Derfor bør du velge luksushoteller i Italia

Det å reise er noe som gir de aller fleste av oss en følelse av både inspirasjon og mening, spesielt etter en lang periode der det å reise har tilbudt en litt annen opplevelse enn det vi kanskje ønsker oss. Og i takt med at det å reise har blitt en mer naturlig del av hverdagen igjen er vi sultne på opplevelser litt utenom det vanlige – vi har rett og slett lyst til å prioritere mer luksus når vi reiser enn før. I denne artikkelen skal vi komme mye nærmere inn på hvorfor du bør velge litt ekstra luksus når du booker hotellet du skal bo på når du reiser til Italia.  

Når man skal reise på en luksuriøs ferie er det å forberede seg best mulig noe som burde stå øverst på prioriteringslisten. Det å finne det perfekte luksushotellet, det hotellet som vil gi deg den aller beste opplevelsen, er noe som står høyt på ønskelisten til mange. Men det er også noen andre ting du kan gjøre for å optimere opplevelsen din.   

Lær deg språket  

Det å kunne litt av språket når du reiser til Italia er noe som kan gi deg en enda bedre opplevelse. Og en av de enkleste måtene du kan lære deg det helt essensielle når det kommer til språk, er det å bruke en app til å lære italiensk noe av det beste, enkleste og billigste man kan velge. Man tenker kanskje at det ikke er nødvendig å lære seg språk når man skal reise på denne måten, men det å kunne litt italiensk når man skal reise er noe som kan gi deg mye bedre opplevelser – rett og slett fordi de menneskene du møter føler at du har gjort en innsats, noe som resulterer i bedre service og bedre opplevelser.  

De aller fleste som jobber på luksushoteller vil selvsagt kunne engelsk, så det å kunne språket er ikke et behov, men det er noe som absolutt kommer til å bidra til en annen opplevelse enn hvis man ikke kan italiensk. For selv om de på hotellet ditt selvsagt mest sannsynlig kan engelsk, er det faktisk slik at Italia er et av de landene der mange ikke snakker engelsk på et særlig høyt nivå – spesielt hvis det er snakk om de eldre generasjonene. 

Det å ikke kunne litt av språket vil derfor gjøre at du kommer til å gå glipp av mange fine opplevelser som du ellers hadde fått. Hvis du har glemt å øve deg, kan du helt sikkert spørre noen på hotellet om å lære deg noen helt grunnleggende fraser. Bare tenk på hvor glad du selv blir når turister ønsker å lære seg å si noe på norsk. Det at folk vil lære språket ditt og gjør en innsats er utrolig attraktivt, uansett hvor i verden du reiser. 

Ring til hotellene når du skal velge rom  

For å få den aller beste opplevelsen er det viktig at man tar litt grep selv. For selv om vi er vant til å bruke nettet til absolutt alt, er det gode grunner til å ringe til hotellet når du booker. Selv om man velger et luksushotell i Italia er ikke rommene like, så sørg for å få et rom som inneholder alt du ønsker deg. Kanskje dette er en større seng, utsikt i en bestemt retning, badekar eller andre ting som kan variere fra rom til rom. Husk alltid å sjekke om du har en aktiv reiseforsikring før du drar.  

Det å ta opplevelsen sin i egne hender er noe av det aller viktigste man må huske på når man skal reise. Nå er ikke sjansen for å få en dårlig opplevelse så stor på et luksushotell akkurat, men hvis du har noen preferanser du vil sikre deg, så lag deg en liste og ring til hotellet. Det er ikke sikkert at de kan hjelpe deg med å oppfylle alt du ønsker deg, men da har du i hvert fall prøvd. Her er noen tips til hvordan du bør gå frem i denne prosessen: 

  • Vær høflig mot den du snakker med. Her kan du jo bruke noe av det italienske du har lært deg. Dette er mennesker som er på jobb og prøver sitt aller beste for å hjelpe deg – selv når de kanskje ikke kan gi deg det du aller helst vil ha. Husk dette.  
  • Ha en liste med hva du ønsker deg, og gjerne inkluder alternativer, i tilfelle førstevalget ditt ikke er mulig. 
  • Husk å sikre deg hvilke ting som regnes som en oppgradering og eventuelt kanskje koster mer enn de andre mulighetene. 
  • Ring før du booker rommet ditt. Dette gjør det enklere for deg å få det du ønsker deg, og ikke minst viser det hotellet at du har full kontroll på hva du trenger. 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...