Hit reiser du for å oppleve de vakreste og mest unike stedene i Europa

Etter en lengre periode uten muligheter til å hverken reise på solfylte ferier eller spennende opplevelsesreiser er det godt å kjenne på at vi endelig kan bevege oss rundt i Europa og resten av verden. Europa har mange flotte land og områder som er verdt et besøk og vi har funnet noen av de vakreste stedene du bør besøke. Her finner du alt fra eventyrgrotter og lavendelåkre til unike landsbyer og rosa saltsjøer. Dette er steder så vakre at de vil garantert ta pusten fra deg.

Ferier er mer enn strandliv og for dem som elsker å fylle minnebanken med nye opplevelser og inntrykk er dette de perfekte reisemålene.

Rosa saltsjøer i Torrevieja

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av José Ángel Alcaraz (@jose.angel.alcaraz)

Torrevieja er et yndet reisemål for turister fra hele landet og er spesielt elsket av nordmenn som vil ha gode temperaturer hele året. Her kan du leve i behagelig varme og er du en av dem som setter pris på en runde golf kan du være sikker på at du her også finner en av Spanias flotteste golfbaner.

Torrevieja ligger på Costa Blanca og kan i tillegg til deilige temperaturer og vakre strender også skilte med et helt unikt syn, en enorm knallende rosa salstsjø. Dette er plassen du bør besøke i solnedgangen og du kommer til å bli mektig imponert. Hit kommer også over 2000 flamingoer i hekketiden og hele naturreservatet er virkelig verdt et besøk.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Alicante.

Gardasjøen i Italia

Gardsasjøen er Italias største innsjø og er virkelig verdt å oppleve. Her vil du se en solnedgang du aldri har sett maken til og som du sent vil glemme. Gardasjøen finner du Nord i Italia og ligger på grensen mellom Lomardia og Veneto.

Gardasjøen stammer fra istiden og kan skilte med krystallklart vann og vakre fjell. Rundt Gardasjøen finner du små koselige byer hvor alle fortjener et besøk. En av de beste måtene å oppleve Gardasjøen på er å leie en bil å kjøre rundt hele innsjøen.

Du kan ta fly til Bergamo og leie bil der. Deretter kan du oppleve alle de flotte stedene rundt Gardasjøen. Turen er spesielt perfekt hvis du reiser sammen med en du er nyforelsket i. Denne turen vil garantert huskes som en av de beste opplevelsene dere har hatt sammen.

Her finner du de beste prisene på fly til Bergamo.

Sintra i Portugal

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av @visit.sintra (@visit.sintra)

I Portugal finner du et av verdens mest sagnomsuste slott som virkelig fortjener et besøk. Slottet ligger rett på utsiden av Lisboa og ruver majestetisk i solen på fjelltoppen. Du må også sørge for å få med deg Quinta da Regaleria som er et stort kompleks som er satt på UNESCOs verdensarvliste og inneholder et slott, et kapell og en hage pakket med unike grotter.

En tur til Sintra vil garantert få sving på fantasien og er du en av dem som elsker både historie og gode romaner så er dette et besøk du må sørge for å få gjennomført når du tar turen til Portugal. Du kan ta turen til Sintra og oppleve dette og flere fantastiske steder med en guidet tur og du kommer til å elske hvert minutt.

Her finner du de beste prisene på fly til Lisboa i Portugal.

Pamukkale i Tyrkia

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Pamukkale (@pamukkaletravel)

Tyrkia er kjent som et varmt og gjestfritt land og mange tar turen til flere av de populære turistbyene år for år. Et av Europas vakreste steder, Pamukkale, ligger tre timer fra turistbyen Antalia i Denizil og du kommer til å bli bergtatt av synet som møter deg.

Vannet i Pamukkale er mineralholdig og området rundt ser nesten ut som et slott laget av myk bomull. Hele omårdet står på UNESCOs verdensarvliste og det er ikke uten grunn. Her er landskapet naturlig inndelt i nivåer og terrasser med fantastiske varme kilder.

Dette unike fenomenet oppstår når vann som er oppvarmet av vulkansk lava løser opp ren hvit kalk som igjen fordamper og fester seg til klippene. Tar du turen hit bør du regne med å bruke en hel dag. Du kan bade, slappe av og ta inn over deg denne fantastiske naturopplevelse.

Her finner du de beste flyreisene til Antalia i Tyrkia.

Lavendelåkrene i Bulgaria

Bulgaria har en mengde med flotte hoteller hvor du kan ha unike og eksklusive ferier med lave skuldre. Landet er også kjent for å gi mye for pengene, men om du vil ha en av Europas vakreste opplevelser så kan du glede deg over at her er det mange sanselig inntykk å ta innover seg.

Foruten strender og shopping er Bulgaria kjent som en av verdens største produsenter av lavendelolje og er det noe du bør få med deg i dette livet er det å se de frodige lavendellåkrene i full blomst. De største områdene for dyrking av lavendel er Sjumen og Dobritsj og vil du virkelig oppleve Bulgaria på sitt beste bør du leie bil og kjøre fra by til by, det er garantert en opplevelse du sent vil glemme.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Varna i Bulgaria.

Dragegrottene i Porto Cristo på Mallorca

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av @espana_es_fascinante

Mallorca er mer enn flotte strender og badedyr. Tar du turen til den lille byen Porto Cristo vil du oppleve verdens vakreste grotte. Hele grotten er ubeskrivelig syn av huler som er bygget opp av unike steinformasjoner og det finnes ikke maken noe sted i verden.

I tillegg til formasjonene inneholder også grottene flere innsjøer deriblant verdens største underjordiske innsjø. Her spilles det musikk av en fantastisk kvartett som sørger for den ultimate stemningen langt under jorden.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Mallorca.

Gled deg til en mengde med opplevelser og inntrykk. Dette er reisen i Europa alle bør unne seg en gang.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...