Skiathos- Her finner du de flotteste hotellene

Selv om Skiathos ikke er den største øya i Hellas, er den likevel et populært reisemål blant turister som ønsker å tilbringe tid på de vakre strendene og utforske øyas kultur og historie. Skiathos ligger i Egeerhavet, vest for fastlandet i Hellas, og er en del av øygruppen Sporadene. Øya har vært bebodd av ulike sivilisasjoner i løpet av årene, men i dag er Skiathos kjent for sine fantastiske bygninger, de mange strendene og det klare, turkise vannet.

Skiathos har en rekke med luksuriøse hotell som virkelig tar besøket til øya til nye høyder. Mange av hotellene har eget strandområde og direkte adgang til stranden fra hotellet. Hit kan du reise med kjæresten din eller med familien, det finnes mye å både se og oppleve, og du kommer til å få en fantastisk ferie.

Skiathos er også et populært reisemål for bryllup og romantiske ferier. Med alle sine luksuriøse hoteller og villaer som tilbyr en rekke fasiliteter er denne øya perfekt til alt fra romantiske bryllupsreiser til avslappende ferier. 

Sol og strandliv

En av hovedattraksjonene på Skiathos er de vakre strendene som ligger langs kysten av øya. Blant de mest populære strendene finner du Koukounaries og Lalaria. Koukounaries er kjent for sitt krystallklare vann og myke gylne sand. Denne stranden er en favoritt blant både turister og lokalbefolkningen. Foruten å kose deg i solen kan du også delta i en rekke aktiviteter som både vannsport og båtturer.

Stranden Lalaria ligger på nordkysten av øya og er kjent for sin unike steinformasjon kjent som Kastro. For å komme til Lalaria må du ta en båt fra Skiathos by, og det er det vel verdt, for denne stranden er helt unik.

Sjarmerende omgivelser i Skiathos by

Skiathos by er også verdt et besøk. Byen har en sjarmerende havn med fargerike båter som svinger i vannet, og en rekke restauranter og barer som serverer lokal mat og drikke. Det er også flere museer og gallerier på øya som er verdt å besøke, som det arkeologiske museet og det kunsthistoriske museet. Byen har en livlig atmosfære, spesielt om natten når det er mange mennesker som er ute og går og sjekker ut livet. 

Opplev øya til lands og til vanns

For deg som er ute etter noe mer enn kun å ligge på stranden bør du besøke noen av de mange stiene og turstiene som går gjennom øya. Her kan du ta guidede turer, men det er også mulig å utforske stiene på egen hånd. Det finnes en rekke ruter som passer for alle ferdighetsnivåer, og de tar deg gjennom noen av øyas mest imponerende landskap og naturskjønnheter.

Det er også fult mulig å oppleve øya til vanns. Med en båttur kan du besøke de nærliggende øyene og utforske det omkringliggende området. Det finnes en rekke ulike båtturer så her er det bare å velge det som passer deg. Ta gjerne en tur til øyene Skopelos og Alonissos, som begge er kjent for sine vakre strender og turkise vann.

Den gamle byen i Skiathos, også kjent som Kastro, er en av de mest populære turistattraksjonene på øya. Her kan du spasere gjennom de trange gatene og beundre de gamle bygningene som dateres tilbake til middelalderen. Andre historiske steder som klosteret Evangelistria er også verdt å ta en kikk på. 

Populære spisesteder

Skiathos er også kjent for sitt fantastiske kjøkken og kan skilte med en rekke lokale delikatesser som både fersk fisk og sjømat, samt lokale oster, urter og olivenolje av høy kvalitet.

Du vil finne en rekke med restauranter på øya som tilbyr både autentisk gresk mat og internasjonale retter. De fleste av restaurantene tilbyr også fantastisk utsikt over havet eller de omkringliggende fjellene.

The Final Step

En av de mest populære restaurantene på øya er The Final Step, som ligger i byen Skiathos. Denne restauranten har en fantastisk beliggenhet ved havet og serverer et bredt utvalg av sjømat og greske spesialiteter.

Kivo Art & Gourmet

For en mer formell opplevelse kan du ta turen til Restaurant Kivo Art & Gourmet, som ligger i en vakker hage omgitt av blomster og trær. Dette stedet er kjent for sin fantastiske mat- og vinmeny.

Ta Kymata

Hvis du vil ha en avslappet atmosfære med fantastisk utsikt bør du besøke Ta Kymata. Denne restauranten ligger ved havet og serverer alt fra tradisjonelle greske retter til pizza og pasta.

Asprolithos

Ønsker du en mer autentisk gresk opplevelse bør du ta turen til tavernaen Asprolithos, som ligger på en høyde med fantastisk utsikt over øya og havet. Her serveres det tradisjonell gresk mat, og er en flott måte å oppleve kulturen på.

Overnatting på Skiathos

Skiathos er en vakker øy som har mye å tilby besøkende. Fra vakre strender og krystallklart vann til fantastiske restauranter og shoppingmuligheter, er det et flott sted å tilbringe en avslappende ferie.

Med et bredt utvalg av aktiviteter og severdigheter, vil du aldri kjede deg på Skiathos. Øya har også et godt utvalg av luksuriøse hoteller og Resorts som kommer til å sørge for en deilig og avslappende ferie.  

Atrium Hotel

Med en praktisk beliggenhet i nærheten av Skiathos by og en kort spasertur fra Megali Ammos stranden, tilbyr Atrium Hotel moderne design, komfortable rom og et bassengområde med utsikt.

Her kan du se nærmere på Atrium Hotel.

Mandraki Village Boutique Hotel

Dette sjarmerende boutique hotellet ligger i et rolig område nær Koukounaries stranden. Med sin autentiske greske atmosfære, vakre hager og innbydende rom, er dette hotellet en flott base for ferien.

Her kan du se nærmere på Mandraki Village Boutique Hotel.

Kassandra Bay Resort & Spa.

Dette familievennlige feriestedet har en privat strand, vannsportaktiviteter, barnebasseng, og et moderne spa-område og to saltvannsbasseng. Hotellet passer perfekt for både par og familier. Her finner du også tre restauranter, samt basseng-og snackbar. Alt plassert i fantastiske omgivelser.

Her kan du se nærmere på Kassandra Bay Resort & Spa.

Elenis Village

Dette sjarmerende hotellet ligger plassert i en vakker hage med utsikt mot både havet og fjellene. Hotellet har gangavstand til stranden med kun 500 meter, og tilbyr rolig og avslappende omgivelser. Elins Village er et flott valg for deg som ønsker stillhet i unike naturomgivelser.

Her kan du se nærmere på Elins Village Hotel.

Skiathos Garden Cottages

Dette sjarmerende hotellet ligget1,5 km fra havnen og har utsikt over både det unike landskapet, sjøen og Skiathos by. Her bor du i leilighet hvor du kan organisere dagen slik det passer deg. Stranden ligger én km unna hotellet, men Skiathos Garden Cottages har egne basseng for både barn og voksne, samt en basseng bar.

Her kan du se nærmere på Skiathos Garden Cottages.

Mandraki Village Boutique Hotel

Dette sjarmerende boutique hotellet ligger i et rolig område kun 200 meter fra den populære Koukounaries stranden. Hotellet byr på en autentiske gresk atmosfære, vakre hager og innbydende rom og kommer garantert til fremstå som er et flott utgangspunkt for en deilig ferie på Skiathos.

Her kan du se nærmere på Mandraki Village Boutique Hotel.

Drømmer du om en reise til en destinasjon som tilbyr vakre strender, solfylte dager og en avslappet atmosfære, så vil du elske Skiathos. Med sin naturskjønne skjønnhet, sjarmerende landsbyer og vennlige lokalbefolkning, vil du garantert få en minneverdig opplevelse.

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...