Her finner du verdens mest luksuriøse Spa-Opplevelser

Hva er vel bedre enn å kombinere en ferie med total avslapning på noen av verdens mest luksuriøse spa? Å unne seg en luksuriøs spa-opplevelse er en gave til kropp og sjel. Det finnes utallige spa-anlegg rundt om i verden som tilbyr luksuriøse spa-opplevelser med uforglemmelige behandlinger og avslapning i enestående omgivelser. Vi har tatt en kikk på noen av de mest luksuriøse spa-opplevelsene verden har å by på. Disse eksklusive destinasjonene tilbyr en opplevelse av velvære og ro som du sent vil glemme

Fra de majestetiske Alpene i Sveits til de eksotiske templene i Bali, vil du oppdage luksuriøse spa som gir deg muligheten til å glemme stresset i hverdagen. Her kan du omfavne det totale velværet. Perfekt for deg som ønsker en eksklusiv spa opplevelse i fantastiske omgivelser.

Mandarin Oriental, Tokyo

Dette luksuriøse hotellet og spaet ligger i hjertet av Tokyo og sørger for en unik kombinasjon av moderne eleganse og tradisjonell japansk gjestfrihet. Nyt utsikten over byen mens du får en tradisjonell japansk behandling, eller en avslappende massasje i den prisvinnende velvære avdelingen.

Aman Tokyo spa er virkelig et høydepunkt i denne pulserende metropolen. Spaet har en zen-aktig atmosfære som gir lave skuldre når du ønsker å unnslippe byens travle rytme et lite øyeblikk. Signaturebehandlinger som «Aman Ryokan Ritual» kombinerer tradisjonelle japanske metoder med moderne luksus, og er en helt unik opplevelse. Gled deg til en spa-opplevelse fylt med luksus og eleganse, alt med panoramautiskt over byen.

Her kan du se nærmere på Mandarin Oriental og hva de tilbyr.

Four Seasons Bora Bora, Fransk Polynesia

Hvis du drømmer om en tropisk paradisopplevelse, er dette luksuriøse spaet på Bora Bora det perfekte valget. Spaet tilbyr bungalower som står i vannet hvor du kan nyte avslappende massasjer mens du ser på det klare, turkise havet under deg. Velg en signatur «Polynesian Spa Ritual» for en uforglemmelig behandling i helt spektakulære omgivelser.

På denne vakre øya finner du noen av verdens mest fantastiske spa-opplevelser. Nyt en massasje mens du ser på det krystallklare vannet og de vakre solnedgangene. Four Season ligger på Point Matira Bora Bora og ble kåret til «den beste øya i verden» av US News i 2012.

Her kan du se nærmere på Four Season på Bora Bora.

The Ritz-Carlton, Bali, Indonesia

Bali er kjent for sitt avslappede tempo, og denne luksuriøse resorten og spaet lever absolutt opp til øyas rykte. Prøv en signaturbehandling inspirert av balinesisk kultur og nyt freden og roen i tropene.

Med sin nærhet til stranden og tett på naturen er denne resorten et fantastisk valg hvis du velger å legge neste reise til Bali. Her er det stille og rolig, og du er sikret noen fantastiske dager.

Her kan du se nærmere på The Ritz-Carlton på Bali.

The Nam Hai, Vietnam

Dette luksuriøse feriestedet i Hoi An, Vietnam, tilbyr et fredelig opphold i vakre omgivelser. Nyt en tradisjonell vietnamesisk massasje eller meditasjon ved sjøen. Bo i romslige villaer med sjøutsikt, tett på naturen i et område som er stille og rolig.

Resorten ligger på en privat strand og byr på både mulighetene for tennis, badmington, basseng og flere restauranter.

Her kan du se nærmere på Four Season Nam Hai i Vietnam.

Lefay Resort & SPA Lago di Garda, Italia

Lefeay Resort ligger rett ved Gardasjøen omringet av vakre fjell og olivenlunder. Her får du panorama utsikt over Gardasjøen og et fantastisk spa med både innendørs-og utendørs basseng. På Lefeay Resort kan du senke skuldrene i fantastiske omgivelser og nyte et bedre måltid i den anerkjente restauranten.

Her kan du se nærmere på Lefay Resort ved Gardasjøen i Italia.

The Ritz-Carlton, Kyoto, Japan

Dette elegante japanske spaet kombinerer tradisjonell japansk kultur med moderne luksus. Det er kjent for sine signaturbehandlinger som «Yuzu Bath» og «Zen Silence Treatment,» som vil gi deg en opplevelse av fullstendig avslapning og indre ro.

Dette fem-stjerners hotellet ligger ved elven Hozugawa, som er den perfekte beliggenheten når du skal nyte indre ro og lave skuldre.

Her kan du se nærmere på The Ritz-Carlton i Kyoto

One&Only Reethi Rah, Maldivene

På denne luksuriøse øya i Maldivene kan du se frem til enestående spa opplevelser med utsikt over det krystallklare Indiske hav. Spa Botanica tilbyr en rekke signaturbehandlinger som «Maldivian Serenity» og «One&Only Signature Massage.»

Her kan du få en massasje i en av de private bungalowene som er plassert over vannet. Omgitt av det turkise havet kommer opplevelsen til å bli helt unik.

Her kan du se nærmere på One & Only Reethi Rah på Maldivene

Shamwari Eagles, Afrika

Shamwari Eagles er et fem-stjerners resort plassert midt i den unike naturen omringet av fjell, trær og de fem store. Å være omgitt av den sørafrikanske naturen gir en unik setting for luksuriøs velvære.

Spaet på Shamwari Eagles tilbyr luksuriøse spa-behandlinger i helt fantastiske omgivelser. Her får du safari-inspirerte behandlinger med naturlige ingredienser og tradisjonelle metoder.

Her kan du se nærmere på Shamwari Eagles i Afrika. 

The Chateau Spa & Organic Wellness Resort, Malaysia

Dette prisbelønte spaet i Malaysia kombinerer luksus med velvære. Omgitt av regnskog og frisk fjelluft, kan du nyte nyte helbredende behandlinger som «Bamboo Fusion» og «Himalayan Salt Stone Massage.»

Ved dette vakre slottet fra Middelalderen kan du virkelig få gleden av å fokusere på kropp og helse. Hit reiser de som ønsker å ta ekstra godt vare på seg selv og slippe unna hverdager med stress og kaos. Et opphold ved dette vakre slottet i Malaysia er å anse som et welness retreat hvor kropp, helse og sjel står i fokus fra du ankommer til du reiser.

Her kan du se nærmere på The Chateau Spa & Organic Wellness Resort på Malaysia

Gled deg til å oppleve noen av verdens beste hoteller og resorts med helt unike spa-tilbud. Dette er ferien du alltid har drømt om.

Her finner du de beste prisene på flyreise.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...