Romantiske opplevelser i Barcelona

Skal dere på en romantisk ferie? Da bør du reise til Barcelona. Byen som er perfekt både for en jentetur, guttetur eller sammen med kjæresten. Selv den som ikke er spesielt romantisk av seg kommer til å bli overveldet av gode følelser i denne fantastiske spanske byen. Her kan kan dere spise deilig tapas, leie seilbåt, sitte på en av de mange takterrassene eller nyte noen late dager på stranden. Barcelona har hele fem kilometer med strand å by på og du er aldri langt fra et forfriskende bad.

Barcelona ligger i den katalanske hovedstaden og her fremstilles også den kjente og kjære cavaen. Flere steder har fantastiske vinmenyer som er verdt et forsøk. Velg gjerne et sted som har en rolig atmosfære så kan dere konsentrere dere om hverandre.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Barcelona.

Nyt late dager på stranden

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Streets of Barcelona (@streets_barcelona)

Barcelonas mest kjente strand er Platja de Barceloneta og her finner du nydelig sandstrand med restauranter og solsenger. Her er det alltid liv og røre og mye å se på. Vil dere ha en roligere stund i solen bør dere ta turen til Nova Icaria Beach. Den ligger i bydelen El Poblenou og har også flere restauranter og fasiliteter i umiddelbar nærhet.

Lei en seilbåt

Om du liker å være i båt eller ikke så er det lite som gir en så stor glede som en ekte seiltur. Gjennom en og en halv time kan dere rett og slett seile inn i solnedgangen. Dere får selvsagt servert noe godt i glasset samtidig som dere får se alle severdighetene langs kysten av Barcelona.

Her kan dere være garantert at følelsene blir satt i sving og er en perfekt start på noen romantiske dager.

Spis under stjernene

Besøker dere Barcelona på sommerstid kan dere glede dere over å nyte et bedre måltid på en av de mange flotte takterrassene. Sammen med utsøkte smaker kan dere nyte både hverandre og utsikten i timesvis under stjernene. En av de mest populære takterrassene som høster voldsomt god kritikk og som tar i mot gjester i hopetall er Terrat.

Denne populære restauranten finnere dere på taket av fem-stjerners hotellet Mandarin Oriental. Takterrassen har sesong fra april til november og åpner kl 18.00 hver dag. Her kan dere nyte utsøkte retter og cocktails i verdensklasse i en magisk solnedgang over de kjente fjellene.

Spa

Spa er ikke for alle, men denne opplevelsen vil dere ikke gå glipp av. AIRE Ancient Baths er en spa opplevelse helt utenom det vanlige. Spaet ligger under bakkenivå og du kan oppleve alt fra et rødvinsbad til saltvannsbad og parmassasje. Et saltvannsbad er en fantastisk opplevelse. Du ligger i vannet omgitt av rolig musikk mens du er nesten vektløs. Denne opplevelsen er i seg selv virkelig verdt turen.

Husk å bestille time slik at dere er sikre på at dere får plass. Det er begrenset med antall besøkende gjennom dagen så dere er sikret en privat og behagelig opplevelse.

Besøk verdens mest kjente vinbar

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Manel Morera (@manel_morera)

Barcelona er en hektisk by med et yrende uteliv, men vil dere ha en deilig romantisk opplevelse med noe godt å drikke bør dere ta turen til Monvinic.  Dette er en av verdens mest kjente vinbarer i Europa og et must å besøke. Bli med på vinsmaking eller nyt et glass eller to i fantastiske omgivelser.

Her kan dere hygge dere langt vekk fra hverdagens mas og kjas og bare konsentrere dere om hverandre mens dere smaker noe av verdens beste cava. Monvinic er kjent for sin behagelige atmosfære og sitt store utvalg av cava som er fremstilt i nærområdet.

Pariserhjulet

Lite er mer romantisk enn å ta en runde i et pariserhjul og i Barcelona finner du denne attraksjonen på den høyeste fjelltoppen på fjellkjeden Collserola. Her ligger både det kjente pariserhjulet og fornøyelsespark med fantastisk utsikt over Barcelona. På kveldstid er dette intet annet enn magisk.

Her finner du flere opplevelser som er verdt å ta en kikk på når turen går til Barcelona.

Vil dere sørge for et fantastisk hotellopphold så er det uten tvil W hotell som ligger på toppen. Hotellet ligger helt nede ved stranden og er formet som et seil. Her ferierer tusenvis av tilreisende hvert år og det er ikke uten grunn. I luksuriøse omgivelser med en fantastisk takterrasse og et eget spa-senter kommer dere til å elske dette hotellet.

Barcelona er perfekt for en helgetur og her finner du de beste prisene på flyreise til denne vakre og innholdsrike byen.

God tur!

 

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...