Samarbeid med Luksusferie

Når nordmenn skal planlegge reiser og opplevelser er internett og inspirasjonssider et viktig verktøy. På Luksusferie finner du lesere som ønsker å oppleve det lille ekstra.

Luksusferie har +/- 50 000 Norske lesere i måneden. (Tall fra Google analytics)

Våre lesere ser etter steder og aktiviteter som kan gi de minner for livet. Og de er villig til å betale litt ekstra for den perfekte utsikten, den fantastiske spa-opplevelsen eller det flotteste hotellrommet.

Salgsfremmende artikkel med distribusjon

Vi skriver unike og engasjerende tekster med mye informasjon om din virksomhet enten dere driver et SPA, hotell, et reisebyrå eller et fantastisk spesielt overnattingstilbud. Våre lesere er opptatt av bilder og utfyllende informasjon slik at de i enden av artikkelen føler seg trygge nok til å bestille opphold hos dere.

Alle artikler har fokus på høy nytteverdi ovenfor våre lesere

Artikkelen vi skriver om deres virksomhet vil deles med våre følgere og ellers inkluderes i våre distribusjonskanaler slik at deres artikkel vil bli lest av tusenvis av lesere på jakt etter eksklusive opplevelser. Du får med andre ord omfattende distribusjon av din artikkel inkludert gjennom en rekke av våre kommersielle samarbeid:

Over 300 000 følgere i sosiale medier – Din artikkel deles på en rekke grupper med en samlet følgerskare på over 300 000 nordmenn

Din artikkel/ tilbud vil markedsføres på andre nettsider gjennom egne displaybannere dedikert kun til din artikkel

Artikkelen vi publiserer med deres tilbud/ omtale vil være tilgjengelig i 1 år på våre sider med mindre annet blir avtalt. Etter avtale med dere vil artikkelen bli delt i våre kanaler flere ganger gjennom året. En slik avtale inkluderer alltid markedsføring på flere av våre annonseplattformer.

Ønsker dere omtale av deres reisevirksomhet på Luksusferie. Ta kontakt med Media Gruppen AS

Finner du en publisert artikkel på siden der du mener deres tilbud bør være representert og ha en link er det bare å ta kontakt så finner vi en løsning for deres virksomhet

For advertising and content marketing articles please contact us for solutions and terms. This site has +/- 50.000 monthly Norwegian readers.

Kontaktinformasjon:
Salg@luksusferie.no
Telefon: + 47 980 55 554

Maldives, Palm Tree, Hammock, Beach, Sand, Coast

Om Luksusferie

Luksusferie.no samler vi luksusreiser, ideer og ikke minst minnerike opplevelser som vil gi leseren inspirasjon til å bestille reiser de finner her på siden.

I tillegg til å samle de mest eksklusive opplevelsene i Norge og utlandet jakter vi også på luksusreiser til gode priser. Man kan med andre ord finne svært eksklusive reiser og opplevelser på siden til samme priser som rimelige charterreiser. Vi jobber tett med flere hoteller, spa-hoteller og turoperatører som ofte kommer med spesielt gode tilbud på luksusopplevelser til våre lesere

Vi har et vidt spekter av reiser og opplevelser på våre sider. Vi skriver om eksklusive opplevelser i både Norge og resten av verden, men vi har litt ekstra fokus på de norske eksklusive opplevelsene som gir minner man sent glemmer.

I Norge har vi et rikt utvalg av luksuriøse reiser og opplevelser. Fra flotte SPA-hotell til overnatting i trehytter med utsikt som lett tar pusten fra en. Vi tror de aller fleste blir overrasket over hvor mange eksklusive opplevelser man kan oppleve i Norge. En ferie i Norge er spesielt tilrettelagt for helger der man skaper romantiske minner fremfor å ligge hjemme på sofaen

Luksusferie.no eies og driftes av Media Gruppen AS

Ønsker du å skrive på Luksusferie eller har forslag til redaksjonelle eller kommersielle samarbeid tar du kontakt med oss på redaksjonen@luksusferie.no eller telefon 980 55 554