Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik låve perfekt for kurs, konferanse og møte. Her finner du gamle tradisjoner i skjønn forening med moderne fasiliteter i naturskjønne og historiske omgivelser. Glenne Gård kan huse opp til 200 personer til selskap eller konferanse i den restaurerte låven, eller mindre møter på gårdens lounge rom. Perfekt for alle som ønsker å arrangere kurs, konferanse, møter og workshop i unike omgivelser.

Glenne gård har både halvdags og heldagspakker med lunsj inkludert. Her får du kokkens beste anbefalinger styrt av sesongens tilgjengelige råvarer. På gården er det fokus på tradisjoner og egen produksjon av alt fra grønnsaker, urter og kjøtt med gourmet kvalitet, noe som sørger for små og store møter litt utenom det vanlige.

Om Glenne Gård

Glenne Gård har en lang historie og står på historisk grunn. Området rommer gravhauger fra jernalderen og antas å være en del av morenemassivet som dannet strandkanten så langt som 9200 år tilbake.

I 1761 lå Glenne Gård innunder Kråkstad prestegård. Med tiden ble gården delt i to og i 1930 ble den ene delen solgt til Konrad Bjerke. Videre har både sønn og sønnesønn vært med på å sette sitt preg på gården ved blant annet å restaurere gravhaugene fra jernalderen, samt både maskiner og redskaper som sier mye om tiden de har vært brukt i. Alt er i dag mulig å se på gården. Både i museet og på ulike steder rundt på gården, til glede for alle besøkende.

I dag består Glenne gård av en festsal i den restaurerte låven og flere andre bygninger som alle er rammet inn med en vakker og håndlaget skigard. Den gamle låven er totalrenovert slik at den fremstår som en eksklusiv festsal med alt av fasiliteter. Låven brukes både til kurs, konferanser og ulike selskaper. Mye av det originale byggverket er ivaretatt ved restaureringen slik som den originale muren og buevinduene. Dette sørger for et ekstra flott inntrykk av bygget og gir et historisk sus over det hele.

Kurs-og konferanse i historiske omgivelser

Ved å arrangere kurs, konferanse og møter på Glenne gård er du garantert en opplevelse i et inspirerende miljø. Alt blir lagt til rette for at du og dine kollegaer skal få best utbytte av  å samles for idémyldring, lærdom og gode løsninger. Her finnes alt du trenger av teknisk utstyr, muligheten til litt historisk vandring mellom slagene og nydelige retter fra kjøkkenet.

Du kan velge mellom både halvdagspakker og heldagspakker hvor det meste er inkludert. Rengjøring, bruk av teknisk utstyr og rom, samt drikke, frukt og lunsj/middag. Her er det kun fantasien som setter grenser for den beste og mest innholdsrike konferansen som du kan arrangere for bedriften din.

Møte på gårdens lounge-rom

På Glenne gård har du muligheten til å holde mindre møter i små og intime lounge rom. Her er det godt med sitteplasser og rommene er innredet med gamle bøker og bilder med moderne fotokunst. Perfekt for inspirerende møter med gode kollegaer.

Kurs-og konferanse på låven

Det er ingen tvil om at kurs-og konferanse på låven setter den perfekte rammen for arrangementet. Her er det god plass og alt du trenger av lyd og annet teknisk utstyr er tilgjengelig for å få den beste møte-opplevelsen.

En konferanse, eller et selskap, på låven sørger for et arrangement i vakre omgivelser. Med lysekroner og muligheten for å huse hele 200 personer er dette det perfekte lokalet for teambuilding og relasjonsbygging.

Kjøkkenet fungerer optimalt, selv for mange besøkende. Det serveres alt fra middager til småretter, og hvordan du ønsker det avtales med Glenne gård.

Smakfulle opplevelser på Glenne Gård

Ingen konferanse, møte eller kurs er fullendt uten påfyll til magen, og på Glenne Gård er maten en opplevelse i seg selv. Her får du utsøkt, kortreist mat i et område med en helt spesiell atmosfære, ulikt det du finner andre steder.

Her er du langt fra prosessert mat og kjedelige retter. Med fokus på bærekraft, selvproduksjon og mat laget fra bunnen, sørger gården for kulinariske opplevelser i verdensklasse.

Fordeler med kurs-og konferanse på Glenne Gård

Glenne gård ligger plassert i et vakkert og naturskjønt område som garantert kommer til å gi inspirasjon for deltakerne. De vakre og historiske omgivelsene vil bidra til å løfte både stemningen og kreativiteten under arrangementet. Gården ligger med kort avstand fra Oslo slik at det er mulig å kjøre tur/retur samme dag. Her finner du veibeskrivelsen til Glenne Gård.

Å være omgitt av natur og vakre omgivelser kommer til å inspirere og gi ro til møtet slik at alle kan reise hjem fylt med gode relasjoner og faglig påfyll, klar til nye begivenhetsrike dager. På Glenne Gård kan du holde kurs-og konferanse uten å bli distrahert, samtidig som alle kan nyte frisk luft i nydelige omgivelser.

Glenne gård gir også muligheten for ulike teambuilding-aktiviteter, enten det er turer i naturen, friluftsaktiviteter eller andre felles opplevelser. Dette kan bidra til å styrke båndene mellom deltakerne og øke samarbeidet.

På Glenne gård er det stil og kvalitet i alle ledd. Enten du skal arrangere møte, kurs eller konferanse blir alt lagt til rette for deg og dine. Her får du uforglemmelige opplevelser for både private arrangement og næringsdrivende. Alt kun en svipp tur fra hovedstaden.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...