Slik bor du på de flotteste hotellene i Amsterdam

Amsterdam i Nederland er den perfekte byen og besøke for en langhelg. Med kort avstand til Norge, spennende opplevelser og fantastiske hoteller vil en tur hit definitivt gi deg noen minnerike dager. Byen har rykte på seg for å være en av de byene i Europa som virkelig har klart å ivareta byens sjarm. Her kan du rusle rundt i trange gater og smug og oppleve noe nytt hver dag. Her kan du bo unikt og luksuriøst i fantastiske omgivelser og vi har tatt en kikk på noen av de beste hotellene du kan finne i Amsterdam.

Du skal ikke ta mange skrittene rund i Amsterdams gater før du blir forelsket i byen. De trange gatene, kanalene, kanalbåtene, den luksuriøse shoppingen og de unike restaurantene kommer til å gi deg noen fantastiske dager. Hotellene er ulikt noe annet du har sett og du kommer til ønske deg tilbake igjen og igjen.

Pulitzer Amsterdam

Dette er et utrolig og spesielt hotell ulikt noe annet du har sett. Her vil du oppleve luksus og high-end service som du kommer til å elske. Dette hotellet er ekstra unikt fordi det er satt sammen av 25 restaurerte kanalhus fra 1600- og 1700-tallet.

Pulitzer Amsterdam blir ansett som et av verdens flotteste luksushotell med en spennende og moderne innredning. Hotellet ligger godt plassert i Amsterdam sentrum i et ærverdig område som har beholdt mye av sin opprinnelige sjarm. Hotellet ligget 15 minutter unna kjente steder som Anne Franks hus og den populære bydelen Jordaan.

Pulitzer Amsterdam 7

Når du entrer hotellet kommer du inn i en fargefull og livelig lobby. Her kan du slappe av og nyte utsikten over den vakre og innbydende hagen.

Pulitzer Amsterdam 2

Hotellet ligger perfekt plassert ved to kjente kanaler, Prinsengracht og Keizersgracht og har egen kanalbåt som kan gi deg en fantastisk opplevelse.

Pulitzer Amsterdam 5

Hotellet har en innredning som kombinerer både det originale og moderne og har blitt et hotell med et helt unikt uttrykk.

Pulitxzer amsterdam 4

Rommene og suitene er romslige og komfortable, et perfekt sted hvor du kan trekke deg litt tilbake når inntrykkene må fordøyes.

Pulitzer Amsterdam 9

Hotellet har en egen restaurant som serverer mat med lokale råvarer og sørger for en kulinarisk opplevelse i verdensklasse.

Pulitzer Amsterdam 10

Hotellets bar oser av luksus og avaganse så langt øyet kan se. Her kan du nyte en bedre cocktail mens du gleder deg over noen fridager med noen du er glad i.

Pulitzer Amsterdam 8

Hotellets hage er et syn for øyet. Den er frodig, vakker og innbydende. Her sitter du helt skjult fra byens hektiske liv.

Her finner du de beste prisene ved Hotell Pullitzer.

De L’Europe Amsterdam

Langs med den kjente Amstel-elven finner du et av verdens flotteste fem-stjerners hotell. Hotellet står på historisk grunn og er bygget på ruinene av en festning som ble bygget en gang i løpet av middelalderen.

Europe 5

Hotellet ligger i hjertet av Amsterdam med blomstermarkedet kun et par hundre meter unna, samt at trikken ligger noen meter fra inngangen.

Europe 2

Rommene og suitene er klassisk innredet med alt du trenger av luksuriøse enheter for at oppholdet ditt skal bli så bra som overhodet mulig. Her får du surroundanlegg på rommet, sammen med både Apple Tv og Nespresso kaffemaskin. Her er det ikke spart på noe og du kan regne med noen behagelige døgn ved dette hotellet.

Europe 1

I tillegg har hvert rom kunstkopier som er utarbeidet i samarbeid med Rijksmuseumet. Bildene er kopier fra kjente nederlandske malerere som mange drar kjensel på.

Europe 3

Hotellet huser en av verdens mest eksklusive restauranter som har én stjerne i Michelinguiden. Her kan du være helt sikkert på at du får en mat-opplevelse av en annen verden.

Europe 7

Hotellet har også en eksklusiv cocktailbar hvor du kan avslutte dagen mens du nyter levende pianomusikk. Her kan du nyte utsikten over både Amstel og sentrum av Amsterdam.

Vil du virkelig unne deg noen timer med selvpleie bør du gi hotellets luksuriøse spa et besøk. Her vil du få unike behandlinger med økologiske ingredienser og du kan nyte både deilige behandlinger, badstuer og bassenget.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved De L’Europe Amsterdam.

Hotel Okura Amsterdam

Dette luksuriøse fem-stjerners hotellet ligger i Pijp-området som anses som et av de mest trendy og hippe områdene i Amsterdam. Hotellet ligger knappe femten minutter fra flyplassen plassert i sentrum av alt som skjer. Her finner du shopping og restauranter rett på utsiden av døren.

Okura 4

Alle rommene ved hotellet har enestående utsikt over Amsterdam som virkelig kommer til å bergta deg fullstending.

Okura 2

Rommene kommer til å sørge for maks komfort med eksklusive senger fra Eastborn og bad med regndusj og badekar.

Okura 3

Hotellet kan by på hele fire restauranter hvor flere av dem er kronet med Michelinstjerner. Den gjeveste av dem alle er restauranten som ligger i 24. etasje. Med formidabel utsikt og hele to stjerner kommer du til å få en helt spesiell opplevelse.

Restaurant Yamazto har én stjerne og er en japansk restaurant som serverer autentiske kaiseki-retter.

Vil du heller spise nydelig grillmat bør du gi Restaurant Sazanka et forsøk. Her griller de ved bordet ditt og du får servert retter med smaker du kommer til å lengte tilbake til.

Okura 1

Hotellet har et deilig spa anlegg som du bør gi et besøk. Her kan du få alt fra foryngende behandlinger til massasje og manikyr. Spaet har også innendørs basseng, boblebad og badstue om det skulle friste.

Her finner du den beste prisen på overnatting.

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Dette hotellet har en fantastisk historie og er å finne midt i Amsterdam sentrum. Hotellet er et fem-stjernes hotell med fransk eleganse som kommer til å ta pusten fra deg.

Sofitel 1

Designet er inspirert av moderne fransk eleganse og gir en eksklusiv følelse. Her finner du alt fra en luksuriøs gourmet restaurant til spa med innendørsbasseng.

Sofitel 3

Hotellet har egen kanalbåt som kan deg med på en romantisk rund-tur. Kanalene i Amsterdam er virkelig verdt og ta en kikk på, og med egen båt føles det hele litt ekstra eksklusivt.

Sofitel 5

Velger du en suite ved dette hotellet kan du bestille butlerservice om du ønsker. Det vil garantert gi deg den ekstra luksuriøse følelsen og du får alltid hjelp når du trenger det. Rommene er moderne innredet med alt du har behov for.

Sofitel 4

Vil du spise ved hotellet kan du forsøke den anerkjente Bridges som har fokus på lokale råvarer og sjømat. Hotellet har også en bistro som tilbyr et godt utvalg av middelhavsretter.

Sofitel har også et deilige spa som tilbyr alt fra tyrkisk haman til innendørsbasseng og vil garantert gi deg noen avslappende timer.

Sofitel 6

Ute finner du en sjarmerende bakhage hvor du kan tilbringe tid til å fordøye de fantastiske inntrykkene du får i denne vakre byen.

Her finner du de beste prisene på overnatting.

Gled deg til å oppleve Amsterdam med alle sine særegenheter og flotte hoteller. Hit reiser du med fly på kun et par timer og her finner du de beste prisene på flyreiser til Amsterdam.

God tur!

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...