Slottsferie i Frankrike – Et minne for livet

Frankrike er landet som er kjent for romantikk, kulinariske opplevelser og utsøkt vin. Paris er også en av verdens mest besøkte turistbyer. Vil du derimot oppleve landet på sitt beste og samtidig føle deg som en kongelig må du sørge for å overnatte på et av de godt bevarte slottene. Mange av slottene er i privat eie og viser det gladelig frem til besøkende fra nær og fjern. Vi har tatt en kikk på flere slott strategisk plassert i dette vakre landet. Her kan du sovne og våkne i unikt restaurerte rom samtidig som du føler du blir tatt med på en historisk reise. Hvert slott kan skilte med unike detaljer og er pakket med historier flere hundre år tilbake i tid.

Det vil aldri skorte på hverken luksus eller komfort og du kommer til å oppleve service av ypperste klasse fra dag én. Gjør slottsferien ekstra spesiell ved å leie en bil på flyplassen og kjør gjennom vakkert landskap på vei til landsbyer du kommer til å lengte tilbake til. Etter en stresset hverdag med både jobb og familie så er en slottsferie alt du trenger for å komme deg til hektene igjen. Dette er turen du aldri glemmer.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Frankrike

Chateau du Rivau

Slottetets arkitektur er en unik blanding av middelalder og renessanse stilen og er nydelig restaurert. Chateauet er plassert i hjertet av Touraine i Lemere og kan skilte med et luksuriøst spa og en nydelig hage.

SOverom slottt

Slottet har 12 rom hvor hvert rom er unikt innredet med tidsriktige møbler og fantastiske kunstverk. En overnatting her vil sørge for en luksus som er de kongelige verdig.

Mat slott

Chateauet kan by på to restauranter som bruker ferske grønnsaker og urter som er dyrket frem i den fantastiske hagen. Slottet produserer økologiske grønnsaker, trøfler og vin og er kjent for å gjøre opplevelsen helt spesiell.

Slott frankrike

Slottet vil også sørge for en helt spesiell opplevelse som garantert vil ta deg tilbake til det 16-århundre. Hele slottet har fått installert et lydsystem som på teaterealsk vis lar deg få ta del i alt av liv og røre som oppstod i et fransk slott i sin tid.

Her vil du høre lyder av lords og lades, banketter og gjester som kommer til slottet ved hjelp av hester. Dette er en magisk opplevelse som både store og små vil sette pris på.

Chateau de Baillant

Dette slottet ligger vakkert til omkranset av trær og skog. Flere av slottets originale bygninger som blant annet stallen er bygget om til unike overnattingsmuligheter. Chateau de Balillant har i tillegg fem rom på slottet hvor alle er elgante og moderne innredet.

chateua

Gjennom sommer-sesongen kan du glede deg over spa, oppvarmet basseng, badstue og boblebad. Slottet tilbyr også en kontinental frokost og tar gledelig i mot dine firbente venner.

Chateau

Slottet er renovert og har en moderne innredning, men selve slottet har beholdt sin velkjente franske slotts-arkitektur.

Chateau de Belle Poule

Belle Poule

Midt i en grønn oase av en park finner du dette flottet slottet som vil sørge for avslapning i fantastiske omgivelser. Chateauet ligger på en tidligere gård og ligger plassert rett ved elven Loire. Slottet ligger kun en kort kjøretur fra sentrum av Angers.

Belle Poule 3

Alle rommene ligger i omgygde staller hvor to gjesterom er bygget i original kolonistil samt to ekstra familierom i tibetansk stil. Rommene har synlige bjelker, teakgulv og steinvegger fra sitt opprinnelige byggeår.

Vil du oppleve naturen rundt slottet kan du padle i kajakk, prøve brettseiling eller fiske. I den to hektar store hagen kan du senke skuldrene og unne deg en liten piknik.

Chateau La Thuiliére

Slott frankrike

Dette slottet er fra det 19-århundre i ekte Tudor stil og ligger ved den vakre området av Aquitaine. Her finner du romslige rom, en enestående hage, et utendørsbasseng og en restaurant som sørger for den beste opplevelsen.

Basseng slott

På sommerstid har også slottet et basseng i hagen hvor du kan nyte late dager i omgivelser som er vakrere enn ord kan beskrive. Her finner du solsenger og alt du har behov for når sommeren viser seg fra sin beste side.

Vil du nyte et bedre måltid i restauranten må du huske å bestille på forhånd. Her får du servert kulinariske gleder med råvarer fra området. Frokosten blir servert ved chateauets kjøkken på et overdådig og antikt bord, noe som i seg selv er verdt turen ned til frokost.

Slott soverom

Rommene ved slottet vil uten tvil få deg til å føle deg som en kongelig. Hvert rom har flere originale detaljer som tar deg tilbake til en svunnen tid. Her kan du nyte utsikten over chateauets hage og nyte en stille stund foran den originale peisen som har overlevd flere tiår og restaurering.

Slott tegne rom

Med et opphold ved slottet kan du utforske hagen og områdene rundt som er enestående vakre. Slottet har også et eget tegnerom med en peis og en bar. Her er alt lagt til rette for noen utsøkte dager.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Frankrike.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...