Thailand- Opplev de magiske Phi Phi øyene

Drømmen du om krystallklart vann, myk sand mellom tærne og eksotiske omgivelser blir det faktisk en virkelighet på Phi Phi-øyene i Thailand. Disse tropiske skattene, beliggende i Andamanhavet, er en av de mest ettertraktede destinasjonene for reisende som søker den ultimate øyopplevelsen. Phi Phi øyene består av flere små øyer i Phand Naga bukten. Øyene ligger mellom Phuket og Krabi, og du reiser ut til øyene ved hjelp av båt. Båtturen fra Phuket tar et par timer, mens den fra Krabi tar 90 minutter.

Øyene består av to hovedøyer, Phi Phi Don og Phi Phi Lea hvor begge øyene er fantastiske. Øya Leh har ingen beboere, men øya Don har flere restauranter og hoteller og er kjent for sitt yrende liv fra morgen til kveld. Øyene Leh og Brida er de mest kjente for den som vil oppleve det unike livet under vann.

Derfor er en reise hit så populært

Det er mange grunner til at et besøk på Phi Phi øyene er så populært blant reisende. Øyene har en magisk tiltrekningskraft og anses av mange som Thailands vakreste områder. Øyene har blitt verdenskjent gjennom ulike Hollywoodfilmer, og yurister valfarter hit hele året. Her finner du magiske koraller, fantastiske laguner og kritthvite strender, helt ulikt andre vakre reisemål i verden.

Fantastiske Strender

Phi Phi-øyene huser noen av de vakreste strendene i verden. Maya Bay på Phi Phi Leh er kjent for sin unike skjønnhet og var en av innspillingsstedene for filmen «The Beach». Hit reiser turister i hopetall store deler av året og øya har ikke blitt mindre populær med tiden.

Dykking og Snorkling

Det krystallklare vannene rundt Phi Phi-øyene byr på fantastiske dykker- og snorkle opplevelser. Her kan du virkelig få oppleve det fantastiske livet under vann med fargerike korallrev og et marint liv du sjelden har sett maken til. Husk å ta hensyn til naturen også når du er under vann. La korallene stå og sett så små avtrykk som mulig. Slik kan vi bevare dette vakre universet til generasjonene etter oss.

Natteliv

På øya Phi Phi Don finner du livlige strandfester, barer og klubber som tilbyr et livlig natteliv for deg som ønsker å danse frem til soloppgang. Strandfestene er legendariske og tiltrekker seg unge og godt voksne besøkene store deler av året. På Phi Phi Don finner du også flotte hoteller for deg som ønsker å tilbringe noen dager ekstra på denne populære øya.

Phi Phi Viewpoint

Vil du virkelig få overblikket så bør du ta turen opp i høyden og bli med på en kort fjelltur til Phi Phi Viewpoint. Her vil du få en spektakulær panoramautsikt over øyene og det turkise havet. Du kommer til å bli fra deg av begeistring, for dette er en vakker opplevelse.

Avslappet atmosfære

Til tross for sin enorme popularitet har Phi Phi-øyene en avslappet og vennlig atmosfære som appellerer til alle typer reisende, enten du ønsker å slappe av på stranden eller oppleve øya. Det kan være greit å vite at øya har perioder hvor det er mer avslappet stemning og det er gjerne litt utenfor sesong.

Overnatting

Hovedøya Phi Phi Don har et bredt utvalg av hoteller og bungalower som gir en helt unik opplevelse. Mange av hotellene er fantastisk utformet med en skjønnhet som kommer til å ta pusten fra deg. Nå er Thailand kjent for å være «smilets land», men det du opplever på Phi Phi øyene er helt unikt.

SAii Phi Phi Island Village

Dette fantastiske hotellet er endelig tilgjengelig for tilreisende etter flere år med omfattende renovering. Her finner du flere restauranter, barer, et spa, basseng, butikker og et et PADI dykkesenter. Hotellet ligger midt i en kokospalme plantasje med tilgang til en flere hundre meter lang kritthvit sandstrand. Dette er virkelig et tropisk paradis.

Her kan du se nærmere på dette fantastiske hotellet. 

Phi Phi Relax Beach Resort

Phi Phi Relax Resort ligger rett ved den vakre stranden Pak-Nam. Her bor du i bungalows tett på naturen i fantastiske omgivelser. Denne resorten er ulikt alt annet siden den ligger litt fra sentrum og gir en ekte og autentisk opplevelse av hvordan det er å bo tett på jungelen. Du kan gå til sentrum om du ønsker det. Da går turen gjennom jungelen på en enkel sti. Resorten har egen restaurant og bar hvor du kan spise alle dagens måltider.

Her kan du se nærmere på Phi Phi Relax.

Zeavola Resort

Dette luksuriøse feriestedet ligger på øya Phi Phi Don og kommer garantert til å gi deg et fantastisk opphold. Med sin unike beliggenhet med private bungalower omgitt av tropisk vegetasjon og en vakker strand, er Zeavola et ideelt valg for deg som ønsker fred og ro. Hotellet omtales som en jungle resort og har alt du trenger og mer til for et perfekt opphold.

Her kan du se nærmere på Zeavola Resort

Phi Phi Phu Chalet Resort

Phi Phi Phu Chalet Resort har en magisk beliggenhet rett ved havet og ligger 44 kilometer fra flyplassen i Krabi. Her bor du tett på naturen med havutsikt og nydelige rom hvor du virkelig går i ett med naturen og alt rundt deg. Hotellet har basseng og bassengbar hvor du kan nyte noen gode øyeblikk mens du er på denne fantastiske øya.

Her kan du se nærmere på dette hotellet. 

Phi Phi Harbour View Hotel

Dette flotte hotellet ligger ved Tonsaibukten og har rom med alt du kan drømme om, både TV, aircondition og klesskap. Hotellet har egen restaurant, treningssenter, svømmebasseng og døgnåpen resepsjon. Her trenger du ikke ta med deg annet enn godt humør og badetøy, du kommer til å elske hvert øyeblikk.

Her kan du se nærmere på Phi Phi Harbour.

Slik kommer du deg til Phi Phi øyene

Å komme seg til Phi Phi-øyene i Thailand er ikke vanskelig og det finnes en mengde tilbydere som sørger for å få deg trygt ut til øyene og tilbake igjen. Du når øyene ved hjelp av båt, enten speedbåt eller ferge. Utfartsstedet er Krabi eller Phuket og du kan bestille alt hjemmefra om du ønsker det. Flere reisebyråer kan sette sammen ulike pakkeløsninger, enten du vil tilbringe hele ferien din på Phi Phi øyene eller kombinere det med et opphold på fastlandet.

Fly til Phuket eller Krabi

De nærmeste flyplassene til Phi Phi-øyene er Phuket International Airport og Krabi International Airport. Du kan fly direkte til en av disse flyplassene fra mange store byer i Thailand samt fra Norge.

Ferge fra Phuket eller Krabi

Etter å ha kommet til Phuket eller Krabi, kan du ta en ferge til Phi Phi-øyene. Fergene går jevnlig fra Phuket (Rassada Pier) og Krabi (Klong Jilad Pier) til Tonsai Pier på Koh Phi Phi Don. Reisetiden varierer, men det tar vanligvis omtrent 2-3 timer med ferge.

Speedbåt eller privat båt

Det er også mulig å ta en speedbåt, eller leie en privat båt, for å nå Phi Phi-øyene fra Phuket, Krabi eller andre nærliggende øyer. Dette er en raskere, men ofte en mer kostbar måte å komme seg dit på, men du sparer tid og reiser mer bekvemt.

Når er den beste tiden for en reise til Phi Phi-øyene?

Det beste tiden å besøke Phi Phi-øyene er i perioden mellom november og april, når været er tørt og solfylt. Dette er høysesongen, og du vil oppleve det fantastiske turkise vannet og det behagelige klimaet som Thailand er så kjent for. Unngå gjerne regntiden fra mai til oktober når været fort kan endre seg fra sol til kraftige regnbyger.

Kombiner gjerne et opphold på Phi Phi øyene med et opphold i enten Krabi eller i Phuket. Da får du oppleve litt av de magiske øyene, samt den fantastiske energien som andre deler av Thailand er så kjent for.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Krabi.

God tur og lykke til!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...