Her finner du Spanias mest eksklusive reisemål

Spania, kjent for sin vakre kystlinje, sitt milde klima og unike kjøkken er et populært reisemål for turister fra hele verden og spesielt for Nordmenn. Spania er et yndet reisemål hele året og har med sine milde vintre virkelig kapret hjertet til mange tilreisende. Her kan du bade, spille golf på noen av verdens flotte golfbaner, gå turer i fjellet, bruke terrengsykkel eller rett og slett bare slappe av. Spania er kjent for sine mange hundre årlige soltimer og er lite utsatt for regn og kalde temperaturer. Det kan likevel være verdt å merke seg at mars måned kan være litt ustabil, samt at temperaturene kan variere en del gjennom vinteren. Snø derimot er du relativt sikret mot å slippe unna.

Spania består av både øyer og fastland og har en mengde med flotte og populære reisemål som virkelig kan sørge for en fantastisk ferie. Her finner du hoteller som ligger rett i vannkanten, store golfresorts og koselige boutique hoteller. Du kan også glede deg over byer med et yrende natteliv, eller små byer som holder et lavere tempo. Valget er ditt og du kommer garantert til å elske Spania.

Marbella

Beliggende på Costa del Sol er Marbella, et av Spanias mest kjente luksusreisemål. Med sine glamorøse strender, førsteklasses restauranter og eksklusive natteliv, tiltrekker Marbella seg jetsettere fra hele verden. Byen er også kjent for sine luksuriøse feriesteder og private villaer, som tilbyr en avslappende og sofistikert ferieopplevelse.

Her finner du de flotteste hotellene i Marbella

Ibiza

Selv om Ibiza er kjent for sitt pulserende natteliv, har øya også en mer eksklusiv side. Her kan du finne vakre boutique-hoteller, luksuriøse strandklubber og rolige bukter hvor du kan unnslippe folkemengdene. Ibiza har også noen av de mest fantastiske solnedgangene i verden, som du kan nyte fra en privat yacht.

Her finner du de flotteste hotellene på Ibiza

Mallorca

Mallorca er mer enn badedyr og neonskilt. Her finner du noen av verdens flotteste golfbaner, eksklusive hotell og vakre strender. Luksuriøse gourmet restauranter og barer som virkelig sørger for at du får en unik opplevelse, ligger med korte avstander på denne vakre øya.

Her finner du de flotteste hotellene på Mallorca

Costa Brava

Denne kystregionen i Catalonia har vakre strender, skogkledde fjell og sjarmerende landsbyer. Costa Brava har også noen av de mest eksklusive feriestedene i Spania, med fem-stjerners hotell og fantastisk havutsikt. Hele regionen er verdt et besøk og du kommer garantert til å bli overrasket over alt området har å by på. Fra flotte strender, til unike restauranter, sjarmerende byer og lave skuldre er noe av det du kan forvente når du reiser hit.

Her finner du de flotteste hotellene i Costa Brava

Tenerife

Den største av Kanariøyene, Tenerife, tiltrekker seg reisende med sin fantastiske natur og deilige klima store deler av ået. Det sies at hvis du først har tatt turen hit så kommer du til å ønske deg tilbake igjen og igjen. Her kan du utforske vulkanlandskapet i Teide nasjonalpark, slappe av på luksuriøse feriesteder ved havet og nyte førsteklasses spa-behandlinger.

Her finner du de flotteste hotellene på Tenerife.

Barcelona

Denne pulserende byen har så mye å by på. Barcelona har noen av de mest eksklusive hotellene som blant annet historiske palasser som er omgjort til fem-stjerners feriesteder. Barcelona er også kjent for sin gourmetmat, førsteklasses shopping og fantastiske uteliv. Dette er byen som aldri sover. Tempoet er høyt og byen er et populært reisemål, men det er også rom for avslapning og lave skuldre.

Her finner du de flotteste hotellene i Barcelona

San Sebastián

Dette baskiske reisemålet er berømt reisemål med sine luksuriøse hoteller og Michelin-stjerne-restauranter. San Sebastián er fylt med vakre strender og en avslappet atmosfære og tiltrekker seg reisende fra hele verden som søker en luksuriøs opplevelse.

Her finner du de flotteste hotellene i San Sebastián

Menorca

Denne mindre kjente Balearene-øya tilbyr en mer avslappet luksusopplevelse. Her kan du oppdage uberørte strender, utforske pittoreske landsbyer og bo på sjarmerende boutique-hoteller. Øya forveksles ofte med Mallorca, men Menorca er en helt egen øy hvor du virkelig kan slappe av i fantastiske omgivelser.

Her finner du de flotteste hotellene på Menorca

Madrid

Som Spanias hovedstad har Madrid mye å tilby deg som liker det lille ekstra. Byen har noen av de mest prestisjefylte kunstgalleriene og museene i verden, samt luksuriøse feriesteder og førsteklasses shopping.

Her finner du de flotteste hotellene i Madrid

Valencia

Denne vakre byen ved Middelhavet har nylig blomstret som et luksusreisemål. Valencia er kjent for sin futuristiske arkitektur, fantastiske strender og førsteklasses spisesteder. Valencia ligger på Costa Blanca kysten og her er det muligheter for å oppleve de mange vakre byene som ligger tett i tett. Lei en bil og kjør fra by til by, ingen er like og alle er vakre.

Her finner du de flotteste hotellene i Valencia

Det er ingen tvil om at Spania har noen av verdens vakreste og mest luksuriøse reisemål og med sine mange hundre soldager i året er det et populær reisemål hele året. Her kan du spille golf, bade i Middelhavet langt ut i november, gå på shopping eller bare nyte den deilige atmosfæren. Du kan oppleve nattelivet ut i de sene nattetimer og nyte utsikten som er magisk uansett hvor du velger å reise. Gled deg til å oppleve Spania som er så mye mer enn palmesus og strender.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Spania. 

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...