Her finner du de mest utsøkte hotellene i Verona

Verona er en av de mest besøkte byene i Nord-Italia og har rett i overkant av 250 000 innbyggere. Byen er et populært reisemål for turister fra hele verden og spesielt fordi det er her historien om Rome og Julie finner sted. Det romerske amfiteateret er også et av byens store trekkplastre som er hele 50 år eldre enn det kjente Colosseum som ligger i Roma. Byen har også vært hovedsetet for møbelproduksjon og håndverkindustri, men er i dag mest kjent som kjærlighetsbyen med alle sine originale detaljer fra en svunnen tid.

Verona er å regne som et betydelig kultursenter og tiltrekker seg reisende fra hele verden som har lyst til å oppleve historien fra den romerske tiden. Her finner du romerske byggverk og ruiner som vitner om en by med stor kulturell påvirkning. Verona er i tillegg et shoppingmekka med alle de verdenskjente merkene, samt restauranter som virkelig vet å ta deg med på en kulinarisk reise. Hotellene i byen er intet mindre enn fantastiske og her kan du bo luksuriøst og elegant i historiske bygninger.

Gabbia D´Oro

Hotellet ligger strategisk plassert rett ved det kjente og historiske torget, Piazza Delle Erbe. Gabbia D´Oro ligger i hjertet av Verona og du kan oppleve byen til fots. Her ligger alt fra fantastiske restauranter til unike butikker noen få meter fra hotellet.

Gabbio 3

Dette eksklusive hotellet ligger i en bygning fra 1700-tallet og har beholdt mye av sin originale sjarm. Her finner du gamle tre-tak og gamle malerier. Hotellet sørger for at du bor i ekslusive omgivelser sentralt plassert i nærheten av alle Veronas mest eksklusive opplevelser.

Gabbio 2

Her er det ikke spart på noe og alle rommene er stilfullt møblert med orientalske tepper. Her får du en følelse av luksus hvor enn du går.

Gabbio 4

Gabbia D´Oro har en nydelig vinterhage hvor du kan starte dagen og se frem til alle opplevelsene som Verona har å by på.

Hvis du vil oppleve Gardasjøen kan du leie en bil og kjøre denne historiske turen. Fra hotellet til Gardasjøen vil du bruke runt 30 minutter. Du kan også bestille en guidet tur om du ønsker det, da blir du hentet og levert på hotellet.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Gabbia D´Oro.

Due Torri

Due Torri har en perfekt plassering midt i Verona hvor du har gangavstand til alle unike opplevelser du bør sørge for å ta en kikk på. Hotellet byr på luksus og eleganse med stor takterasse som gir deg den aller beste utsikten over vakre Verona.

Duetorri 2

Trenger du hjelp har hotellet en Concierge som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Her får du råd og hjelp til det du måtte lure på mens du er i Verona. Ved Due Torri kommer du inn i en lobby som er både eksklusiv og imponerende. Lobbyen blir ofte brukt til at fra utstillinger til kulturelle arrangementer.

Dutorri 6

Alle rommene og suitene ved hotellet er store og romslig innredet i en luksuriøs stil som gir en umiddelbar deilig følelse og perfekt atmosfære.

Duetorri 3

Hotellet har en populær restaurant som er bygget i en helt spesiell jugendstil. Med en fantastisk panoramterrasse kan du nyte utsikten mens du nyter et godt måltid du sent vil glemme.

Dutroori 7

Hotellet kan også skilte med en deilig spa avdeling som tilbyr både tyrkisk bad og sauna. Her er det eksklusive områder for total avslapning for den som har behov for det.

Med sin glimrende plassering er dette hotellet perfekt som et utgangspungt når du skal oppleve alt Verona har å by på.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Duo Torri.

NH Collection Palazzo Verona

Dette luksuriøse hotellet ligger kun noen få minutter fra shopping-området i Verona. Hotellet er et fem-stjerners hotell fra 1400-tallet som er nyrenovert.

NH 1

Hotellet har unike balkonger og originale detaljer som er bevart til glede for alle besøkende. Med lekker og eksklusiv innredning i spesielle omgivelser blir dette en opplevelse i seg selv.

NH 2

Her finner du elegante og romslige rom med håndlagede møbler og marmor bad. Rommene er klassisk innredet i nøytrale toner som gjør dem elegante og smakfulle.

NH 3

Hotellet har en restaurant som serverer klassiske retter og er åpne både til lunsj og middag. I samme restaurant serveres en deilig frokost buffét med alt fra Croissanter til italienske kaker, samt en continental frokost.

Hotellet har en perfekt beliggenhet og oser av ynde og sjarm. Med alle de originale detaljene som er bevart får du virkelig kjenne på all historien som byen er i besittelse av.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved NH Collection Palazzo.

Hotell Accademia

Dette hotellet sørger for at du har gangavstand til det meste i sentrum av byen. Kun noen få hundre meter fra Arenda di Verona og Juliets House.

Accademai 1

Byggningen som huser hotellet har en lang og rik historie og var i sin tid i Giovanni Zenatello sitt eie. Tenoren som var med på å sørge for at den historiske Arenda de Verona fikk status som verdens beste operalokale allerede i 1913.

Accademai 3

Lobbyen på hotellet er innbydende innredet i en stil som blander det moderne og det som er typisk for Italia. Friske farger og moderne detaljer møter historien på en utmerket måte.

Hotellet har også en service som er i aller ypperste klasse. Her får du hjelp til å planlegge oppholdet ditt og bestilling av billetter.

Accademai 4

Alle rommene på Hotell Accademia er romslige og luksuriøse med alt du har behov for. Her har de bevart mye av originaliteten som byen er så kjent for.

Accademia 2

I baren på hotellet kan du lene deg tilbake i eksotiske omgivelser og glede deg over oppholdet på et av Veronas flotteste hoteller.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Hotell Accademia.

Verona er byen som du kommer til å reise tilbake til igjen igjen. Vil du ha mest mulig ut av opplevelsen bør du sørge for å reise på våren eller på høsten.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...