Korfu-Her finner du de beste hotellene

Korfu er kjent som en perle i Det joniske hav, og er en av Hellas‘ mest sjarmerende øyer. Med sin blendende skjønnhet, vakre strender og natur tiltrekker Korfu seg besøkende fra hele verden. Har du vært på Korfu én gang kan du være helt sikker på at du vil ønske deg tilbake år etter år. Det er ikke uten grunn at denne øya er en av de mest populære øyene i Hellas. Korfu anses som en av de mest luksuriøse øyene i Hellas. Her er alle vennlige, strendene er kritthvite og havet er krystallklart. Her er du også garantert hotell i ypperste klasse som sørger for at ferien din bli enda litt bedre enn du kunne forestilt deg. Korfu har virkelig alt du ønsker deg av en feriedestinasjon.

Vil du ha et avbrekk fra strandlivet bør du ta en rusletur i Gamlebyen i Korfu by som står på UNESCOs verdensarvliste. Den er kjent for sine smale gater, gamle festninger og vakre venetianske bygninger. Sørg også for å få med deg det historiske Liston-plassen, St. Spiridon-katedralen og det gamle fortet for å få et glimt av øyas historie.

Fantastiske strender

Korfu har et stort utvalg av vakre strender. Paleokastritsa tilbyr turkist hav og en vakker kystlinje. Glyfada stranden har myk gullfarget sand og er et flott sted for vannsport. Kassiopi stranden er ideell for familier, og Agios Gordios byr på vakre solnedganger. Her finnes en strand for alle uavhengig av hva du ønsker deg av en dag i solen ved det Joniske hav.

Opplev alt det sjarmerende ved Korfu

Vil du gjøre litt mer på Korfu enn kun å ligge på stranden bør du sørge for å utforske Achillion palasset som er et imponerende palass bygget av keiserinne Elisabeth av Østerrike.

Du kan også ta en båttur til den lille øya Vidos for en avslappende dagstur. Utforsk det lokale markedet i Korfu by for å oppdage autentiske suvenirer og lokale delikatesser.

Er du en av dem som setter pris på litt bevegelse også når du er på ferie så er Korfu den perfekte destinasjonen for deg. Her finner du en av de flotteste golfbanene i Hellas som virkelig byr på en utfordring for en golf entusiast.

Du kan også være med på ridetur gjennom vakre olivenlunder, eller ta en fottur i den flotte naturen. Du kommer garantert ikke til å kjede deg og kan fint være aktiv selv om du er på ferie.

Det lokale kjøkkenet

Maten på Korfu er en hyllest til det lokale kjøkkenet. Prøv retter som sofrito, en deilig gryterett med oksekjøtt i hvitløkssaus, og pastitsada, en rød saus med stekt kjøtt. Den lokale osten, feta, er en konstant følgesvenn til mange måltider. På Korfu kan du oppleve ekte gresk gjestfrihet på en av de mange lokale tavernaene.

Overnatting på Korfu

Korfu har en rekke med eksklusive og flotte hoteller som du kan bo på mens du besøker øya. Her får du alt du trenger og enda litt til. Senk skuldrene og la ferien bli akkurat den avkoblingen du både trenger og fortjener.

Domes Miramare, a Luxury Collection Resort

Dette luksuriøse fem-stjerners hotellet er forbeholdt kun voksne og ligger rett ved sjøen. Hotellet tilbyr elegant innkvartering og førsteklasses fasiliteter som egen restaurant, utendørsbasseng, bar, hage og et treningssenter. Domes Miramare, a Luxury Collection Resort har en fantastisk beliggenhet med sin egen private strand hvor du kan både starte og avslutte dagen med et bad i det asurblå havet.

Her kan du se nærmere på dette vakre hotellet.

Corfu Palace Hotel

Corfu Palace er et femstjerners hotell som ligger plassert en 10-minutters spasertur fra Korfu by og kun én kilometer fra flyplassen. Hotellet har fantastisk utsikt over det gamle fortet, Garitsa bukten og det joniske hav. Her finner du både et Thalassoterapi senter, et utendørsbasseng og en restaurant som serverer deilige gourmetretter. Hotellet har også et eget Casino for den som vil oppleve litt ekstra spenning.

Her kan du se nærmere på Corfu Palace Hotel på Korfu.

Mon Repos Hotel

Dette sjarmerende hotellet ligger nær Gamlebyen i Korfu by og tilbyr en blanding av historisk sjarm og moderne komfort. Hotellet har eget ferskvannsbasseng med solsenger og en lekker restaurant som serverer deilige delikatesser.

Mon Repos Hotel ligger ved Garitsa havnen og ca. én kilometer fra Gamlebyen. Hotellet er kun for voksne og er luksuriøst innredet med rom hvor alle har både utsikt og balkong.

Her kan du se nærmere på Mon Repos Hotel

Corfu Imperial Grecotel Beach Luxe Resort

Corfu Imperial Grecotel er et eksklusivt resort plassert på en privat halvøy med hele fem private strender. Fire av strendene er sandstrender mens den femte er en steinstrand. Hotellet har også et sort utendørsbasseng for den som foretrekker det.

Corfu Imperial har luksuriøse suiter og bungalows, samt et bredt utvalg av restauranter. Alle rommene er eksklusivt innredet og har utsikt enten mot sjøen eller til hagen.

Her kan du se nærmere på Corfu Imperial Grecotel Beach Luxe Resort

Beste tid å besøke denne vakre øya

For nordmenn er Korfu et populært reisemål fra våren og frem til litt utpå høsten. Våren og høsten er vanligvis de mest behagelige månedene med mildt vær og mindre folkemengder.

Sommeren, som strekker seg fra juni til august er høysesongen med varme temperaturer og livlige aktiviteter. Du kan regne med de høyeste temperaturene og mest turister i juli og og august.

Lett tilgjengelig og vakker natur

Det er mange faktorer som har gjort Korfu til et foretrukket reisemål for både familier og per fra alle verdenshjørner. Den varierte naturen, den gamle kulturen og det fantastiske Middelhavsklimaet er for mange det som gjør denne øya til den ultimate feriedestinasjonen.

Korfu er også lett tilgjengelig med fly og du kan bestille hotell og fly separat om du ønsker de,t eller bestille gjennom et reisebyrå.

Vil du oppleve mer mens du er på Korfu kan du benytte anledningen til å besøke uberørte Albania som ligger kun en liten båttur unna.

Korfu er garantert en destinasjon som du kommer til å ønske deg tilbake til. Her finner du naturskjønne områder og eksklusive omgivelser du kommer til å elske. Enten du ønsker å slappe av en av de mange strendene eller utforske øya vil Korfu definitivt gi deg en minneverdig opplevelse.

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...