De flotteste destinasjonene i verden for en ekte luksusferie

Mange av oss setter pris på en en avslappende ferie, og unike opplevelser står gjerne høyt på listen når en reise skal planlegges. Lite føles bedre en en eksklusiv luksusferie å se frem til. Verden er full av skatter og opplevelser som venter på å bli oppdaget og med en luksuriøs reise vil du oppleve en verden av fantastisk velvære hvor alt er lagt til rette for at du skal få noen fantastiske dager. Enten du drømmer om hvite sandstrender, majestetiske fjell, kultur, shopping eller urban eleganse finnes det garantert noe for deg.

Vi har tatt en kikk på noen av verdens mest luksuriøse reisemål hvor du er sikret en opplevelse helt utenom det vanlige. Det er ingen tvil om at hverdagens stress og krav kan tære på den beste, og da passer det perfekt med en luksuriøs reise hvor alt du trenger å gjøre er å møte opp og senke skuldrene.

Maldivene

Reise-til-maldivene

De fantastiske bungalowene som du finner mange steder på Maldivene gir deg virkelig en følelses av å være i paradis. Her kan du nyte privatlivet med tærne i vannet, ligge på terrassen og se utover havet mens du lar tankene vandre. Gå over broen fra bungalowen og ta en spasertur på de kritthvite strendene, eller dykk ned i havet og se de vakre korallene. Her kommer du garantert til å trives og du kommer hjem med fornyet energi.

Her finner du de beste hotellene på Maldivene

Santorini, Hellas

Santorini er uten tvil en vakker destinasjon og det er ikke uten grunn at denne byen i Hellas er et så populært reisemål. Med sine pittoreske hvite bygninger og blå kupler er Santorini virkelig et syn. Her kan du utforsk lokale vingårder, nyte utsøkt gresk mat og se på den fantastiske solnedgangen over Egeerhavet. Bruk dagene i solen, og spaser gjennom vakre gater og nyt livet, det har du fortjent.

Her finner du de beste hotellene på Santorini

Alpene i Sveits

Alpene i Sveits er like vakre sommer som vinter, men er kanskje mest populært som reisemål på vinteren. Her kan du bo på femstjerners ski hoteller, stå på ski i bakker i verdensklasse og nyte fantastiske måltider. I Alpene i Sveits finnes flere vakre byer som er verdt et besøk og er du glad i snø og vinter så er dette et fantastisk reisemål.

Her finner du de beste hotellene i Alpene i Sveits

Bali, Indonesia

Bali er det perfekte reisemål for deg som elsker vakker natur, varme og sol. Her finner du  flere luksuriøse hoteller og resorts som virkelig vet å ta vare på deg. På Bali kan du se flotte templer, slappe av på luksuriøse resorter og nyte tradisjonelle balinesisk spa-behandlinger. Det er ikke uten grunn at denne destinasjonen er så populær som bryllupsreise. Hit kan du reise og bare nyte kjærligheten og hverandre.

Her finner du de beste hotellene på Bali

Dubai, UAE

Dubai er kjent for sin overdådige arkitektur, eksklusive shopping og enestående restauranter. Utforsk Burj Khalifa, verdens høyeste bygning, og nyt ørkenen på en privat safaritur. Dubai har en mengde med opplevelser å tilby. Er du glad i å dykke så finner du verdens største innendørs basseng laget for den ultimate opplevelsen. Dubai har også flere eksklusive hotell hvor du virkelig kommer til å føle deg som en kongelig.

Her finner du de beste hotellene på Dubai

Paris, Frankrike

Paris

Paris er en kjent destinasjon som passer både for en langhelg og for et lengre avbrekk. Byen er delt inn i flere områder og kvarterer og du finner luksus og eleganse på hvert gatehjørnet. Besøk ikoniske landemerker som Eiffeltårnet, nyt gourmetmat på Michelin-restauranter, bo på luksushoteller og gå på shopping i kjente motehus. Ta en pause på en av de mange fortauskafeene, se på det yrende folkelivet og nyt hvert minutt.

Her finner du de beste hotellene i Paris

Seychellene

Seychellene er kjent for sine uberørte strender og eksklusive resorter. Dette er et avsidesliggende feriested hvor du kan oppleve uberørt natur i luksuriøse omgivelser. Her kan du slappe av og nyte dagene uten en eneste tanke på hva som skjer hverken hjemme eller i resten av verden.

Her finner du de beste hotellene på Seychellene

Kyoto, Japan

Japan er for mange det ultimate reisemålet og det er ikke grunn. Landet er pakket med historie og unike opplevelser som du sent kommer til å glemme. Med en reise til Kyoto kan du oppleve Japans kulturelle skatter i helt unike omgivelser. Besøk historiske templer, overnatt i flotte og eksklusive områder og opplev autentisk japansk te seremoni.Kyoto er kjent for sin vakre natur og er kanskje den byen hvor du kommer tettest på den japanske kulturen.

Her finner du de beste hotellene i Kyoto

New York City, USA

New york 3

New York er kanskje verdens mest populære by og hit kommer det millioner av mennesker hvert år for å oppleve alt det byen har å by på. For deg som søker storbyluksus, gir New York deg en smakebit på det beste av alt. Fra Broadway-shows til luksuriøs shopping på Fifth Avenue, her er mulighetene uendelige. Sørg for at du har en del dager til rådighet for her er det mye å se og oppleve.

Her finner du de beste hotellene i New York

Verden er full av eksotiske og eksklusive reisemål som du bør ta en titt på før dagene er talte. Opplev verden og fyll opp minnebanken, det er det verdt.

Her finner du de beste prisene å flyreise

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...