Luksusferie til Berlin? Her finner du de beste hotellene i Berlin

Berlin er Tysklands største by og et utmerket reisemål. Med sine tre operaer, museer, restauranter i verdensklasse og sine fantastiske hoteller er Berlin et yndet reisemål for turister fra hele verden. Vi har tatt en kikk på hvilke hoteller du bør se på om du velger å ta turen til denne historiske byen.

Berlin er en multikulturell metropol med innbyggere fra hele 180 nasjoner og er kjent for å ha en liberal livsstil og kunstnerisk frihet. Berlin er kjent for sine mange festivaler og enorme arkitektur og har de siste årene blitt en av de mest populære stedene å reise på storbyferie. Berlin er kjent for sitt yrende natteliv og shoppingmuligheter, og du kommer garantert ikke til å kjede deg.

Berlin kan skilte med et rikt kulturliv med flotte hoteller til fine priser samt resturanter som virkelig kommer til å glede deg.

Hotel Palace Berlin

Hotell Palace Berlin ligger en kort spasertur fra shoppingområdet Kurfurstendam, og det berømte shoppingsenteret KaDeWe ligger knappe 700 meter unna.

På hotellet kan du nyte både et moderne fitness senter samt et eksklusivt SPA som tilbyr alle sine gjester en personlig trener om du skulle ønske det.

Hotellet ligger sentralt plassert til mye av det du vil oppleve i Berlin. I tillegg ligger hotellet kun en fem minutters gåtur til togstasjonen.

Hotel Palace Berlin 5

Resturaranten er nydelig innredet med et interiør som skaper en deilig atmosfære. Hotellet er kjent for sitt fantastiske utvalg av Gin og kan skilte med hele 150 forskjellige varianter.

Hotel Palace Berlin 2

Hvert rom ved Hotell Palace har eksklusiv innredning som oser av luksus og eleganse. Med dristige fargevalg og en luksuriøs stil ønsker rommet deg varmt velkommen etter en opplevelsesrik dag.

Hotel Palace Berlin 3

Du kan være helt trygg på at du kan nyte en natt med god søvn i en komfortabel seng. Her kan du hvile ut etter en lang dag og se frem til hva mer Berlin har å by på.

Hotel Palace Berlin 4

Ingen av rommene ved Palace er like og du vil bli veldig begeistret uansett hvilket rom du får tildelt. Hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt og hvert rom er pakket med eksklusive detaljer.

Hotel Palace Berlin 1

Hotell Palace har virkelig et godt øye for alt som er lekkert og dette rommet er intet unntak. Her kan du være helt sikker på at du kommer til å trives.

Hotell Hilton

Hotell Hilton ligger perfekt plasser midt i Berlin på historiske Gendarmenmarkt og tilbyr rom og fasiliteter i ypperste klasse. Hotellet kan by på et eksklusivt SPA og to fantastiske restauranter med utsikt over Deutscher Dom. I tillegg har hotellet en vakker og innbydende terrasse med sitteplasser på det livlige torget.

Undergrunnstasjonen ligger rett utenfor hotellet og du har gangavstand til mye av det som er verdt å se mens du er i Berlin.

Hilron Berlin 2

Hele hotellet har en luksuriøs og innbydende atmosfære og du kommer til å føle deg velkommen fra du kommer til du reiser.

hilton berlin 3

Start dagen med en continental frokost med utsikt over byen. Berlin har et pulserende liv fra tidlig morgen til sene kvelden så du har mange muligheter for unike opplevelser.

Hilton Berlin 1

Hotellet har et topp moderne treningssenter samt et nydelig innendørs svømmebasseng med tilgjengelig badstue og dampbad. Her kan du senke skuldrene og lade opp til flere opplevelser.

Hitron berlin 5

Alle rommene byr på luksus og komfort med innredning i varme farger. Hvert rom er svært elegant og flere rom har en liten balkong med utsikt over byen.

Hilton Berlin 4

Velger du en av suitene kan du være sikker på at du har god plass til å boltre deg i unik design og luksus. Det er ikke uten grunn at Hilton Hotell er en av verdens mest anerkjente hotellkjeder.

Sheraton Berlin

Sheraton Hotell har perfekt beliggenhet midt i Berlin og ligger kun 600 meter fra Tiergarten Park. Berlins shoppingområde og Potsdamer Platz ligger begge kun en kort spasertur fra hotellet. Sheraton gir deg et perfekt utgangspunkt hvis du vil oppleve deler av Berlin til fots.

Ønsker du en rundtur i Berlin kan du glede deg over at sightseeing bussen stopper to minutter unna hotellet. Ønsker du å bruke undergrunnen som transportmiddel ligger den en ti-minutters gåtur fra hotellet. Kommer du med egen bil har hotellet eget parkeringsanlegg.

Sheraton Berlin 2

Hotellet har egen bar hvor du nyte en drink etter dagens strabaser, samt servering av både frokost, lunsj og middag i hotellets eksklusive restaurant.

Sheraton Berlin 1

Alle rommene på Sheraton er romslige og stilfulle i en moderne stil. Her kan du sette deg å slappe av noen timer før du deltar i Berlins yrende liv.

Sheratin Berlin 4

Baderommene har alt du trenger for å gjøre deg klar for en opplevelsesrik dag, også hvis du vil hvile slitne muskler.

Sheraton Berlin 3

Aller rommene er lekre og innbydende med utsikt over Berlins gater, og du kommer til å trives uansett hvilket rom du får ved ankomst.

Pullman Berlin Schweizerhof

Pullman Hotell finner du sentralt beliggende ved både handlegaten og Zoo Berlin. Med kun fem minutters gange fra hotellet har du flere opplevelser innen rekkevidde.

Hotellet har et døgnåpent treningssenter og et lekkert SPA med oppvarmet basseng. Kommer du med egen bil kan du parkere ved hotellet. Det er også gangavstand til togstasjonen fra hotellet.

Pullman Berlin Schweizerhof 4

Hotellet har en lekker og kunstnerisk innredning som følger hele hotellet fra du entrer inngangsdørene til du ankommer rommet ditt.

Pullman Berlin Schweizerhof 3

I restauranten kan du nyte en continental frokost som gjør deg klar for dagen. Her vil du også finne kreative retter fra hotellets imponerende kjøkken.

Pullman Berlin Schweizerhof 5

En drink i den flotte baren gjør deg klar for Berlins yrende natteliv, alt servert i luksuriøse omgivelser.

Pullman Berlin Schweizerhof 2

Du kan booke eksklusive skjønnhetsbehandlinger i hotellets SPA, eller bare nyte fritiden din ved bassengkanten.

Pullman Berlin Schweizerhof 2

Hotellet kan glede deg med romslige rom som gir deg en følelse av luksus og komfort. Rommene er lyst innredet i en stilfull og kreativ stil.

Berlin har blitt en veldig populær destinasjon og passer perfekt for en langhelg når du ønsker om komme bort fra hverdagen.

Her finner du de beste prisene på fly og hotell til Berlin.

God tur !

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...