Dette koster det å bo på de mest luksuriøse hotellene i Paris

Paris er et av verdens mest populære og romantiske byer å besøke i Europa. Hit valfarter det intet mindre enn over 20 millioner turister hvert år. Paris er et yndet reisemål for de som ønsker en helg med luksuriøse opplevelser, eller for de nygifte. Byen har en mengde med attraksjoner og opplevelser å by på, samt noe av verdens beste kjøkken. Er du glad i shopping og champagne så er dette uten tvil byen du bør sørge for å besøke. Her er det glamour-stemning fra morgen til kveld med unike butikker og fantastiske hotell.

Det bor rundt 2,2 millioner mennesker i Paris og byen har et velutviklet system når det gjelder transport. Her kan du bruke offentlig transport uten problemer, men husk at tempoet er høyt og du må sørge for å følge med i malstrømmen av mennesker overalt. Det samme gjelder hvis du vil leie bil og oppleve Paris og Frankrike på egen hånd.

Paris er spesielt kjent for kunstmuseer, bygg med vakker arkitektur, det unike franske kjøkkenet, samt luksuriøs shopping. Byen er også ansett som en av Europas mest romantiske byer og er perfekt å besøke sammen med en du er glad i. Gled deg over flotte gater og nydelige hoteller ved ditt besøk i Paris.

Le Bristol Paris

Dette ærverdige hotellet ligger kun noen få meter i fra den eksklusive handlegaten Champs Elysées og La Madeleine Place. Få hoteller er så kjente som nettopp dette hotellet og her er du garantert den ultimate luksuriøse opplevelsen.

Bristol 1

Hotellet har basseng på takterrassen med utsikt over Eiffeltårnet. Le Bristol kan også skilte med et prisvinnende spa. Le Bristol ligger i det prestisjefylte området rue du Faubourg saint Honoré. Området er kjent for eksklusiv kunst og butikker med kjente merker som Chanel og Hermés.

Bristol 5

Rommene er romslige og elegante med unike interiør-detaljer og luksuriøse møbler. Med en overnatting på dette fantastiske hotellet kommer du til å føle deg som en kongelig. Flere av rommene har utsikt over den vakre hagen.

Bristol 3

Hotellet har et svømmebasseng med panoramautsikt over Paris og kan skilte med et spa og treningssenter med solarium om du ønsker det. På området finner du også en fantastisk uteplass som er på hele 1200 kvadratmeter med egen solterrasse.

Bristol 4

Le Bristol har to prisbelønte restauranter hvor den ene, Epicure, har tre stjerner i Michelinguiden mens 114 Faubourg har én stjerne i Michelinguiden. Her vil du få servert gastronomiske herligheter av en annen verden.

Bristol 7

En overnatting ved Bristol i Paris koster rundt 15000 i døgnet for et vanlig dobbeltrom. Ønsker du en Penthouse Suite må du regne med å ut med i overkant av 100 000 kroner for ett døgn.

Hotellet er populært for nygifte og ønsker du en Honeymoon Suit så ligger prisen på 130 000 pr døgn. Hvis du virkelig vil slå på stortrommen så kan du bo på den luksuriøse suiten Imperial Suite til intet mindre enn 250 000 kroner i døgnet.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved Le Bristol Paris.

Four Seasons Hotel George V Paris

Dette flotte fem-stjerners hotellet ligger midt i hjertet av Paris, kun noen få meter fra Champs Elysées på Georges V Avenue. Hotellet kan tilby en nydelig terrasse med utsikt over vakre Paris, et anerkjent spa og restaurant med én stjerne i Michelinguiden.

Her kan du også få hjelp av en egen butler og benytte deg av hotellets utmerkede concierge-tjeneste. Hotellet ligger 1,5 kilometer fra Eiffel-tårnet og du kan fint spasere gjennom den flotte byen og se alle de unike gatene.

Four Season 6

De flotte rommene og suitene er romslige i størrelsen og innbydende. Mange av dem har også private terrasser med utsikt ut over Paris. Her finner du alt du trenger av fasiliteter for et hyggelig opphold med egen Espresso kaffemaskin klar til bruk med smakfulle kaffe-pods.

Four Season 3 stjerner

Four Seasons har hele tre restauranter som du kan besøke som til sammen kan skilte med hele fem stjerner. Ved Le Ching har de en klassisk fransk meny som har gitt dem den enorme anerkjennelsen med tre Michelin stjerner.

Den hippe og trendy Chick La Galerie er en populær plass for alle fra Paris. Dette er det perfekte » se og bli sett» stedet hvor du kan nyte en drink og et lett måltid.

Ved Le George får du servert enkle og smakfulle retter fra Middelhavet som er perfekte til å deles med noen du er glad i.

Four Seasons 3

Det syv meter høye bygget som huser Restaurant Orangerie kan skilte med nydelig utsikt over bakgården. Her kan du nyte ferske tradisjonelle retter fra det franske kjøkkenet. Både Restaurant Orangerie og Le George kan skilte med én stjerne i den anerkjente Michelinguiden.

Four Season 4

Hotelles spa har hele 720 kvadratmeter hvor du kan nyte en rolig stund samt et stort svømmebasseng som er varmet opp til 34 grader. I tillegg kan området glede besøkende med eget fitness rom og en frisør.

Four Seasons Paris

Vil du overnatte ved Four Seasons Hotel George V Paris må du ut med alt fra 15 000 kroner for et dobbeltrom og opp til 80 000 for en suite.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved dette flotte hotellet.

Grand Hotel Paris

Dette unike hotellet ligger plassert i et vakkert bygg fra 1800-tallet og har en nydelig arkitektur. Grand Hotell ligger i hjertet av Paris kun en kort spasertur unna Louvre Museum og Tulleries Gardens. Hotellet ligger også kun noen få hundre meter fra den kjente og eksklusive gaten Champs Elysées.

grand Hotell 1

Grand Hotell kan skilte med flere flotte kunstverk, et spa, en restaurant og en resepsjon som er åpen hele døgnet.

Grand Hotell 2

Alle rommene har unike design og har alt du trenger av fasilliteter som minibar, gratis Wi-Fi og et TV med alle internasjonale kanaler. Noen av rommene har også egen balkong med utsikt over de vakre monumentene i Paris.

Grand Hotell 3

Hotellet serverer deilig amerikansk frokost buffet hver morgen og du kan få maten servert på rommet om du ønsker det. Da kan du starte dagen helt i fred og ro. Grand Hotel har også en restaurant hvor du kan nyte fine-dining eller ta en deilig cocktail i baren.

Prisene for overnatting ved Grand hotell ligger på 4000 kroner for et dobbeltrom og opp til 20 000 kr for en suite.

Her finner du de beste prisen på overnatting ved Grand Hotell i Paris. 

Hotel Plaza Athénée

Ved den prestisjefylte gaten Avenue Montaigne i Paris finner du dette eksklusive hotellet. Hotellet ligger midt i hjertet av Paris med en fem- minutters gåtur fra byens mest eksklusive handlegate, Champs Elysées. Alle gjestene har tilgang til hotellets glamorøse spa.

Hotell Plaza 3

Hotellet blir ansett som et lite luksuspalass med et Dior Institutt spa, hele fem restauranter og en cocktail bar.

Hotell Plaza 1

Hvert rom har elegante marmor bad og alt du trenger for en vellykket ferie. Rommene kan skilte med over 200 kanaler hvor du kan se en film og slappe av når dagen har vært lang.

Du kan også velge mellom hele 80 drinker fra minibaren og fem deilige puter for en god natt søvn. Noen av rommene har også fantastisk utsikt over Eiffeltårnet.

Hotell Plaza 4

I restauranten kan du glede deg over en fyldig amerikansk frokost, gastronomiske Franske retter og en herlig sommer-meny.

Hotell Plaza 2

Ønsker du en overnatting ved dette flotte hotellet så ligger prisene på 17000 kroner for et dobbeltrom og opp til 65000 kroner døgnet for den mest eksklusive suiten, The Presidential Suit.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Hotell Plaza Athénée

Gled deg til noen herlige dager i Paris, en av Europas mest eksklusive byer, som har enorme mengder med attraksjoner og restauranter som du kan utforske.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...