Her finner du de flotteste hotellene på Gran Canaria

Gran Canaria er et yndet reisemål for mange nordmenn. Med over tyve grader hele året og med små muligheter for regn reiser mange til dette flotte stedet hele året. Gran Canaria er et land som har lite regn og du kan derfor være relativt sikker på at du får en perfekt ferie. Reiser du til Gran Canaria kan du oppleve øye både til vanns og til lands. Å leie en bil vil gi deg stor frihet og muligheter til å se alt denne øya har å by på.

Gran Canaria er defintivt mer enn badedyr og prapalydrinker. Det er flere områder som er kjent for sin luksus og eksklusivitet. Meloneras er ett av disse stedene. Stemningen er til å ta føle på når du beveger deg gjennom skinnende rene gater med butikker som fører alt ditt hjerte kan begjære. Fantastiske restauranter med retter som enhver gane vil elske. Er du glad i det lille ekstra er Meloneras området du bør prioritere.

Vil du sikre deg det beste været og de flotteste områdene er det den sørlige delen av øya du bør reise til. Her er været det mest stabile og du kan slippe unne en hel del vind som kan herje litt andre steder på øya.

Luksushoteller i Meloneras

Meloneras ligger i kommunen San Bartolomé de Tirajana sør på Sør-Gran Canaria. Området strekker seg fra Maspalomas fyr i vest helt til Meloneras stranden med en palmekledd strandpromenade. Meloneras er fylt med alt fra flotte restauranter, designerbutikker til unike golf muligheter.

Hotel Riu Palace Oasis

Hotel Riu Palace Oasis er et fem stjernes hotell som ligger midt på Maspalomas-stranden med direkte adkomst til stranden. Hotellet har en stor og frodig hage samt 3 oppvarmede bassenger og et spa-senter som du kan nyte godt av. Hotellet ligger 2,5 km fra sentrum av Maspalomas hvor du finner alt du måtte ønske deg.

Seaside Palm Beach Hotel

Seaside Palm Beach ligger ved sanddynene i Maspalomas og er et fantastisk fem stjerners design hotell. Hotellet ligger noen få steg fra stranden og har en glamorøs atmosfære over det hele. Her finner du både basseng, tropehage og Spa. Liker du å spille golf kan du glede deg over at hotellet ligger og knappe 3 km fra Maspalomas golfbane.

Club Maspalomas suites & Spa

Dette vakre hotellkomplekset er hotellet for deg som bare vil nyte dagene. Hotellet er barnefritt og har fantastiske suiter du kommer til å elske. Hotellet har en stor terrasse med hengekøyer og balinesiske himmelsenger hvor du kan ligge hele dagen og bare kjenne på at du har ferie. Her kan du glede deg over både basseng, Spa , fossefall og tyrkisk bad.

Hotellstandarden på Gran Canaria

Hotellstandarden på Gran Canaria er over det jevne stort sett veldig god. Det bør nevnes at  om du velger å bo i Amadores bør du velge et av hotellene som har morgensol og ikke bare ettermiddagssol. Reiser du en tid på året hvor det er kaldt i Norge bør du påregne at det kan være litt kjølig i morgentimene hvis du bor på et hotell som ikke bader i morgensolen.

Siden Gran Canaria er kjent som en destinasjon som frister med en del såkalte charterturer bør du vøre klar over at en del av hotellene er tilpasset familier. Ønsker du deg en «voksen ferie» bør du velge et hotell som har voksne i fokus. Disse hotellene har også ofte en litt høyere standard med vakker innredning og rolige forhold.

Amadores

Amadores er kjent for sin kritthvite lange sandstrand og er et must for mange som besøker Gran Canaria. Amadores ligger på sørsiden av Gran Canaria og er et av de mest populære ferieområdene. Stranden er pakket med resturanter hvor du kan spise en bedre lunsj. Det finnes og flere shoppingmuligheter i umiddelbar nærhet til stranden. I Amadores bor du stille og behagelig. Vil du oppleve litt mer aktivitet kan du ta turen til Puerto Rico som ligger 10 minutter fra Amadores.

Holiday Club Jardin

Med strålende utsikt over hele Amadores ligger dette hotellet på toppen av fjellkjeden. Hotellet har nydelige og romslige rom med egen balkong. Hotellet ordner med leiebil om du  ønsker det og har mange aktiviteter å by på for den som liker å gjøre mer enn å ligge ved bassenget. Hotellet har gangavstand til den flotte Amadores stranden hvor du kan spasere i kritthvit sand.

Gloria Palace Hotel & Spa

Gloria Palace Royal er et fem stjerners hotell som ligger 200 meter fra Amadores-stranden med formidabel utsikt over hele Amadores. Her kan du nyte dagene i et evighetsbasseng med utsikten som din nærmeste venn. Hotellet har romslige rom med egen balkong hvor alle er bygget i flott naturstein. Her kan du spise alle måltidene dine i den eksklusive restauranten, eller du kan velge å ta turen til Puero Rico som ligger 15 minutter unna til fots.

Puerto De Mogan

Puerto de Mogán er en sjarmerende liten by som blir kalt for «lille Venezia» og fortjener absolutt et besøk. Mógan ligger en halvtimes kjøring fra Amadores på Gran Canarias sydkyst. Puerto de Mógan er en gammel havnelandsby fylt med koselige restauranter og små, stille gater med hvitkalkede hus med vakre blomster. Vil du ha en stille og rolig ferie med lave skuldre er dette plassen du bør velge.

Hotell Cordial

I denne vakre og rolige byen finner du det store hotell komplekset Cordial Mogan Playa Hotell. Det er faktisk bygget i samme stil som en kanarisk landsby og ligger omkranset av en vakker tropehage. Hotellet tilbyr to utendørsbassenger, Spa og vakre rom med balkong. Her kan du prøve både snorkling og dykking som er en utrolig opplevelse. Restauranten Los Guayres kan skilte med Michelin-stjerne og en matopplevelse du sent vil glemme. Hotellet er viden kjent for sin deilige og luksøriøse atmosfære og liker du det stille og behagelige liv er dette garantert plassen du bør gi et besøk.

Priser på Gran Canaria

Bestemmer du deg for å ta turen til Gran Canaria vil du oppdage at prisene kan variere en del. Du kan velge å bestille en skalt «pakketur» hvor både fly og hotell er samlet i én og samme pakke. Eller du kan sette opp reisen din selv. Da kan du bestille både hotell og flyreisen slik som det passer deg. Du kan få mye for pengene dine på Gran Canaria og du kan være riktig heldig og få fantastiske luksushoteller til veldig gode prise. Det er viktig at du er tidlig ute med planleggingen din og reis gjerne litt utenfor sesong om du ønsker de beste tilbudene.

Her finner du de beste hotellene til de beste prisene.

Dette bør du vite om Gran Canaria

Gran Canaria er ei spansk øy og er den nest sørligste av Kanariøyene som er en øygruppe i Atlanterhavet. Reiser du med fly fra Oslo Gardermoen må du regne med en flyreise på rundt 5 1/2 time.

Øya er kjent som «øya med evig vår» og det er ikke vanskelig å forstå med sine 20 grader pluss hele året. Sydsiden av øya er den delen av øya som er den beste delen å besøke. Øya kan nemmelig oppleve en del vind, men det er sydsiden sterkt forskånet for.

Sydsiden har lite nedbør i løpet av et år og mye av vegetasjonen er derfor plantet for å gjøre områdene frodigere .

Øya kan by på mange aktivister og liker du å kjøre bil bør du leie en bil og besøke alle de fine plassene. I løpet av en hel dag kan du kjøre fra sør og til nord over vakre fjell med trange veier og formidabel utsikt. Det er enkelt å orientere seg på veiene og veinettet er serdeles godt utbygget. Med bil vil du se en helt annen del av Gran Canaria, og det er virkelig verdt turen.

Her finner du de beste tidspunktene for ferie til Gran Canaria. 

Med ønske om en riktig god tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...