Spille golf på vinteren? Her finner du de beste banene i Spania

Det finnes mang en golfentusiast i Norge og når sesongen er over hos oss kan du fortsatt glede deg over at du kan spille golf utendørs i et annet land. Et av landene som er et yndet sted for golfere er Spania og da spesielt Sør-Spania. Vi har tatt en kikk på de beste golfbanene som du bør sørge for å oppleve når mørketiden og kulda setter inn i vårt eget land. Spania blir sett på som verdens beste golfdestinasjon og kan skilte med mer en 350 fantastiske golfanlegg.

Spania har med sine 300 soldager perfekte forhold for golfing hele året. Sør-Spania er et populære reisemål for både solhungrige klimaturister til sultne golfere. Her kan du glede deg over luksuriøse tilbud som kommer til å gjøre golf opplevelsen ekstra flott.

Real Club Valderrama

Denne klubben ble grunnlagt i 1974 og ligger i Andulcia helt sør i Spania, en og en halv time fra Malaga. Banen blir ansett som en av verdens beste golfbaner og både banen og klubben har en svært eksklusiv status

Klubben er privat, men spillere som ikke er medlem kan spille mellom 10.00 og 12.00 hver dag. Husk å bestille tid. Dette er en populær golfbane og du kan risikere å gå glipp av muligheten hvis du ikke sørger for å booke tid. Her må du også regne med å betale 400 Euro i green fee på hverdager og i helger.

Finca Cortesin Golf club

Denne banen ble etablert i 2006 og er en av Spanias flotteste golfbaner. Ansett som en av de lengste banene i Europa og det naturlige miljøet rundt banen har noen av de mest attraktive utfordringene. Finca Cortesin er en 18-hulls bane med over 100 bunkere og fantastisk utsikt over Middelhavet, noe som gjør denne banen fullstendig praktfull.

Her kan du både spille på en av Europas flotteste baner samt bo eksklusivt og luksuriøst mens du nyter utsikten og får lave skuldre. Green feen ligger på 175 Euro både i ukedagene og i helgene. Inkludert i prisen er buggy, baller og tralle.

Real Golf de Pedrena

Denne unike 18-hulls banen ligger i et av de vakreste områdene i Cantabria og ble etablert i 1928. Banen var opprinnelig en 9-hulls bane, men ble utvidet med ytterligere 9 hull i 1991. Alt fra beliggenheten til utseende og designet gjør denne banen helt unik i sitt slag. Banen er sirlig flettet inn i resten av miljøet den er laget i og kan skilte med unik utsikt over Santander Bay.

Banen er kjent for å være utfordrende og du bør ha relativt gode golf kunnskaper for å komme gjennom banen med æren i behold. Her koster green feen 160 euro på hverdagene og 165 Euro i helgene.

Club de Golf La Reserva

Denne 18-hulls banen åpnet i 2003 og har på kort tid etablert seg til å være en av Spanias beste golfbaner. Banen ligger vakkert plassert i Andalusia med baneforhold helt utenom det vanlige.

Her ligger banen mellom både elver og trær med utsikt over Middelhavet. Her må du sørge for å booke tee timen din og regne med å betale 260 Euro i green fee både i helger og i ukedager. Inkludert i prisen er baller og tralle.

Golf Son Gual

I hjertet av Mallorca, rett ved Palma, finner du denne flotte banen. Denne banen er etablert etter drømmen til én enkelt mann, Adam Palmer. En helt vanlig turist som hadde hatt sine jevnlige besøk til øya siden 1974 og som kjøpte seg en feriebolig på øya i 1994.

Frustrert over det dårlig utvalget av golf muligheter bestemte han seg for å bygge sin egen drømme klubb og ansatte Thommas Himmel til å designe banen. Jobben som er gjort med banen er eksemplarisk. Banen går i ett med naturen og vil garantert gi en fantastisk opplevelse. Her ligger green feen på 145 Euro i både helger og i ukedager.

Abama Golf Resort

Denne flotte 18-hulls banen ligger på sørkysten av Tenerif. Her kan du oppleve en rolig og solfylt ferie samtidig som du jobber med golf slagene. Her får du spektakulær utsikt til La Gomera og Atlanterhavet.

Abama Golf og Spa Resort ligger i nærheten av Playa de San Juan og er pakket med flere store greener samt 22 dammer som er knyttet sammen med små fosser og bunkere. I tilegg til unike golf muligheter har også resorten en egen privat strand som kun er for gjestene på området. Her ligger green feen på 185 Euro og har du med deg golf interesserte barn under 16 år spiller de for halv pris.

PGA Catalunya resort

Her finner du Spanias beste golf resort som har to golf baner og har vært arrangør av Spanish Open ved tre anledninger. I fantastiske omgivelser kan du både spille på en av Spanias beste baner samt ha en luksuriøs ferie helt ulikt noe annet du har sett. Her kan du glede deg over unik design både inne og ute med fantastiske baner som du kommer til å ville besøke igjen og igjen.

Club de Golf Alcanada

Denne unike banen åpnet i 2003 og hadde en stor oppgradering i 2019. Banen ligger i den nordre delen av Mallorca og er plasser rett ved havet som gir banen et ekstra flott utrykk. Banen er designet av Robert Trent Jones Jr. Banen blir ansett som en unik golf opplevelse ved Middelhavet og er kjent for å gi mang en spiller en real utfordring. Green feen ligger på 165 Euro både i helgene og i ukedagene.

Real Club de Golf Sotogrande

Real Club Sotogrande ligger ved sjøen mellom elven Guadiaro og Sotogrande Marina i Andulsia og har eksistert siden 1964. Banen er stort sett alltid ranket som en de 10 beste banene i Europa. Her kan du oppleve 27 hull fordelt på to baner hvor du spiller mellom palmetrær og naturlig vegetasjon som gjør opplevelsen enda mer berikende.

Banen kan skilte med store greens og lange tees. Bunkerene var de første i Europa som ble fylt med glitrende finkornet sand som var laget av knuste stein. I tillegg var de først ute med bruken av Bermuda gress på banens fairways. Her er det lagt opp til et maksimum handikap på 24 for menn og 30 for kvinner, samt 250 Euro i green fee i ukedagene og 280 Euro i helgene.

Las Colinas Golf & Country Club

Dette er 18-hulls banen du virkelig bør prøve som du kanskje ikke har hørt om. Banen er relativt ny og åpnet i 2011. Banen ligger på Costa Blanca kysten 20 km fra Torrevieja og er designet  av Cabell Robinson.

Fairwaysene er brede og tilgivende og de har blitt lagt ut i to tilbakevendende niere som vrir seg langs underlaget i en dal. En mengde med tees ved hvert hull gjør banen til en utfordring. Hullene på banen går i en rute langs små innsjøer som gjør banen ekstra spennende. Skal vi tro de som har gitt banen et forsøk er den absolutt verdt et besøk.

Gled deg til en vinter med uendelig med golf muligheter i det vakre landskapet i Spania.

Her finner du de beste flyprisene når du skal reise til solkysten.

God Tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...