Hit reiser du på romantisk helgetur

Livet er fylt med hverdager og da passer det perfekt med en liten helgetur med en du er glad i. Vi har funnet fire flotte steder du kan reise på en romantisk helgetur som du kommer til å elske. Senk skuldrene og blås liv i forholdet igjen med helg som handler kun om dere to. Ta en romantisk tur med en gondol i Venezia, oppleve det beste av Amsterdam, legg igjen et brev til Julie i Verona eller opplev ny og spennende kultur i Istanbul.

Det er mange flotte steder å besøke for en helgetur. Om du vil ha en helt spesiell opplevelse bør du oppsøke de varme kildene for et termisk bad i Ungarn eller sørge for å kaste en mynt i den kjente fontenen i Roma.

Amsterdam

Amsterdam er hovedstaden i Nederland og er viden kjent for både Red Light District og spesielle kaker, men Amsterdam har mye mer å by på. Byen er et yndet reisemål for tilreisende fra hele verden og er en perfekt destinasjon for en romantisk langhelg.

Amsterdam har mange flotte og eksklsive hoteller som du bør utforske, og her finner du noen av de mest luksuriøse.

Elvebåt Amsterdam

Her kan du spasere rundt i elvebyen og oppdage alt fra det vakre blomstermarkedet til en tur på elven i en kanalbåt. Her finner du også Madam Tussauds museet, flotte gallerier, hjemmet til Anne Frank og ikke minst unike markeder. Amsterdam er pakket med kaféer og restauranter på hvert gatehjørnet hvor du kan sette deg ned og se på livet rundt deg.

Amsterdam tulipaner

Byen er et perfekt reisemål spesielt på våren og på høsten. Amsterdam er kjent for tulipaner og fra mars til mai kan du oppleve disse vakre blomstene i full blomst i hele byen.

gamlebyen amsterdam

Amsterdam har beholdt mye av sin originale sjarm og dette er garantert en storby som du kommer til å reise tilbake til igjen og igjen.

Reiser du fra Oslo til Amsterdam tar flyturen et par timer, og her finner du de beste prisene.

Amsterdam har en rekke med luksuriøse hoteller som du kan velge mellom. Bo storslått og lekkert en helg og lad opp batteriene.

Her finner du de beste prisene på hotell i Amsterdam

Verona

Verona ligger i Italia og er akkurat så vakker som du kan forestille deg. Det er ikke uten grunn at byen blir omtalt som «kjærlighetens by». Her kan du kose deg i flere dager og alltid finne noe nytt å spennede å se på.

Verona er kjent for sin originale arkitektur og kan tilby mange flotte hoteller for en overnatting. Her finner du noen av mest ettertraktede hotellene i Verona.

Verona 2

I Verona er store deler av byen bygget i rosa marmor som skapet en helt unik atmosfære Byen er en hektisk by, men når kvelden kommer sigende er det en deilig stemning.

Verona er en perfekt by å oppleve til fots. På hvert gatehjørne vil du få nye inntrykk og kjenne på en stemning som er til å ta og føle på.

Verona 4

Her kan du besøke Julies balkong fra «Romeo og Julie». Spise en bedre middag og oppleve stemningen på det unike torget. Ta en rusle runde rundt i Veronas vakre gater og få med deg den romerske arenaen.

Verona 6

Verona har en helt unik stemning uavhengig av når du besøker byen. Det finnes kaféer og restauanter i trange smug og i gatene. Noen er også litt bortgjemt og kan skilte med en fantastisk utsikt. Dette er virkelig kjærlighetens by.

Det går daglige avganger med fly til Italia og her finner du de beste prisene.

Tar du turen til Verona kan du bo på alt fra eksklusive og nye hotell til vakre hotell som ligger gjemt i velholdte bygninger. Du vil få upåklagelig service og minner for livet.

Her finner du de beste hotellene i Verona.

Venezia

Et par døgn i denne byen er en helt spesiell opplevelse. Venezia er bilfri og du føler det som om du går rett inn i en filmscene når du passerer broer og trange smug for å komme deg frem til hotellet.

Denne vakre byen har kafèer, restauranter og hoteller side om side i bygninger med fantastisk og spesiell arkitektur. Her finner du hotell med sprosser foran vinduene lik til det du har sett på film. Det er høyt under taket og evig romantisk. Mange steder kan du spise frokosten din ute mens du sitter skjult i en hage som er like frodig og grønn som paradis.

Venezia 1

Husk å bestille bord hvis du skal nyte en bedre middag ute, det blir fort fult i de mange små restaurantene. Beveger du deg litt unna turistomårdet er det en deilig og rolig stemning.

Venezia 3

Når du først er i Venezia må du sørge for å tar en tur med en kanalbåt. Du kan velge en romantisk tur i en gondol som tar deg rundt gjennom store deler av byen eller du kan leie en vakker teakbåt til å ta deg på sightseeing.

Venezia 2

Venezia er ingen rimelig by så du må regne med å betale litt for opplevelsen. Du kommer garantert aldri til å glemme en tur til denne romantiske byen og du kan faktisk besøke den hele året, selv om den beste tiden er på våren og på høsten.

Venezia har mange flotte å hoteller å by på. De aller fleste ligger i en av de ærverdige bygningene som tar deg med tilbake i tid. Her vil du få en ekte og genuin opplevelse.

Her finner du de beste hotellene i Venezia

Istanbul

Istanbul vil by på ny og spennene kultur, en enorm historisk arkitektur, shopping og fantastiske hoteller. Istanbul het Konstantinopel helt frem til 1930 og fremstår i dag som en moderne storby som er pakket med historie.

Istanbul 1

Istanbul er et perfekt reisemål for alle som liker unik arkitektur, historie og spennende kultur. I det du ankommer denne byen er det som å ta et stort skritt tilbake i tid og du kommer til å bli over deg av begeistring. Her kan du spasere rundt og kjenne duften av eksotisk krydder mens palmene vaier i vinden rundt deg.

Her finner du også mange vakre strender, men husk at det kan bli veldig varmt her gjennom sommermånedene.

Flyturen fra Oslo til Istanbul tar rundt fire timer og har finner du de beste prisene på flyreise.

istanbul 3

Byen har mange flotte hoteller å velge mellom og mange av dem er vakre og grasiøse hoteller som er innredet i klassisk tyrkisk stil. Sørg for å velge et hotell med takterasse så kan du nyte synet av Istanbul på kveldstid.

Her finner de de beste hotellene i Istanbul.

Å reise bort noen dager sammen med en du er glad i det beste dere kan gjøre. Da vil dere finne tid til hverandre, samt gleden ved å oppleve nye steder og kulturer sammen.

 

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...