Italia-de mest populære og eksklusive byene

Italia er uten tvil et av verdens mest populære reisemål. Her kan du oppleve alt fra eksklusiv shopping til forfriskende bad i krystallklart vann til historiske severdigheter som virkelig er verdt et besøk. Lei en bil og oppleve Amfaliakysten eller bestem deg for hvilken by du vil besøke denne gang og utforsk den. Vi har tatt en kikk på noen av Italias mest populære reisemål og det kan garantert bli vanskelig å velge destinasjon siden hver av byene har fantastiske særegenheter du ikke vil gå glipp av.

Du kan besøke Italia hele året, men vil du ha de deilige temperaturene bør du ta turen fra mai til september. Hvor lang flytur du må regne med kommer litt an på hvor i Italia du skal, men du kommer mange steder med en flyreise på rundt tre timer.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Italia. 

Sardinia

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sara Tinti 🗝♥ (@sarifuxia)

Dette er øya som er et yndet feriested selv for italienerne, og det er ikke uten grunn. Med nydelige kritthvite strener og gastronomiske opplevelser så er dette virkelig en perle av et feriemål.

Sardinia er den nest største øya i Italia og ligger midt i Middelhavet omkranset av høye fjell og frodig natur. Cagliari er øyas hovedstad og byr på en mengde med aktiviteter, restauranter og barer. Her serveres hovedsakelig fersk fisk og skalldyr, men du kan få internasjonale retter også om du ønsker det. I Cagliari kan du også oppleve et av Europas største matmarked som virkelig er verdt å få med seg.

Du kan reise direkte til Sardinia fra Gardermoen i Oslo og du finner de beste prisene på flyreiser her.

Venezia

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av VISIT VENEZIA ® (@visitveneziaofficial)

Venezia er uten tvil en vakker italiensk by som er verdt et besøk. Dette er byen som er bilfri og omkranset av kanaler og sørger for en unik opplevelse. Byen er pakket med historie og du finner unike bygninger som er som mesterverk når det kommer til arkitektur.

Byen er bygget på påler og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Beste måten å virkelig få et overblikk over byen på er ved å ta turen med en av de flotte kanalbåtene eller i en gondol. I tillegg går det kanalbusser som har stoppested flere steder på den vakre øya.

Vil du virkelig få et inntrykk av denne unike plassen bør du sørge for en overnatting eller to. Hotellene er ulikt noe annet du har sett og mange kan skilte med en flere hundre år gammel historie. Vil du sikre deg et rom på et av de mange hotellene så finner du de beste prisene på overnatting i Venezia her.  

Firenze

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av FIRENZE TOSCANA (@firenzecityitaly)

Firenze ligger i Toscana helt nord i Italia og er virkelig verdt et besøk, særlig hvis du er glad i italiensk vin. Denne storbyen blir ansett som et sentrum for alt fra historie til kultur og vin.

Tar du turen til Firenze i Toscana bør du sørge for å gi gamlebyen et besøk, samt legge inn en vintur. Når du beveger deg rundt i denne vakre byen kommer du til å føle at du står midt i en historisk begivenhet med all sin historie. Samtidig som Firenze er en moderne storby og er å regne som en av verdens motebyer, har den beholdt sin fantastiske sjarm og du kommer til å elske hvert minutt her.

Når du skal velge et hotell i Firenze bør du velge et som ligger i gamlebyen, da vil du få en helt spesiell opplevelse. De beste hotellet i Firenze finner du her.

Sicilia

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sicilian Summer (@sicilian.summer)

Sicilia er Middelhavets største øy og ligger helt sør i Italia. Hovedstaden på Sicilia er Palermo som ligger plassert på nordvest siden. På Sicilia kan du oppleve vakre strender, historiske severdigheter og ikke minst shopping og gastronomiske måltider.

Sicilia kan by på alt fra unike fjellformasjoner og strender til kupert landskap som leder deg frem til perler av landsbyer i fjellene. Her finner du også den kjente vulkanen Etna.

Sicilia har i en årrekke hatt rykte på seg som Italias mafiahovedstad og du har sikkert sett mang en film som har denne øya som bakteppe. I dag er Sicilia et yndet reisemål for tilreisende fra hele verden og er absolutt verdt et besøk. Øya har middelhavsklima og er et perfekt reisemål i sommermånedene.

Her finner du de beste hotellene på Sicilia. 

Roma

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Roma (@roma)

Denne sagnomsuste storbyen har eksistert i mer enn 3000 år og anses som et av de mest populære reisemålene i verden og det er ikke uten grunn. Byen er den perfekte byen å besøke hvis historiske opplevelser og romantikk står på planen.

Roma er an av Europas største hovedstader og kan skilte med et livlig natteliv og shopping du virkelig kommer til å sette pris på. Byen er vell bevart og tar du deg en rundt rundt i byen vil du finne intime gater som tar deg helt tilbake til renessansens tid.

Når du først er Roma er det et must å ta turen innom de kjente turistattraksjonene som Colosseum og Vatikanet. Husk å nyt en deilig iskrem og en ekte italiensk kaffe.

Her finnes en mengde med eksklusive hoteller å velge mellom og her finner du de beste prisene på overnatting i Roma.

Milano

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av YesMilano (@visit_milano)

Milano er uten tvil kjent som verdens motemetropol, men den har mer å by på en kun eksklusiv shopping og high-end fashion. Hit reiser du for å oppleve alt fra fotball og kultur til kunst og fantastiske måltider.

Reiser du til Milano for å oppleve shopping og champagne må du besøke gatene Via Monte Napoleone og Via Della Spiga som anses som hjerte av shoppingområdene. Her finner du alle de store motehusene og flaggskipene til verdenskjente designere.

Vil du har litt historisk påfyll bør du sørge for å få med deg 147 meter lange gotiske katedralen Duomo de Milano som kan huse helt opp til 40 000 mennesker. Tar du turen videre til fots kan du også ta en kikk på det verdensberømte operahuset la Scala.

Milano kan by på unike hotellopplevelser og vil du ta en kikk på valgalternativene bør du ta en kikk her. 

Capri

Capri er et av Italias mest eksklusive reisemål og ligger plassert på en øy én times kjøring fra Napoli. Her finner du krystallklart hav , fantastiske landsbyer og formidabel utsikt. Nyt livet i San Micheles fantastiske hage eller ta deg et bad i i sjøen.

I Capri kan du nyte deilige sommerdager ved sjøen og man bader hovedsakelig fra klipper eller fra strendene ved Maria Grande eller Marina Piccola.

Her kan du oppleve ulike severdigheter som et besøk til Pompeii eller til Napoli. Du kan også leie bil å utforske en av verdens vakreste kyststrekniger. Du kan bestille hotell før du reiser eller mens du er på farten og her finner du de beste prisene på overnatting.

Verona

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Visit Verona ® (@visitveronaofficial)

Verona er hjembyen til Romeo og Julie og er ikke uten grunn kåret til en av verdens mest romantiske destinasjoner. Her finner du fantastiske restauranter og shopping samt flere kulturskatter som er verdt en kikk.

Du kan ikke besøke Verona uten å ta turen innom Julies hus. Her kan du legge igjen en beskjed eller henge opp en hengelås, alt i kjærlighetens navn.

Vil du ha et lite innblikk på det ekte Verona så ta turen innom en av de mange kafeene som ligger med helt fantastisk beliggenhet med utsikt over hele byen.

I Verona så får du hoteller i alle prisklasser, men bestill gjerne et hotell sentralt i sentrum. Her finner du de beste prisene på hotell i Verona.

Gled deg til mange unike besøk i noen av Italias flotteste byer.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...