Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille ekstra er alle forunt. Lite passer bedre enn noen gode dager på et SPA- Hotell. Et sted du kan senke skuldrene, samle ny energi til alle hverdagene som krever at du er på toppen av alle dagens gjøremål og krav. Vi har funnet 6 fantastiske SPA- hotell i Norge som virkelig fortjener et besøk. SPA-hotell som gir deg mer enn noen timer i et varmt basseng, men som også gir deg ro og behandlinger som er som balsam for sjelen.

Alt handler om påfyll i både minnebanken og hjertet, og med disse spesielle SPA- hotellene vil du komme hjem som en ny person og håndtere hverdagen på strak arm.

The Thief Oslo

På en liten øy, Tjuvholmen, midt i sentrum av Oslo ligger The Thief Hotell. Tjuvholmen var i sin tid en yndet plass for smuglere, pirater og forbrytere. I dag, derimot, er det en yndet plass for alle som elsker å unne seg litt luksus.

he thief restauranten

I restauranten vil du få servert retter med fokus på nordiske råvarer, inspirert av matkulturer fra hele verden.

The thief spa

Thief SPA kan glede deg med en tyrkisk hamam-opplevelse, marokkansk leirebehandling, ansiktsrens, neglebehandling eller massasje etter ditt valg. Ønsker du å legge inn en liten treningsøkt kan det lett gjøres i ett av de to treningsrommene, eller du kan ta deg et deilig bad i svømmebassenget.

the thief rom

Med sin unike beliggenhet og nærhet til sjøen kan du oppleve både shopping og sjelero, alt på ett og samme sted.

Her kan du se nærmere på The Thief Hotell og bestille rom. 

Son spa

Son spa ligger 40 minutter fra Oslo, rett i vannkanten med fantastisk sjøutsikt. Alt er tilrettelagt for at du skal få noen uforglemmelige dager med lave skuldre. Vil du gjøre litt ekstra stas på deg selv, og ditt reisefølge, bestiller du en flaske musserende som venter på deg når du ankommer, bedre kan det ikke bli.

Fotograf

Her sjekker du inn til smakfullt innredede rom, og du kan velge mellom ordinære rom, suite eller frontsuite med sjøutsikt, balkong og stue.

son spa restaurant

Du kan nyte deilig mat i restauranten som er et naturlig samlingssted for hotellets gjester, spagjester, dagsreisende og fastboende. Utserveringen ligger rett mot gjestebrygga, med vakre strender på hver side.

son spa

Start dagen i bassenget eller i boblebadet, med utsikt over fjorden. På Son Spa har du fri tilgang til både treningsrommet og bassenget når du bor på hotellet, eller når du har bestilt en spabehandling.

Son Spa utendørs badstue

Son SPA kan også skilte med Oslofjordens råeste badstueflåte – Hot Zoen.  Den ligger unikt plassert ytterst på gjestebryggen med utsikt over innseilingen til Son. Gled deg til én eller flere avslappende dager ved Son SPA.

Her kan du se mer av Son Spa og bestille rom. 

Støtvig Hotell

Støtvig Hotell ligger 50 minutter fra Oslo i Viken kommune. Hotellet hadde sine første gjester allerede på 1900- tallet og har i over 100 år vært et populært badehotell. I 2011 ble det gamle hotellet revet og nytt ble bygget, på samme plassen, flottere enn noensinne.

støtvig spa

I dag rommer hotellet en fantastisk SPA avdeling på hele 1000 kvm. Anlegget har alt du trenger for noen deilige og avslappende timer med bl.a badstu, regnskogdusj, utendørs og innendørs basseng.

støtvig restaurant

Hotellet har i tillegg egen kino som er en tro kopi av kinoen i det hvite hus, samt både bowling og shuffleboard. Du kan også spise nydelig mat I ala-carte restauranten, eller i 60-talls Dineren som ligger i underetasjen.

støtvig rom

Hotellet har romslige, lyse rom, mange med sjøutsikt. Vil du ha det lille ekstra bør du bestille frokost på rommet. Da får du servert de lekreste retter uten at du behøver å haste til restauranten.

Her kan du se mer av Støtvig hotell og bestille rom. 

Hankø Hotell & Spa

Hankø Hotell & Spa ligger på øya Hankø i Oslofjorden, en time fra Oslo og kun 12 km fra Fredrikstad. For å komme til denne vakre plassen vil du bli fraktet over med rutebåt som er tilgjengelig i sesongen når hotellet har åpent. Hankø Hotell og Spa har en lang historie hvor de tok i mot gjester allerede i 1877.

hankø rom

Hotellet er utstyrt med intet mindre enn 102 rom, 220 sengeplasser og er å regne for et av Norges største Spa.

hankø spa

Hankø Hotell & Spa har 13 behandlingsrom hvor du kan få den behandlingen du ønsker deg. I tillegg kan benytte deg av svømmebassenget, boblebadet, badstuen og det tyrkiske dampbadet.

hankø restaurant

Kokkene på Hankø legger sin stolthet i å trylle frem kulinariske retter du kommer til å huske i lang tid. Hankø er øyen du kommer til å lengte tilbake til.

Her kan du se mer av Hankø Hotell & Spa og bestille rom.

Farris Bad

Farris Bad ligger i Larvik i Vestfold kommune plassert rett i vannkanten på det som tidligere var Farris stranden.

Farrsi bad suite

Mange av rommene har sjøutsikt, og du både sovner og våkner til bølgeskvulp fra små bølger som slår inn mot stranden.

farris bad spa

Farris Bad har Nordens største og mest innholdsrike SPA-avdeling på over 2500 kvm. Spaet er i tillegg etablert på en ekte, mineralholdig kilde, Farris kilden. Her kan du oppleve ekte og rent kildevann fra 55 meters dyp i kildevannsgrotten. Vannet har brukt 20 år på sin reise fra Bøkeskogen og inn til Farris Bad. Spaet har hele 19 behandlingsrom, samt basseng.

farris bad restaurant

Resturanten har alltid noe nytt og spennende å tilby deg. På en varm dag kan du sitte ute på terrassen hvor du nesten har tærne i sanden. Farris Bad er virkelig verdt et besøk, med lave skuldre kan du møte hverdagen igjen.

 

Hotell union Geiranger

Hotell Union Geiranger har spektakulær utsikt over verdens vakreste fjord,nemmelig Geirangerfjorden.

geiranger restaurant

Hotellet har hele tre resturanter hvor du kan nyte lokal mat laget av kokker som gjør sitt ytterste for å gi deg en opplevelse utenom det vanlige.

geiranger rom

Med en Spasuite vil du kunne nyte den fantastiske naturen som Geiranger har å by på fra morgen til kveld. Med boblebad på terrassen, vakker utsikt og direkte inngang til SPA- avdelingen er det vell verdt turen til dette hotellet.

geiranger spa

SPA-avdelingen har alt av behandlinger du kan ønske deg, samt tre svømmebasseng som kan gi kroppen den avslapningen den fortjener.

Her kan du se nærmere på Hotell Union Geiranger og bestille rom. 

Gi deg selv et pusterom fra hverdagen og gled deg over å kunne bli vartet opp fra morgen til kveld. Det har du definitivt fortjent.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...

Kjenn på luksus og velvære i Ungarn med spektakulære...

Vil du oppleve varme og helbredende kilder bør du besøke Ungarns unike og spektakulære...