Eksklusive reisemål i vinter

Er det én ting vi nordmenn liker så er det sol og varme, og da passer det perfekt med en utenlandsreise når det er som mørkest og kaldest i Norge. Nordmenn har mange favoritt reisemål og både Gran Canaria, Thailand og Tenerife står høyt på listen når det er vinter. Vintersesongen er også perfekt for reiser til både Kapp Verde og Egypt. Her er det godt og varmt, med nesten garantert sol gjennom store deler av sesongen. Costa del Sol i Spania med Marbella i spissen er også et yndet reisemål for mange. Her er det ikke fult så varmt, men det er ofte gode timer med sol om dagen og med en ekstra jakke på kvelden er du godt rustet. Costa del Sol er også perfekt for deg som spiller golf og som setter pris på at flyreisen ikke er så lang.

Tar du turen lenger sørover får du et varmere klima og litt bedre badetemperaturer, som er perfekt for solhungrige nordmenn. Vi har sett på noen av de beste reisemålene du bør vurdere når du skal på ferie på vinteren. Lite er bedre enn å reise fra kulde og snø til vaiende palmer og eksklusive resorts. Da blir vinteren litt kortere og humøret desto bedre. Ta med familien, eller reis med gode venner, du har garantert fortjent det.

Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria er uten tvil et av nordmenns favoritt reisemål, spesielt på vinteren. Her finner du flotte strender, eksklusive hotell, muligheter for shopping og gode restaurantopplevelser. Gran Canaria har en mengde med opplevelser å by på og mange flotte byer som er verdt et besøk. Her finner du alt fra de populære sanddynene i Maspalomas, et fantastisk uteliv i Las Palmas og vakre strender i Amadores. Gran Canaria er også et eldorado for deg som er glad i golf.

Du kan reise til Gran Canaria hele året, men destinasjonen er spesielt populær på vinteren. Det beste været får du på sørsiden av øya, da den ligger i le for vær og vind og gir nesten solgaranti. Opplev øya ved å leie en bil og ta turen til en av de flotte byene, eller kjør over fjellet og ta en lunsj i en av de vakre fjellandsbyene. Gran Canaria er perfekt for både barnefamilier og voksne som reiser alene.

Her finner du de beste hotellene på Gran Canaria

Tenerife

Tenerife er et perfekt reisemål hele året og passer for både barnefamilier og som voksen ferie. Denne øya er kjent for sin dramatiske og vakre natur, flotte strender og unike vingårder. Her kan du reise på utflukt til en av de mange vingårdene, ligge på stranden eller nyte et bedre måltid på en av de flotte restaurantene.

Vil du oppleve det beste som øya har å by på bør du leie bil og reise innover på øya. Her finner du koselige spisesteder og pittoreske landsbyer side om side. Du kan også ta veien opp til Teide som er Spanias høyeste fjell. På turen opp til Teide kjører du også gjennom fire klimasoner. Er du glad i shopping bør du ta turen til Puerto de la Cruz eller øyas hovedstad, Santa Cruz. Tenerife er også perfekt for deg som liker golf, og golfsesongen strekker seg fra april til oktober.

Her finner du de beste hotellene på Tenerife

Kapp Verde

Kapp Verde er en øygruppe utenfor kysten av Vest-Afrika og har blitt en av de mest ettertraktede feriedestinasjonene for dem som drømmer om solfylte strender og en avslappet atmosfære.

De vakre strendene, som Santa Maria Beach på øya Sal og Ponto Preta som ligger på vestsiden og Kite Beach på østsiden gir deg muligheten til å slappe av under den varme solen og nyte det krystallklare havet.

Santa Maria er kanskje den mest populære destinasjonen. Her er det et vestafrikansk klima med et livlig uteliv og hele 350 soldager i året. Byen er ikke stor, men til gjengjeld er den veldig sjarmerende. Kapp Verde er perfekt for deg som lengter etter en avslappende ferie uten forstyrrelser.

Her finner du de beste hotellene på Kapp Verde

Egypt

Drømmer du om å oppleve Egypt bør du ta turen til Sharm el Sheikh. Her finner du noen av verdens beste undervanns opplevelser, mulighetene for shopping og deilige gourmet opplevelser. I Egypt får du mye for pengene og det ligger eksklusive hotell resorts side om side som sørger for en ferie med det aller beste i fokus.

I Egypt skinner solen hele året og er et av de mest solsikre reisemålene du kan tenke deg. Landet er kjent for sitt krystallklare vann og fantastiske dykkeopplevelser. Hit kan du reise både med og uten barn, alt etter som hva som passer deg.

Her finner du de beste hotellene i Egypt

Thailand

Det er ikke uten grunn at Thailand er et så populært reisemål. Her finner du smil og strålende sol uansett hvor du reiser. Hit drar du både med familien, med venner eller med kjæresten og du har garantert aldri et kjedelig øyeblikk. Besøk steder som Phuket, Krabi, Bangkok, Koh Pangang, Phi Phi øyene eller Hua Hin. Bestem deg for et reisemål og nyt deilige dager på en flott resort, eller ta sekken på ryggen og oppleve det vakre Thailand med nye steder og opplevelser hver dag.

Krabi ligger sør i Thailand og har kanskje den vakreste skjærgården du kan tenke deg. Her lever du tett på vakker natur og muligheten for å oppleve de sagnomsuste Phi Phi øyene, spise lokal mat på markedene eller bare ligge og nyte late dager på stranden.

Du kan også kombinere storbyliv og strandliv med en tur til Thailand. Start i Bangkok og ta turen videre til Hua Hin eller Koh Samui, du kommer garantert ikke til å angre. Tar du turen til Nord-Thailand vil du oppleve et lavere tempo, uten strender, men med en mengde naturopplevelser.

Du kan reise til Thailand hele året, men gjennom sommeren må du regne med å ta rutefly. Gjennom vinteren kan du ofte finne flotte turer med både hotell og flyreise inkludert. Ta høyde for regnsesongen, da kan det komme mye regn på kort tid, men det er fortsatt varmt.

Her finner du de beste hotellene i Thailand

Enten du drømmer om en rolig ferie, eller en tur pakket med opplevelser ligger ikke verden lenger enn en flyreise unna. Husk å bestille i tide for de beste hotellene og opplevelsene.

Her finner du de beste prisene på flyreise

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...