Marbella- Den vakreste og mest eksklusive byen i Costa del Sol

Marbella er en kystby i den sørlige delen av Spania i provinsen Malaga og er en populær feriedestinasjon. Marbella er kjent for sine lange sandstrender, vakre golfbaner, nattklubber og luksushoteller. Byen har en rik historie og man kan fortsatt se mange historiske bygninger og ulike monumenter i sentrum. Marbella har også mange kunstgallerier og museer som det er verdt å ta en kikk på. Denne vakre og eksklusive byen ligger på Costa del Sol, og kan skilte med over 300 soltimer i året. Dette er derfor et yndet feriemål for mange turister, også på vinteren. Dette er den perfekte golfdestinasjonen som kan skilte med både godt vær og noen av verdens beste golfbaner.

Marbella er kjent for å være et eksklusivt reisemål og hit reiser alt fra de rike og berømte til turister som setter pris på litt luksuriøse omgivelser. Her finner du en mengde med attraksjoner og opplevelser som du kan utforske, i tillegg til både shopping og champagne.

Dette bør du se og oppleve i Marbella

Du kan besøke den gamle bydelen som med sine trange gater og sine historiske bygninger virkelig kommer til å bergta deg. Her finner du også det berømte Orrange Square og kirken Iglesia de la Encarnacion.

Appelsin torget eller, Orange Square, er en av de viktigste og mest berømte plassene i Marbella. Torget har fått navnet sitt fra de mange appelsintrærne som vokser på området. Hit reiser turister for å nyte den deilig atmosfæren og se på de historiske bygningene og selvfølgelig spise på en av de mange restaurantene. Plassen er også hjemmet til flere kunstgallerier og butikker.

Sol og bad i Marbella

Ta turen til en av de flotte strendene som ligger i Marbella og ta gjerne en ekstra kikk på strendene Playa de Venus eller Playa de Nagueles.

Er du en av de som setter pris på vannsportaktiviteter kan du glede deg over at her kan du prøve både jetski, para seiling og dykking.

For golfentusiastene

Golfentusiaster valfarter til Marbella og det er ikke uten grunn for her finner du noen av Europas beste golfbaner. Prøv gjerne Los Naranjos golfklubb eller Marbella Golf & Country Club.

Marbella er fylt med kultur og du bør sørge for å besøke en av de mange kunstgalleriene slik som Galleri De Arte Diffusion eller Galleri De Arter Minus One.

Du kan ikke reise til Marbella uten å oppsøke det fantastiske utelivet. Med alle sine nattklubber barer og restauranter er du helt sikker på at du aldri får et kjedelig øyeblikk.

Her kan se mer av hva du kan oppleve i Marbella.

Shopping og champagne i Marbella

Et av de mest populære områdene i Marbella er Puerto Banus. Dette er en marina og et shoppingområde som er kjent for sine luksuriøse butikker, restauranter og nattklubber. Dette er også et populært reisemål for de med luksus yachter så her er det mye spennende å se på.

Her bør du spise når du er i Marbella

Det er mange gode restauranter i Marbella og det kan være vanskelig å velge. Vi har tatt en kikk på hvilke restauranter du bør utforske når du først har tatt turen til denne eksklusive kystbyen.

Villa Tiberio

Villa Tiberio er en eksklusiv restaurant og anses som en av beste italienske restaurantene i Marbella. De er kjent for sine utmerkede pastaretter og pizzaer. Her lages alle rettene fra bunnen av med lokale råvarer og husk at Spania er kjent for å ha noen av verdens beste grønnsaker. Denne restauranten arrangerer også flere unike kvelder som sørger for litt ekstra liv og røre.

  • Meridiana Restaurante sørger for «fine dining» med egen cocktailbar i fantastiske omgivelser. Her kan du også oppleve live show og ikke minst en uforglemmelig nattklubb. Her kommer du til å føle på en utrolig stemning og du kommer garantert til å ta turen tilbake.
  • El Lago er en populær restaurant som har vakker utsikt over en innsjø i nærheten av golfbanen Greenlife Golf. Her serveres det en god blanding av internasjonal og lokal mat. Restauranten har opparbeidet seg en stjerne i Michelinguiden og har i tillegg en høy stjerne hos alle besøkende.
  • Beach house er virkelig en av de beste restaurantene i Marbella. Her sitter du nesten i sjøkanten og får servert alt av deilige retter med ferske råvarer. Her arrangeres det også ulike events og er et perfekt sted å starte kvelden hvis du har lyst til å sitte litt utover i de sene nattetimer.
  • Don Giovanni er også en av de mest kjente og beste italienske restaurantene i Marbella de er kjent for sine utmerkede pizza og pastaretter.
  • Skandinaviska blir ansett som en av de beste skandinaviske restaurantene i Marbella og her serveres det en rekke nordiske retter som du garantert vil dra kjensel på.

Småretter i Spania

Noe du også bør prøve når du er i Marbella er tapas. Dette er en perfekt måte å nyte en rekke forskjellige retter på. Tapas er små retter som vanligvis serveres med drikke enten som en appetittvekker eller som en full middag bestående av flere forskjellige tapasretter.

Noen av de mest populære tapasrettene du kan spise er Patatas bravas som er stekte poteter med en litt sterk salsa. Tortilla española er også populært og er en omelett som er laget med poteter og løk. En av rettene du ikke må gå glipp av er Pulpo la Gallego som er kokt blekksprut med poteter.

Overnatting i Marbella

I Marbella finner du en mengde med flotte og eksklusive hoteller som du og dine kan overnatte på. For den beste opplevelsen er det en hel del tilreisende som foretrekker hotell som ligger i vannkanten. Vi har tatt en kikk på hvilke hotell du bør velge når du er i Marbella.

Gran Meliá Don Pepe

Gran Mellá Don Pepe er et fem-stjerners hotell som har perfekt beliggenhet ved stranden, og tilbyr panoramautsikt over Middelhavet. Hotellet har et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert flere svømmebassenger, et spa- og velværesenter samt flere spisesteder.

Rommene og suitene på Gran Meliá Don Pepe er luksuriøst innredet med alt du har behov for. Hotellet er svært populært både for ferierende og for de som reiser i forbindelse med arbeid.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Marbella Club Hotel

Dette hotellet har en perfekt beliggenhet ved stranden og ligger plassert mellom Marbella sentrum og Puerto Banus. Marbella Club Hotell var i sin tid den private residensen til prins Alfonso de Hohenlohe.

Hotellet har en magisk utsikt over Middelhavet og er omgitt av en frodig hage med direkte tilgang til stranden. Marbella Club Hotel har fått de beste tilbakemeldinger fra gjester for både service og beliggenhet.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Puente Romano Beach Resort & Spa

Dette hotellet ligger i et eksklusivt området mellom Marbella og Puerto Banus. og har en andalusisk landsbystil. Her finner du et  bredt utvalg av butikker, restauranter og barer.

Dette er et perfekt sted å reise hvis du er ute etter å bo i en luksuriøs bydel. Hotellet ligger rett ved stranden med unik utsikt over Middelhavet. Resorten har et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert flere svømmebassenger, et spa- og velværesenter og flere spisesteder. Rommene og suitene på Puente Romano Beach Resort & Spa er elegant innredet og har moderne fasiliteter som flatskjerm-TV og minibar.

Her kan du se nærmere på hotellet og bestille rom.

Gled deg til mange deilige dager i Marbella. Her kan du virkelig nyte livet med shopping, uteliv og hoteller med luksuriøs beliggenhet.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...