærmere på Hotell Adlon

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest, Ungarn

Med en blendende beliggenhet ved Donau-elven, kombinerer dette hotellet historisk prakt med moderne bekvemmelighet, og tilbyr en opplevelse av ren luksus i hjertet av Budapest. Her får du alt du kan tenke deg fra du kommer til du reiser og hele hotellet er som en drøm å regne.

Her kan du se nærmere på Hotel Gresham

Belmond Hotel Caruso, Italia

I hjertet av Amalfikysten sørger dette hotellet for en spektakulær utsikt over Middelhavet. Med en forlokkende blanding av historie, eleganse og vakre hager er det en perle i det italienske landskapet, som du garantert kommer til å elske.

Her kan du se nærmere på Belmond Hotel

Badrutt’s Palace Hotel – St. Moritz, Sveits

Beliggende i hjertet av de sveitsiske alper, kombinerer Badrutt’s Palace Hotel klassisk eleganse med førsteklasses service. Dette femstjerners hotellet, et ikon i St. Moritz, tilbyr enestående utsikt over innsjøen og fjellene. Med luksuriøse rom, gourmetrestauranter og et førsteklasses spa er dette hotellet et symbol på ekte sveitsisk luksus. Dette hotellet er det perfekte reisemål for både skientusiaster og for deg som ønsker å slappe av.

Her kan du se nærmere på Badrutt´s Palace

Le Sirenuse, Italia

Dette boutiquehotellet ligger på klippene ved Amalfikysten og er en perle av luksus og sjarm. Med en utrolig utsikt og førsteklasses service, er det en drømmedestinasjon for en romantisk helg med en du er glad i.

Her kan du se nærmere på Le Sirenuse

The Savoy, London

Dette historiske hotellet, som ligger ved Themsen, har vært en av Londons mest ikoniske hotell i over et århundre. Med sin blendende eleganse og legendariske gjestfrihet, er det et sted for unike luksusopplevelser. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og det kommer du til å sette pris på.

Her kan du se nærmere på The Savoy

The Savoy Hotel, Irland

The Savoy Hotel er et fem-stjerners boutiquehotell som ligger midt i sentrum av Limerick i det historiske området. Hotellet har utsikt over elven, Shannon, og kan skilte med hele tre gourmet restauranter, et velværesenter og luksuriøse rom som sørger for at oppholdet ditt blir helt perfekt.

Her kan du se nærmere på The Savoy Hotell 

Hotel Plaza Athénée- Paris

Dette elegante femstjernershotellet i Paris, kjent for sin praktfulle avenue Montaigne-plassering, er et ikon for stil og luksus. Hotel Plaza Athénée har fantastiske suiter, en Michelin-stjerne restaurant, og en spa-avdeling som tar vare på ditt velvære på absolutt høyeste nivå.

Her kan du se nærmere på Hotel Plaza Athénée

Europa byr på et mangfold av luksuriøse hoteller, og hvert av dem gir en unik opplevelse. Enten du søker deg til de eventyrlige fjellene, romantiske innsjøer eller pulserende byliv, vil opplevelsen bli helt unik.

Her finner du de beste prisene på flyreiser i Europa

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...