Luksus i Hellas – Rimeligere enn man tror

Hellas med alle sine vakre øyer er drømme destinasjonen for mange. Med sine hvitkalkede hus, vakre strender og turkise hav er dette regnet som ett av favoritt reisemålene til nordmenn og det med god grunn. Hellas har mange fantastiske hoteller det er verdt å ta en kikk på, og luksus i Hellas kan faktisk være rimeligere enn du kanskje tror.

Det har stor betydning for prisen når på året du velger å reise. Tar du ferie litt tidligere, eller senere, enn alle andre kan du ende opp med å betale halve prisen for et fantastisk luksuriøse opphold.

MarBella Nido Suite Hotel & Villas

Dette fantastiske hotellet ligger på Korfu, øya som er frodig og vakker med fantastiske strender som har så mye å by på. Sentrum av Korfu ligger knappe 16 km fra hotellet. Ønsker du å oppleve mer enn hva dette fantastiske hotellet frister med kan du få skyss til byen og gå på oppdagelsesferd.

MarBella Nido Suite Hotel & Villas ligger på Korfu i Hellas og er et barnefritt hotell. Her kan du oppleve luksuslivet med privat strand og oppvarmet basseng i naturskjønne omgivelser.

hotell kodry 4

Nydelige grønt områder møter deg flere steder på hotellets område, med utsikt over havet er dette et vakkert sted.

hotell krofu2

Rundt på hotellet finner du områder hvor du kan slappe av i stilfulle møbler med gjennomført dekor. Her er det aldri tvil om at du er på «voksen ferie».

Hotell Kurfu

Alle rommene har store flotte vinduer som strekker seg fra gulv til tak som gjør at du kan nyte den vakre utsikten fra morgen til kveld. Vil du gjøre ekstra stas på deg selv kan du bestille en suite med direkte tilgang til bassenget.

Hotell korfu

Rommene er stilfullt og vakkert innredet noe som innbyr til ro og late dager. Her kan du nyte morgenkaffen på terrassen og bare nyte livet.

Her kan du sjekke priser på et opphold ved MarBella Nido Suite Hotel & Villas.

Villa Bordeaux Santorini, Hellas

Santorini vil gi deg det beste av Hellas med de gjenkjennelige hvitkalkede husene, fantastisk utsikt og flotte strender. Øya er vell verdt å oppdage til fots, med sine vakre omgivelser og natur vil du forstå hvorfor så mange velger å reise tilbake igjen og igjen.

Villa Bordeaux ligger i Fira by, ved kanten av kalderaen. På Hotell Villa Bordeaux finner du nydelige suiter med panoramautsikt og evighetsbasseng. Her kan du nyte et bedre måltid mens du har utsikt over de vulkanske holmene og havet.

hotell santorini 5

I Fira lever du livet på kanten av et utrolig krater høyt over Egerhavet. All bebyggelse ligger i fjellsiden og du får en helt unik og spektakulær utsikt.

Hotell santorini

Noen av rommene har egne basseng rett på utsiden av døren hvor du kan nyte livet helt i fred og ro. Legg deg i det varme vannet og nyt den magiske utsikten.

hotell santorini 2

Bedre enn dette kan det umulig bli. Her får du sjelero og garantert lave skuldre. Fantastiske hvitkalkede hus som gjør at du umiddelbart vet at du er i Hellas. Dette blandet med endeløst luksus, viser at livet er akkurat slik det bør leves.

hotell santorni 3

Med eget basseng og solterrasse trenger du virkelig ikke mer for å gjøre ferien komplett. Kombinér det med en uvirkelig solnedgang og du vil ha nok å fortelle når du kommer hjem.

Her kan du sjekke prise ved Villa Bordeaux.

Blue Palaca Kreta, Hellas

Kreta er den største og mest folkerike greske øya og ligger mellom Egeerhavet og det østlige Middelhavet. Denne store øya er én av mange øyer i det greske øyriket, og ligger faktisk som et eget land i Middelhavet.

Midt i denne folkerike øya finner du 5-stjerneshotellet Blue Palace Elounda. Her kan du glede deg over et moderne Spa og et verdenskjent kjøkken som vil gjøre alt for å glede deg. Fiskerlandsbyen Plaka ligger 500 meter unna hotellet og her kan du ta båt over til Spinaloga om du ønsker det.

hotell kreta 4

Her kan du nyte lange late dager hvor du kan ta og føle på at luksuslivet er akkurat så bra som du håpet.

Hotell kreta 3

Rom med en unik utsikt som du kommer til å glede deg over hver dag du tar fatt på nye opplevelser. Alle suitene og bungalowene er spesielle og alle vil de tilby deg det beste av det beste.

Hotell kreta 2

Med privat basseng fra suiten kan du nyte dette synet fra morgen til kveld. Du kan også ta turen til hotellets privat strand om du kunne tenke deg en dukkert i det forfriskende vannet.

hotell kreta

I sjøen kan du benytte anledningen til å snorkle rundt sammen med fargefulle fisker og nydlige koraller i det turkise og innbydende havet.

Her kan du sjekke priser ved Blue Palace Elounda.

Priser på ferie til Hellas

Hellas har, uten tvil, mye å tilby foruten kun sommer og sol. Det føles ekstra godt å kunne tilbringe ferien på et ekstravagant hotell hvor du kan nye luksus fra morgen til kveld, og det behøver faktisk ikke å koste så mye som du kanskje tror.

Bestiller du turen din i lavsesong som er Mai og September/ Oktober kan du få veldig mye mer for pengene dine enn hvis du reiser midt i juli.

Ved MarBella Nido Suite Hotel & Villas på Korfu kan du faktisk spare så mye som 50 000 kr ved å feriere i Mai kontra midt i Juli.

Ved Villa Bordeaux i Santorini kan du bo i en fantastisk Suite med unik sjøutsikt for halve prisen ved å velge ferie tidligere, eller senere, enn det som regnes som hovedsesongen.

Ønsker du å  reise til Kreta kan du virkelig gjør et luksuskupp. Her kan du ende opp med å betale i underkant av 1/3 av prisen i lavsesong sammenlignet med prisen du må betale i juni, juli og august. Da kan du kanskje unne deg noen ekstra dager med ferie. Ble du fristet til litt luksus kan du sjekke hotell og priser her.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...