Eksklusive Opplevelser- Private øyer og luksusyachter

En luksuriøs reise er kanskje noe av det beste du kan unne deg gjennom livet. Hvis du i tillegg sørger for å bo på en privat øy eller leie en luksusyacht vil du få den ultimate opplevelsen. Du trenger ikke være hverken kjendis eller popstjerne for å nyte en av verdens mest eksklusive opplevelser, de finnes tilgjengelig for de aller fleste. Bli oppvartet etter alle kunstens regler hvor alt du trenger å gjøre er å slappe av i og nyte hvert øyeblikk.

Det finnes flere steder som tilbyr overnatting og opplevelser både på private øyer og med muligheten for å leie en luksusyacht. Fra Fiji til Monaco og Karibien kan du virkelig få en helt ekstraordinær opplevelse som er vell verdt å unne seg.

Necker Island

Necker Island eies av den kjente entreprenøren Sir Richard Branson og er en av de mest eksklusive private øyene i verden. Med plass til rundt 30 gjester, kan du leie hele øya for en uforglemmelig og eksklusiv opplevelse. Gjør som tidligere president Obama og nyt privatlivet, hvite sandstrender med et personlig team som er dedikert til å imøtekomme alle ønsker og behov.

Fiji Yasawa Islands

Disse uberørte øyene i Stillehavet gir deg en følelse av å være på din helt egen private øy. Det luksuriøse feriested Turtle Island gir deg muligheten til å leie hele øya med alt du kan ønske deg, inkludert din egen personlige bungalow med tjenere. Du kan også oppleve Fiji ved å bo på et av de mange luksuriøse hotellene. Her blir alt lagt til rette for en eksklusiv opplevelse med lave skuldre og eksepsjonell service.

Her finner du de beste hotellene på Fiji.

Saint-Barthélemy i Karibien

Saint Barthélemy er en vakker øy som ligger i Karibien. Den er kjent for sin blendende skjønnhet, hvite sandstrender og luksuriøse resorter. Her kan du Leie en luksusyacht som tar deg med til hemmelige bukter og eksklusive steder på øya, eller bare nyte dagene i fantastiske omgivelser.

Her finner du de beste hotellene på Saint Barthélemy.

Monaco

Dette mini monarkiet ved Middelhavet er et av verdens mest luksuriøse reisemål. Lei en luksusyacht og nyt den glamorøse atmosfæren mens du utforsker den franske rivieraen. Det er ikke uten grunn at Monaco er et kjent luksuriøst reisemål.

Her går du side om side med verdens mest kjente personer i fantastiske omgivelser og du kommer garantert til å elske å bruke noen dager på et av de luksuriøse hotellene, eller i en luksusyacht. Alt ligger til rette for at du skal få en fantastisk opplevelse.

Her finner du de beste hotellene i Monaco.

Seychellene

Seychellene anses som paradis i Det indiske hav og består av 115 øyer, hvor mange av dem er private. Her kan du leie din egen øy og oppleve en følelse av luksus som du ikke finner andre steder, og som du sent vil glemme.

Her finner du de beste hotellene på Seychellene.

Maldivene

Dette tropiske paradiset er kjent for sine unike bungalower som ligger både på vannet og i vannkanten. Maldivene er også kjent for å ha noen av verdens med luksuriøse feriesteder. Her kan du leie en luksusyacht eller bare nyte livet på et av de vakre resortene og virkelig få en eksklusiv opplevelse.

Her finner du de beste hotellene på Maldivene.

Amalfikysten i Italia

Lyst til å oppleve den vakre Amalfikysten i Italia? Da bør du leie en luksusyacht. Den vil ta deg med langs de pittoreske landsbyene og de vakre strendene, alt mens du blir oppvartet etter alle kunstens regler.

Overnatting langs Amalfikysten i Italia? Her finner du de beste hotellene. 

Galápagosøyene

Dette naturskjønne området gir deg sjansen til å oppleve noen av verdens mest unike dyreliv i sitt naturlige habitat. Her kan du bo på eksklusive resorts og leie luksusyacht som gir deg tilgang til noen av de mest avsidesliggende øyene. Galapagos er et helt unikt reisemål og det er fult mulig å gjøre reisen enda mer eksotisk og eksklusiv om du ønsker det.

Her finner du de mest eksklusive hotellene på Galapagos.

Dubrovnik i Kroatia

Denne middelalderbyen ved i Dubrovnik ved Adriaterhavet har blitt et stadig mer populært reisemål. Utforsk den vakre kysten ved å leie en luksuriøs yacht eller seilbåt. Den vil ta deg med langs den vakre kroatiske kystlinjen samtidig som du lever i glamorøse omgivelser, ulikt noe annet.

Du kan også bo på noen av de flotte hotellene i Dubrovnik og her finner du et utvalg av de beste.

Bali i Indonesia

Bali er uten tvil en vakker og tropisk perle som tilbyr en unik blanding av kultur, natur og luksus. Leie en privat villa med tilgang til din egen strand, det kommer garantert til å gi en helt spesiell opplevelse.

Her finner du de beste hotellene på Bali.

Å bo på en øy eller oppleve verden i en luksusyacht er en helt spesiell måte å feriere på. Du blir oppvartet døgnet rundt og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det finnes flere selskaper og byråer som sørger for at du får den aller beste opplevelsen både hvis du vil bo på eksklusive hotell eller leie en yacht.

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...