Roma- Eksklusive hoteller og romantiske opplevelser

Med en reise til Roma er du garantert en storby-ferie du aldri kommer til å oppleve maken til. Roma er kjent som den perfekte byen for deg som vil oppleve kjærligheten på sitt aller beste. En tur til Roma vil garantert gi forholdet ditt en oppkvikker. Arm i arm rundt i Romas gater, eller side om siden ved den kjente elven Tiber. Roma har enormt å tilby, alt fra de mest eksklusive hotellene til kultur og romantiske opplevelser.

Overnatting

Når du først velger Roma som reisemål bør du definitivt unne deg alt som Roma har å tilby. Velg et hotell som virkelig vet å sette pris på deg som gjest, hvor du kan slappe av etter alle inntrykkene etter lange dager i byen som aldri sover. Her finner du noen av de beste hotellene som Roma har å by på.

Roma er den perfekte byen å besøke for alle enten du reiser alene, med kjæresten eller med venner. Dette er virkelig byen som aldri sover og du det skal godt gjøres å komme gjennom hele byen på en skarve helg. Det betyr egentlig bare at du kan benytte anledning til å reise tilbake igjen og igjen.

Hotell Roma 1

Et førsteinntrykk har alt å si og når dette er det som møter deg ved ankomst vet du at du har kommet rett.

Hotell Roma 4

Unn deg det lille ekstra når du er på reise i romantiske Roma og tre inn i en verden generøst dekorert i vakker marmor hvor alle rommen har en elegant utførelse i ren Art- Deco stil.

Hotell Roma 2

Selv på ferie er søvn viktig. Komfortable senger i vakre og romslige rom, gjør ferien virkelig fullendt.

Hotell Roma 3

Bad i god størrelse med utsikt er ikke hverdagskost overalt. En tur til Roma skal tross alt ikke være fylt med hverdager.

hotell Roma 5

Med en suite vakrere enn ditt eget hjem har du verdens beste unnskylding for unne deg litt luksus.

Hotell Roma 6

Start dagen med frokost på rommet med utsikt over store deler av Roma. Du vil ønske deg tilbake mer enn én gang.

Hotellet Anantara Palazzo Naiadi

hotell Roma 7

Hotellet Anantara Palazzo Naiadi fra 1800 tallet er et fantastisk skue I sin enorme marmoriserte prakt. Strategisk plassert ved Piazza della Repubblica.

Hotell Roma 8

Alle rommene er luksuriøst innredet og noen av dem har et svært moderne preg. Komforten er nøye ivaretatt samtidig som rommene er utviklet for å gi deg det lille ekstra.

Hotel Roma 9

Med nydelige og romslige bad kan du starte dagen uten en bekymring i verden og kun la deg omslutte av ro med en deilig atmosfære. Alle badene er bygget i vakker marmor, en stil som følger hele hotellet.

Hotell Roma 10

De romslige og elegante rommene er innredet med en miks av en klassisk og moderne stil. Ønsker du å tilbringe dagene dine som en kongelig vil hotellet helt klart sørge for det.

Her finner du alle hotellene du kan velge mellom i sentrum av Roma. 

Opplevelser

Du vil aldri kjede deg om du tar turen til Roma. Byen er fylt med en mengde steder du bør se, samt mange turistatraksjoner. Vi har sett på noe av hva byen har å by på.

Giolitti

iskrem

Du kan ikke reise til Roma uten å spise iskrem, og stedet du bør besøke er Giolitti. Det er en av Romas eldste iskremcaféer, og ble etablert allerede i 1890. Her får du, etter sigende, Romas beste iskrem.

Italiensk is er i utganspunktet kjent for sine fantastiske smaker og konsistens. Lite er bare enn å kose seg med iskrem mens du vandrer nyforelsket rundt i Romas gater.

Trastevere

Trastevere

Trastevere er en bydel i vestre Roma og er fra gammelt av Romas arbeiderbydel. Her får du  landsbyfølelsen midt i storbyen. I dag er Trastevere en stor turistattraksjon som kan tilby et yrende folkeliv med koselige cafeer og små, unike butikker. Her kan dere gå hånd i hånd og følge elven Tiber som virkelig er et vakkert skue.

Trevi fontenen

trevi-fontenen

Trevifontenen ligger på Piazza di Trevi og er den største og mest berømte fontenen i Roma. Denne vakre og enorme fontenen er virkelig verdt et besøk. Det sies at hvis du kaster en mynt i fontenen skal dette bringe deg lykke, men mynten må kastes over skulderen.

Det er verdt å vite at alle myntene som kastes i fontenen blir gitt til de fattige i Roma. Så mens du skaffe deg litt ekstra lykke hjelper du noen vanskeligstilte mennesker samtidig.

Villa Borghese

Villa Borghese

Vil du bytte ut Romas pulserende liv bør du ta en tur til vakre Villa Borghese som er den største og vakreste parken i Roma. En gang i tiden var dette faktisk en vingård frem til den ble omgjort til en park, som er til stor glede for alle Romas besøkende.

Pasta

pasta italia

Et besøk til Italia og Roma forplikter faktisk til en autentisk pasta. Ikke en pasta bolgnese fra Toro, men en pastarett slik som bare italienerne kan lage den. En generell regel er å velge deg et sted som blir flittig brukt av lokalbefolkning, da får du garantert den beste opplevelsen.

Slik som f.eks Borghiciana Pastificio Artigianale. En liten og smakfull restaurant som er kjent for sine fantastiske pastaretter.

Vatikanet

vatikanet

Det er få steder som er så velkjente som Vatikanet og Peters Kirken. Ingen tur til Roma er fullendt før dette stedet er besøkt.

St. Peters Kirken er ikke en katedral, men et pavelig kapell. Det er laget et utall filmer med Vatikanet og den katolske kirke som hovedtema og du vil ikke ha vært i Roma uten å ha sett dette sagnomsuste stedet med egne øyne.

Colosseum

colloseum

Colosseum er et amfiteater i Roma og er kjent som et av de mest kjente og imponerende byggverkene i hele verden. Her kjempet gladiatorene til siste pust og få steder er så pakket med historie som Romas Colosseum som befinner seg i hjertet av Roma.

Via Condotti

chanel

Du reiser ikke til Roma uten å tatt en tur i en av Romas mest eksklusive handlegater. Her vil du finne alt hva du kan ønske deg. Roma er kjent for sin evige luksuriøse stil og butikkene er intet unntak.

Mellom Spansketrappen og Via del Corso finner du Romas mest eksklusive handlegate Via Condotti. Her vil du finne de fleste av de store motehusene som Gucci, Dior, Prada og Louis Vitton, for å neven noen av dem.

Roma har mer å by på en noen annen by i Europa. Ta for deg av livet, og nyt hvert minutt i denne pulserende byen med mengder av historie og romantikk!

Fakta om Roma:

Roma er hovedstaden i Italia og hovedstaden for Den hellige stol og Malteserordenen, som begge er suverene. I antikken var Roma hovedstaden i Romerriket, datidens suverent største og mektigste stat. Roma kalles «den evige stad», på latin urbs aeterna.

Gjennom byen renner elven Tiber, og byen lå opprinnelig på en høyde langs denne elven, men har vokst og spredt seg utover. Roma er ingen kystby, men ligger litt inne i landet fra Middelhavet.

Her kan du lese mer om alt du kan oppleve mens du er i Roma og forhåndsbestille billetter.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...