Sol og varme i eventyrlige Hellas

Hellas ligger i Sørøst-Europa, beliggende på den sørlige delen av Balkanhalvøya og er et svært populært reisemål for turister fra hele verden. Nordmenn har feriert i Hellas siden tidenes morgen og er et av de landene som anses som nordmenns feriefavoritt. Landet er kjent for sin rike historie, inkludert den antikke sivilisasjonen som var et viktige bidrag til Vestens sivilisasjon innen områder som filosofi, demokrati og kunst. I dag er Hellas et populært reisemål for sine vakre strender, øyer og historiske steder som Akropolis i Athens og den antikke byen Olympia.

Landet er kjent for sin fantastiske natur med alle sine øyer, fjell og strender, samt sine historiske steder. Hellas er også berømt for sitt fantastiske kjøkken med populære retter med grønnsaker og kjøtt tilberedt på unikt vis. Disse vakre øyene er også kjent for sin vin- og olje produksjon. Hellas huser i tillegg en livlig og variert kultur med en rik kunstnerisk og litterær tradisjon som har produsert flere berømte personer som Aristoteles og Sokrates.

Flyreisen til Hellas fra Gardermoen er unnagjort på underkant av fire timer, og du bør besøke en av disse fantastiske øyene i perioden mai til september.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Hellas.

Santorini

Santorini er en vakker øy med kritthvite hus, blå tak og spektakulær utsikt over Egeerhavet og ligger i den sørlige delen av Hellas. Øya er kjent for sine dramatiske klipper, hvite hus og sin sjarmerende atmosfære. Santorini har også en rik historie og huser den antikke byen Akrotiri som ble begravet av en vulkan utbrudd for mange tusen år siden. Selv om byen ble begravet i aske finnes det fortsatt minner etter denne bosettingen den dag i dag.

Santorini er et populært feriested og her kan du oppleve en rekke aktiviteter og attraksjoner. Opplev alt fra fotturer til flotte utsiktspunkt, sol på vakre strender og besøk til gamle byer og museer. Byen byr også på shopping, flotte restauranter med lokal mat og et yrende natteliv.

Her finner du også en rekke flotte hoteller, ferieboliger og villaer, noe som gjør det til et perfekt sted for en avslappende ferie med familie eller venner. Uansett hva du ønsker å gjøre har Santorini noe å tilby alle sine besøkende.

Her finner du de flotteste overnattingsmulighetene på Santorini.

Mykonos

Mykonos er en livlig øy med vakre strender, nattklubber og tradisjonell arkitektur og ligger i den nordvestlige delen av Hellas. Øya tiltrekker seg en mengde med turister hvert år og er spesielt populær blant dem som liker litt liv og røre på ferien.

Mykonos har en vennlig og avslappet atmosfære og tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter sol og bad på vakre strender, shopping, besøk til historiske steder og et livlig natteliv. Øya har også en rekke flotte hoteller og villaer med sjønær beliggenhet hvor du garantert kommer til å trives.

Mykonos har noe for alle og er det perfekte reisemål for jentene som vil på tur til kjæresteparet som vil ha en livlig reise med mulighet for mange opplevelser.  Øya har et rikt natteliv med mange barer og klubber som spiller musikk til langt på natt, noe som gjør den til et yndet reisemål for unge voksne og festglade reisende.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Mykonos.

Kreta i Hellas

Kreta er den største av de greske øyene med et bredt utvalg av strender, historiske steder og naturlig skjønnhet. Øya ligger sørøst for Hellas og er et naturlig reisemål for mange turister. Her bader du i det krystallklare Egeerhavet og og spiser fantastiske måltider på en av de mange restaurantene.

Kreta har, som resten av øyriket, en lang og spennende historie. Her finner du et bredt utvalg av kultur- og naturattraksjoner som arkeologiske områder, gamle byer, museer, fjell og nasjonalparker.

Øya er et svært populært feriested og det finnes garantert noe å oppleve hvis du vil ha et avbrekk fra strandlivet. Du kan gå turer og ta innover deg den unike atmosfæren, prøve vannsport og selvfølgelig gå på innholdsrike handleturer og bringe med deg minner og suvenirer hjem.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Kreta.

Rhodos

Rhodos er en vakker øy med den imponerende gamle byen, i tillegg til fine strender og krystallklart vann.

Dette er en av de største øyene i Egeerhavet, og ligger sør for fastlandet i Hellas. Øya er kjent for sine vakre strender, den unike Gamlebyen og sitt yrende uteliv. Vil du oppleve litt mer av øya bør du sørge for å leie en bil og utforske Rhodos på egen hånd. Øya er vakker med alle sine grønne områder og fantastiske strender.

Rhodos har en lang historie og var en gang hjemmet til de berømte Colossus of Rhodes, en av de syv nye verdensunderverkene i antikken. Øya har også en rekke arkeologiske områder, gamle byer og festninger, samt museer og kulturinstitusjoner. Alt er verdt å se selv om du er av dem som setter mest pris på strandlivet.

Uansett hvor på Rhodos du velger å feriere kan du være helt trygg på at du vil trives. Du bør spesielt sørge for å gi Gamlebyen et besøk og oppleve en av de mange restaurantene, de små og trange gatene og de koselige butikkene. Her kommer du garantert til å stortrives.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Rhodos.

Korfu

Korfu er en svært vakker grønn øy med vakre strender, historiske monumenter og vennlige mennesker. Øya ligger nordvest for fastlandet i Hellas og kan skilte med en fantastisk arkitektur, unike restauranter og et sprudlende uteliv. Her møtes besøkende og fastboende så fort solen går ned og du kan være trygg på at det aldri oppstår et kjedelig øyeblikk.

Korfu har en lang historie og har blitt påvirket av mange forskjellige kulturer gjennom årene som både gresk, venetiansk og britisk. Dette har gitt øya en unik blanding av arkitektur, kultur og tradisjoner.

Hit reiser både vennegjengen, familien og kjæresteparet for noen deilige dager i et miljø du sent vil glemme. Det er flere gode grunner til at mange velger å reise tilbake til denne øya igjen og igjen.

Korfu har et velutviklet turist tilbud med et stort utvalg av hoteller og ferieleiligheter, samt en god infrastruktur med både flyplass og havneanlegg og det er enkelt å sørge for transport til og fra flyplassen.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Korfu.

Skiathos i Hellas

Skiathos er en idyllisk øy beliggende øst for fastlandet i Hellas. Øya er kjent for sine vakre strender, blått hav, grønne skoger og livlige byer. Skiathos er et populært reisemål for turister fra hele verden og er mest kjent for sine vakre strender.

Øya har en mengde med restauranter som virkelig er verdt et besøk. Her er det en koselig atmosfære og du kan smake på de lokale rettene som Skiathos er så kjent for. Er du en av dem som setter pris på litt liv og røre når natten siger på finnes det flere utesteder som er verdt et besøk. Her kan du velge mellom koselige barer eller livlige diskotek.

Det er ikke uten grunn at denne øye er så populær og den passer for den som liker å slappe av såvel som den som liker at det skjer litt. Skiathos er mest kjent for sine vakre strender og har flere unike hotell som virkelig sørger for at oppholdet ditt blir helt perfekt.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Skiathos.

Hellas har blitt mer og mer populært som reisemål for hvert år og her kan du virkelig sørge for å oppleve det gode liv. Eksklusive hotell med luksuriøs innredning og perfekt beliggenhet ved Egeerhavet er bare noe av det kan forvente deg når du legger ferien din hit. De innholdsrike øyene har også mange opplevelser å by på og er du glad i historie kommer du til å være henrykt over alt du som øyriket har å by på.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Hellas.

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...