Luksus i Hellas – Rimeligere enn man tror

Hellas med alle sine vakre øyer er drømme destinasjonen for mange. Med sine hvitkalkede hus, vakre strender og turkise hav er dette regnet som ett av favoritt reisemålene til nordmenn og det med god grunn. Hellas har mange fantastiske hoteller det er verdt å ta en kikk på, og luksus i Hellas kan faktisk være rimeligere enn du kanskje tror.

Det har stor betydning for prisen når på året du velger å reise. Tar du ferie litt tidligere, eller senere, enn alle andre kan du ende opp med å betale halve prisen for et fantastisk luksuriøse opphold.

MarBella Nido Suite Hotel & Villas

Dette fantastiske hotellet ligger på Korfu, øya som er frodig og vakker med fantastiske strender som har så mye å by på. Sentrum av Korfu ligger knappe 16 km fra hotellet. Ønsker du å oppleve mer enn hva dette fantastiske hotellet frister med kan du få skyss til byen og gå på oppdagelsesferd.

MarBella Nido Suite Hotel & Villas ligger på Korfu i Hellas og er et barnefritt hotell. Her kan du oppleve luksuslivet med privat strand og oppvarmet basseng i naturskjønne omgivelser.

hotell kodry 4

Nydelige grønt områder møter deg flere steder på hotellets område, med utsikt over havet er dette et vakkert sted.

hotell krofu2

Rundt på hotellet finner du områder hvor du kan slappe av i stilfulle møbler med gjennomført dekor. Her er det aldri tvil om at du er på «voksen ferie».

Hotell Kurfu

Alle rommene har store flotte vinduer som strekker seg fra gulv til tak som gjør at du kan nyte den vakre utsikten fra morgen til kveld. Vil du gjøre ekstra stas på deg selv kan du bestille en suite med direkte tilgang til bassenget.

Hotell korfu

Rommene er stilfullt og vakkert innredet noe som innbyr til ro og late dager. Her kan du nyte morgenkaffen på terrassen og bare nyte livet.

Her kan du sjekke priser på et opphold ved MarBella Nido Suite Hotel & Villas.

Villa Bordeaux Santorini, Hellas

Santorini vil gi deg det beste av Hellas med de gjenkjennelige hvitkalkede husene, fantastisk utsikt og flotte strender. Øya er vell verdt å oppdage til fots, med sine vakre omgivelser og natur vil du forstå hvorfor så mange velger å reise tilbake igjen og igjen.

Villa Bordeaux ligger i Fira by, ved kanten av kalderaen. På Hotell Villa Bordeaux finner du nydelige suiter med panoramautsikt og evighetsbasseng. Her kan du nyte et bedre måltid mens du har utsikt over de vulkanske holmene og havet.

hotell santorini 5

I Fira lever du livet på kanten av et utrolig krater høyt over Egerhavet. All bebyggelse ligger i fjellsiden og du får en helt unik og spektakulær utsikt.

Hotell santorini

Noen av rommene har egne basseng rett på utsiden av døren hvor du kan nyte livet helt i fred og ro. Legg deg i det varme vannet og nyt den magiske utsikten.

hotell santorini 2

Bedre enn dette kan det umulig bli. Her får du sjelero og garantert lave skuldre. Fantastiske hvitkalkede hus som gjør at du umiddelbart vet at du er i Hellas. Dette blandet med endeløst luksus, viser at livet er akkurat slik det bør leves.

hotell santorni 3

Med eget basseng og solterrasse trenger du virkelig ikke mer for å gjøre ferien komplett. Kombinér det med en uvirkelig solnedgang og du vil ha nok å fortelle når du kommer hjem.

Her kan du sjekke prise ved Villa Bordeaux.

Blue Palaca Kreta, Hellas

Kreta er den største og mest folkerike greske øya og ligger mellom Egeerhavet og det østlige Middelhavet. Denne store øya er én av mange øyer i det greske øyriket, og ligger faktisk som et eget land i Middelhavet.

Midt i denne folkerike øya finner du 5-stjerneshotellet Blue Palace Elounda. Her kan du glede deg over et moderne Spa og et verdenskjent kjøkken som vil gjøre alt for å glede deg. Fiskerlandsbyen Plaka ligger 500 meter unna hotellet og her kan du ta båt over til Spinaloga om du ønsker det.

hotell kreta 4

Her kan du nyte lange late dager hvor du kan ta og føle på at luksuslivet er akkurat så bra som du håpet.

Hotell kreta 3

Rom med en unik utsikt som du kommer til å glede deg over hver dag du tar fatt på nye opplevelser. Alle suitene og bungalowene er spesielle og alle vil de tilby deg det beste av det beste.

Hotell kreta 2

Med privat basseng fra suiten kan du nyte dette synet fra morgen til kveld. Du kan også ta turen til hotellets privat strand om du kunne tenke deg en dukkert i det forfriskende vannet.

hotell kreta

I sjøen kan du benytte anledningen til å snorkle rundt sammen med fargefulle fisker og nydlige koraller i det turkise og innbydende havet.

Her kan du sjekke priser ved Blue Palace Elounda.

Priser på ferie til Hellas

Hellas har, uten tvil, mye å tilby foruten kun sommer og sol. Det føles ekstra godt å kunne tilbringe ferien på et ekstravagant hotell hvor du kan nye luksus fra morgen til kveld, og det behøver faktisk ikke å koste så mye som du kanskje tror.

Bestiller du turen din i lavsesong som er Mai og September/ Oktober kan du få veldig mye mer for pengene dine enn hvis du reiser midt i juli.

Ved MarBella Nido Suite Hotel & Villas på Korfu kan du faktisk spare så mye som 50 000 kr ved å feriere i Mai kontra midt i Juli.

Ved Villa Bordeaux i Santorini kan du bo i en fantastisk Suite med unik sjøutsikt for halve prisen ved å velge ferie tidligere, eller senere, enn det som regnes som hovedsesongen.

Ønsker du å  reise til Kreta kan du virkelig gjør et luksuskupp. Her kan du ende opp med å betale i underkant av 1/3 av prisen i lavsesong sammenlignet med prisen du må betale i juni, juli og august. Da kan du kanskje unne deg noen ekstra dager med ferie. Ble du fristet til litt luksus kan du sjekke hotell og priser her.

SISTE ARTIKLER

fjellgorilla uganda,safari

Eksklusive safariopplevelser du aldri glemmer. Her finner du priser og de beste reisebyråene

Du er kanskje en av dem som har reist rundt i store deler av verden og som nå kunne tenke deg en helt annerledes...
Kroatia

Kroatia- Europas nye luksus destinasjon!

Ønsker du deg en ferie til et land med krystallklart vann, nydelig kjøkken, rik historie og vakre øyer? Da bør du, uten tvil, ta...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger – Her finner du pris og...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er en fantastisk opplevelse og noe du virkelig burde unne deg....
Bergen hovedbilde 2

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom du skal unne deg en...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by på. Bergen har en rekke kjente museum, restauranter og opplevelser...
limousin 3

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og dette koster det

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra godt vare på. Det er ikke alltid det er så...
under vann dubai

Bo i luksus på et hotellrom under vann? Her finner du hotellene og dette...

Før var en hotellovernatting en spesiell opplevelse og det er det fortsatt for mange, men for dem som har gått lei av paraplydrinker og...

Norske Opplevelser

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

Her finner du alle Norges Michelin-restauranter

Michelinguiden har operert med stjerner på restauranter siden 1926 og lite er så prestisjefylt...

Norges fornøyelsesparker og badeland. Her er de beste stedene

Badeland og fornøyelsesparker er alltid en innertier hos barna. De får en fantastisk opplevelse...

Høvringen i Rondane – En luksuriøs opplevelse i Norges...

Høvringen er ei fjellgrend og var tidligere Norges største setergrend hvor de kunne skilte...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...