Glad i å dykke ?Her finner du verdens dypeste og mest eksotiske basseng

Dubai er allerede kjent for sin enorme luksus og fantastiske hotell. De har de høyeste skyskraperne og kan skilte med en avaganse du nesten ikke finner maken til noe annet sted i verden. Dubai er et kostbart land som blant annet har verdens eneste 7-stjernes hotell, men er likevel en by som er et ettertraktet feriemål for tilreisende fra hele verden. 27.juni i 2021 kunne Dubai se seg som stolt innehaver av verdens største og dypeste basseng, et hestehode foran det populære bassenget i Polen som kan skilte med en dybde på 45 meter.

Dubai kan glede alle som elsker et eksotisk og annerledes dykk med mer enn verdens dypeste basseng. Her kan du få en helt unik dykkeropplevelse ulikt noe annet du har opplevd. Bassenget er sertifisert av Guiness World Records som verdens dypeste basseng for dykking.

Dubai er den største byen i emiratet Dubai i De forente arabiske emirater og ligger ved Persiabukta. Dubai er kjent for perledykking, handel og olje, men i dag satses det sterkt på turisme. Dubai er en elsket destinasjon for rike og berømte fra hele verden med luksus og high end shopping i hovedsetet. En ferie til Dubai, enten du vil dykke eller ei, er en fantastisk opplevelse.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Dubai.

Verdens dypeste basseng

Dette fantastiske bassenget er hele 60 meter dypt og rommer intet mindre enn 14 milioner liter med ferskvann. Denne vannmassen tilsvarer vannvolumet til hele seks svømmebasseng med en størrelse på standard olympiske basseng. Vannet i bassenget holder jevnt 30 grader og du kommer til å elske denne opplevelsen.

En by under vann

Deep Dive Dubai 2

Bassenget er plasser under en struktur som er formet som en østers og har en størrelse på fantastiske 1500 kvadrameter. Bassenget er ustryrt med en rekke med aktiviteter og er laget som en komplett undervannsby, som et moderne Atlantis.

Undervannsbyen er utstyrt med utrolige detaljer og du kommer virkelig til å føle at du er på oppdagelsesferd. Her kan oppleve dykking i «forlatte» rom og leiligheter, du kan spille sjakk under vann eller du kan spille bordfotball, samt mye mer.

Fridykking og sportsdykking

Deep Dive Dubai 1

Bassenget er ikke tiltenkt som et ordinært svømmebasseng, men er laget med tanke på fridykking og dykking med utstyr. Bassenget er ustyrt med intet mindre enn 56 kamaraer for å sikre dykkerenes sikkerhet i tillegg til et undervanns-filmstudio.

Her kan du oppleve både fridykking og sportsdykking hele året. Ønsker du en erfaren guide så har Deep Dive Dubai et team av internasjonale profesjonelle dykkere. Deep Dive Dubai har tilbud som er tilpasset dykkere over 10 år på alle nivåer fra nybegynner til eksperter.

Mer enn vann

Deep Dive 3

Østersformen som bygningen er formet som er blant annet en hyllest til Dubai historie rundt perledykking. Bygningen er i tillegg til bassenget også utstyrt med både en gavebutikk, dykkerbutikk og en restaurant.

Dette er uten tvil en fasinernde undervannsverden som virkelig er verdt et besøk. Her kan du prøve et enkelt dykk eller du kan ta hele dykkersertifikatet om du ønsker det.

Lurer du på hvordan det er å bo på et av verdens flotteste hotell i Dubai? Da bør du ta en kikk på dette hotellet.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Dubai.

Velger du å gi dette bassenget er besøk må du huske å ikke bli fristet til å ta turen opp til verdens høyeste skyskraper før det er gått 18 til 24 timer siden du utførte dykket.

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...