Glad i å dykke ?Her finner du verdens dypeste og mest eksotiske basseng

Dubai er allerede kjent for sin enorme luksus og fantastiske hotell. De har de høyeste skyskraperne og kan skilte med en avaganse du nesten ikke finner maken til noe annet sted i verden. Dubai er et kostbart land som blant annet har verdens eneste 7-stjernes hotell, men er likevel en by som er et ettertraktet feriemål for tilreisende fra hele verden. 27.juni i 2021 kunne Dubai se seg som stolt innehaver av verdens største og dypeste basseng, et hestehode foran det populære bassenget i Polen som kan skilte med en dybde på 45 meter.

Dubai kan glede alle som elsker et eksotisk og annerledes dykk med mer enn verdens dypeste basseng. Her kan du få en helt unik dykkeropplevelse ulikt noe annet du har opplevd. Bassenget er sertifisert av Guiness World Records som verdens dypeste basseng for dykking.

Dubai er den største byen i emiratet Dubai i De forente arabiske emirater og ligger ved Persiabukta. Dubai er kjent for perledykking, handel og olje, men i dag satses det sterkt på turisme. Dubai er en elsket destinasjon for rike og berømte fra hele verden med luksus og high end shopping i hovedsetet. En ferie til Dubai, enten du vil dykke eller ei, er en fantastisk opplevelse.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Dubai.

Verdens dypeste basseng

Dette fantastiske bassenget er hele 60 meter dypt og rommer intet mindre enn 14 milioner liter med ferskvann. Denne vannmassen tilsvarer vannvolumet til hele seks svømmebasseng med en størrelse på standard olympiske basseng. Vannet i bassenget holder jevnt 30 grader og du kommer til å elske denne opplevelsen.

En by under vann

Deep Dive Dubai 2

Bassenget er plasser under en struktur som er formet som en østers og har en størrelse på fantastiske 1500 kvadrameter. Bassenget er ustryrt med en rekke med aktiviteter og er laget som en komplett undervannsby, som et moderne Atlantis.

Undervannsbyen er utstyrt med utrolige detaljer og du kommer virkelig til å føle at du er på oppdagelsesferd. Her kan oppleve dykking i «forlatte» rom og leiligheter, du kan spille sjakk under vann eller du kan spille bordfotball, samt mye mer.

Fridykking og sportsdykking

Deep Dive Dubai 1

Bassenget er ikke tiltenkt som et ordinært svømmebasseng, men er laget med tanke på fridykking og dykking med utstyr. Bassenget er ustyrt med intet mindre enn 56 kamaraer for å sikre dykkerenes sikkerhet i tillegg til et undervanns-filmstudio.

Her kan du oppleve både fridykking og sportsdykking hele året. Ønsker du en erfaren guide så har Deep Dive Dubai et team av internasjonale profesjonelle dykkere. Deep Dive Dubai har tilbud som er tilpasset dykkere over 10 år på alle nivåer fra nybegynner til eksperter.

Mer enn vann

Deep Dive 3

Østersformen som bygningen er formet som er blant annet en hyllest til Dubai historie rundt perledykking. Bygningen er i tillegg til bassenget også utstyrt med både en gavebutikk, dykkerbutikk og en restaurant.

Dette er uten tvil en fasinernde undervannsverden som virkelig er verdt et besøk. Her kan du prøve et enkelt dykk eller du kan ta hele dykkersertifikatet om du ønsker det.

Lurer du på hvordan det er å bo på et av verdens flotteste hotell i Dubai? Da bør du ta en kikk på dette hotellet.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Dubai.

Velger du å gi dette bassenget er besøk må du huske å ikke bli fristet til å ta turen opp til verdens høyeste skyskraper før det er gått 18 til 24 timer siden du utførte dykket.

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

Dagscruise med katamaran i krystallklart vann på Gran Canaria

Det er ikke uten grunn at mange nordmenn velger å reise på ferie til Kanariøyene og spesielt gjennom vinteren. På Gran Canaria er det...

Senja- Norge i miniatyr i spektakulære omgivelser

Å feriere i Norge er en unik opplevelse, selv for de som er bosatt i vårt langstrakte land og er det en del av...

Oppleve Alaska? Her er alt du trenger å vite

Alaska er USAs største stat og er faktisk like stor som Tyskland, Frankrike, Spania og Storbrittania til sammen. Likevel bor det ikke mer enn...

Drømmer du om å oppleve Færøyene? Her er alt du trenger å vite

Færøyene er kjent for fiske og barsk natur med bratte klipper, gresskledte åser og litt skog. Øygruppa i Nord-Atlanteren er et av tre selvstyrende...
Reise-ferie-hotell

Workation: Alt du trenger å vite om å jobbreise

Mye av arbeidsdagen vår foregår i det digitale rom, noe som har gjort workation (arbeidsferie) til et fristende alternativ for mange. Dette innebærer at...
reise-til-italia-hotell

Derfor bør du velge luksushoteller i Italia

Det å reise er noe som gir de aller fleste av oss en følelse av både inspirasjon og mening, spesielt etter en lang periode...

Norske Opplevelser

Senja- Norge i miniatyr i spektakulære omgivelser

Å feriere i Norge er en unik opplevelse, selv for de som er bosatt...

Spektakulær og Iskald luksus du sent vil glemme

Snø og is-hotell har blitt mer og mer populært med årene og turister fra...

Opplev fantastiske Røros hele året

Øverst på en fjellvidde finner du vakre Røros som blir godt besøkt av turister...

Unike opplevelser i Ålesund

Ålesund er byen hvor fjell og fjorder tas imot av det mektige Norskehavet. Byen...

Leie bobil i Norge – Alt du trenger å...

Har du lyst til å oppleve Norge og resten av verden bør du en...

Dette bør du pakke med deg når du skal...

Om du er førstegangscamper med bobil kan det være greit å tenke over hva...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...