Hit reiser du for å stå på ski i alpene i Østerrike

Østerrike er en populær destinasjon for alle som setter pris på en skikkelig ski ferie. Østerrike byr på fantastiske offpist-bakker, unik utsikt og en formidabel afterski. De østeriske alper er et av de mest snøsikre skiområdene du kan reise til og har med årene blitt mange nordmenns soleklare favoritt. Østerrike er det perfekte reisemål for både nybegynnere, familier og erfarne skikjørere. Flere av hotellene kan også skilte med fantastiske spa-anlegg, gourmet restauranter og fantastisk stemning. Områdene er som regel pakket med barer og klubber som sørger for et yrende natteliv for den som ønsker det.

Reiser du som en del av en familie har de fleste stedene lagt til rette for at det skal bli den ultimate ferien for både store og små. Østerrike har vært et populær reisemål for verdens ski glade turister i over 100 år og det er ikke uten grunn.

De østeriske alper er kjent for å gi spektakulære naturopplevelser med storslått natur og fantastiske fjell. Vi har funnet frem til noen av de beste skidestinasjonene som du bør ta en kikk på hvis fjellet og unike skiopplevelser står på ønskelisten.

Bad Gastein

Bad Gastein blir ansett som et av alpenes mest populære skisteder. Innerst i en dal under majestetiske hvite alpetopper finner du denne sjarmerende byen. Byen er kjent for sine vakre bygninger, bakker med snøgaranti og fenomenale skibakker som byr på skikjøring helt i toppsjiktet.

Heissystemet bærer deg fra 1.000 til 2.700 meter over havet og har hele fem skiområder som du kan velge mellom. I Bad Gastein finner du bakker som passer for alle uavhengig av hvor god du er på ski. Bakkene passer for nybegynnere og til de mer erfarne skikjørerene.

Skisystemet er utviklet til noe av det beste i verden og Bad Gastein er et populært reisemål for skikjørere fra hele verden.

Når du først er i Bad Gastein bør du sørge for å ta en spasertur over Subnerkogels hengebro. Her henger du 2250 meter over havet i en 140 m lang hengebro. I sentrum av byen kan du også boltre deg i flere tusen kvadratmeter med velgjørende spa. Her finner du oppvarmede basseng både ute og inne samt en deilig badstue. Vannet kommer fra de varme kildene som omkranser Bad Gastein, som er kjent for å være rikt på mineraler og helsefremmende.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Bad Gastein. 

Saalbach i Østerrike

Er du klar for en skiferie i et eventyrlig vakkert landskap og med verdensberømt afterski? Da bør du ta turen til et av alpenes beste skisteder, Saalbach. Her er skiområdet ansett som noe av det beste du kan oppleve i alpene. Dette er stedet for variert skikjøring og bakker som passer for alle, uansett hvilket nivå du er på.

Byen ligger rundt 1000 meter over havet og er en sjarmerende by med en bilfri hovedgate og unike bakker. Hotellene har høy standard og fremstår som luksuriøse og kan by på alt du måtte ønske for en perfekt ferie. Alpebyen er også kjent for sine legendariske afterski events hvor festen fort kan fortsette ut i de små morgentimene.

Saalback tiltrekker seg reisende fra hele verden og her kommer du ikke til å ha et eneste kjedelig øyeblikk. Du kan bruke hele dagen i de fantastiske bakkene som har ulike utfordringer, ha noen stopp underveis og nyte solen i en helt magisk natur.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved Saalbach.

St.Anton

St.Anton har vært en foretrukken favoritt i flere år og det er ikke uten grunn. Denne alpedestinasjonen er enorm med utallige muligheter for en unik og minnerik skiopplevelse.

Tyrolerbyen ligger 1300 meter over havet og kan skilte med Østerrikes beste alpekart. Her kan du glede deg over alt fra store høydeforskjeller til puddersnø og noen helt unike friskikjørings muligheter. Du kan kjøre både alpint og snowboard i helt fantastiske bakker som du aldri har sett maken til.

I St. Anton er det et enormt utvalg av eksklusive hoteller som kan by på alt fra fantastisk spa til restauranter for enhver smak. Her finner du også noe av Østerrikes beste uteliv med afterski du aldri har opplevd maken til. Skal du være en del av festlighetene må du sørge for å å være tidlig ute. Mange av stedene er fulle allerede før heisene stenger og dette vil du ikke gå glipp av.

St.Anton er kjent for å være en snøsikker alpedestinasjon med mange muligheter og spesielt med utvalget av de middels bratte bakkene. Det er ikke mange av de sorte bakkene, men de få som er der vil gi selv den beste en skikkelig utfordring. Du vil uansett få kjenne på både varierte og gode bakker. Dette er stedet du garantert kommer til å ønske deg tilbake til.

Her finner du de beste prisene for overnatting i St. Anton.

De enorme og majestetiske Alpene dekker over halve Østerrike og vil uten tvil gi alle en helt unik naturopplevelse. Vil du oppleve det beste av hva de Østeriske alper kan gi deg bør du sørge for å ta turen i perioden desember til mars. Du kommer garantert til å bli fullstendig bergtatt av sjarmen som alle disse alpebyene har. Nærmere filmlandskap kommer du ikke.

Her finner du de beste prisene for flyreise til Østerrike. 

God tur til Østerrike og gled deg til fartsfylte dager i fantastiske omgivelser.

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...