Her finner du 10 av verdens mest populære reisemål for 2022

Hvert år blir de mest populære reisemålene i verden kåret av Tripadvisers Travelers Choice og 2022 er intet unntak. Her finner du alt fra små og skjulte perler til de mer kjente og populære. Etter et par år uten å kunne oppleve verden og alt den har å tilby er vi mer enn klare for nye opplevelser. En ferie til det store utland kan inneholde alt fra unike reisemål hvor solnedgangen er ekstra vakker til safari eller til golf i vakre omgivelser og dykking i grotter. Mulighetene er uendelige og endelig ligger verden foran dine føtter igjen.

Med en verden som har stått stille for de fleste av oss i flere år er det mange som ser frem til endelig å kunne bevege seg lengre enn bygrensen. Planlegg gjerne ferien din slik at du slipper minst mulig stress. Husk at det er mange som er på reisefot om dagen og du kan oppleve litt lengre reisetid.

Mallorca

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av PamoOoups (@oooupspam)

Majorca er et av Middelhavets mest populære reisemål og er den største av øyene i øygruppen Balearene som ligger utenfor kysten av Spania. Palma er hovedstaden på Mallorca og er en storby med yrende natteliv og eksklusiv shopping.

Mallorca er manges favoritt reisemål for både barnefamilier og reisene med eksklusive ønsker. Her finner du alt fra eksklusive hotell til områder som er perfekt for barn og barnefamilier. Du kan regne med deilige temperaturer fra mai til september og kan glede deg over lang-grunne strender og unike opplevelser.

Her finner du de beste hotellene på Mallorca.

Tulum i Mexico

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Tulum Mexico (@tulum)

Har du ikke tatt turen til Mexico så er det virkelig på tide. Tulum er en by i Mexico og ligger nær de arkeologiske ruinene av den mayanske byen Tulum. Dette har blitt et svært populært reisemål for tilreisende fra hele verden. Tulum er spesielt kjent for sine arkelogiske ruiner, men også for noen av verdens vakreste strender som blant annet, El Castillo.

Her finner du kritthvit strand og turkist hav side om side med vakre grønne områder. Livet på Tulum har et behagelig tempo og du kommer garantert til å få lave skuldre og unike opplevelser. Her kan du snorkle i en grotte dypt inne i skogen, oppleve de fantastiske ruinene etter Mayan-folket eller besøket tempelet El Castillo.

Det tropiske klimaet i Tulum sørger for sol og varmt vær hele året. Her er det regntid fra mai til oktober, mens det på vinteren er tørrere. Temperaturen i havet holdet seg på deilige 25 grader året rundt.

Her finner du de beste hotellene i Tulum.

Dubrovnik i Kroatia

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dubrovnik Croatia (@dubrovnik.croatia)

Kroatia er for mange en ukjent perle, men dette er landet som kan skilte med et av verdens klareste vann, lang historie og urørt natur. Dubrovnik er en vakker by i Kroatia som ble svært ødelagt under krigen på 90-tallet, men har nå kommet seg på bena igjen og kan skilte med en helt unik beliggenhet.

Store deler av byen er på innsiden av en fantastisk borg hvor du finner små restauranter og butikker. Går du litt på utsiden finner du også strender som frister til et avkjølende bad i varmen. Husk at borgen blir svært varm på sommeren så bestill gjerne et hotell hvor det cooling-anlegg.

Her finner du de beste hotellene i Dubrovnik.

Ibiza

Selv om navnet Ibiza gir assosiasjoner til fest og moro så er Ibiza mer enn festens hjemland. Her finner du nydelig natur, fantastiske strender og et klima som du kommer til å elske. Strendene er flere mil lange og du kan glede deg over hele femti ulike strender som er verdt et besøk. Gamlebyen står på UNESCOs verdensarvliste og er et abosolut must å besøke når du tar turen hit.

I tillegg til å ha et yrende natteliv har også Ibiza et mangfold av restauranter og butikker å velge mellom. Er du en av dem som liker best å nippe til litt vin i vannkanten er det også fult mulig. Du trenger ikke være festløve for å besøke denne vare øya.

Her finner du de beste hotellene på Ibiza.

Natal i Brasil

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Natal/ RN – Brasil (@natal_brasil)

Natal er hovedstaden og den største byen i delstaten Rio Grande do Norte i nordøstregionen av Brasil.  Her er lange strender langs kysten, samt en vakker naturpark plassert mellom sentrum og Ponta Negra.

I Natal kan du oppleve sanddynene i en beach buggy eller sitte på ryggen til en ekte dromedar. Natal i Brasil har verdens reneste luft i følge NASA og kan skilte med verdens største cashewtre.

Her finner du de beste hotellene i Brasil

Arusha i Tanzania

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av zanzibar tour guide (@omary_di_zanzibar)

Har du alltid drømt om å reise på safari bør du vurdere Tanzania. Dette er en populær destinasjon for alle som skal bestige Kilimanjaro og oppleve en vaskekte safari. Her kan du oppleve Serengeti nasjonalpark som virkelig er verdt et besøk. Kanskje er du heldig å få se «the Big Five» som ofte står på listen til alle som vil på safari.

I tilegg til å være et flott utgangspunkt for unike opplevelser kan du glede deg over vakre strender og storbyliv.

Her finner du de beste hotellene i Arusha.

Goreme Tyrkia

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Göreme (@goreme)

Goreme i Trykia er byen som er hugget inn i et vulkansk fjell og er ulikt noe annet du har sett. Her finner du unike hulekirker fra 900- og 1000-tallet og Goreme Nasjonalpark. Her kan du fly i luftballong, spise fantastiske retter tilberedt av det tyrkiske kjøkkenet og oppleve fantastiske landemerker.

Goreme er destinasjonen for alle som ønsker seg en litt annerledes ferie med fantastiske innrykk og lang historie.

Her finner du de beste hotellene i Goreme.

Santorini i Hellas

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Santorini (@santorini)

Det er få steder som er så vakre og populære som Hellas. Santorini blir ansett som den vakreste av alle de greske øyene og det er ikke uten grunn. Her får du dramatisk natur og en ubeskrivelig solnedgang. Naturen rundt Santorini er et resultat av et enormt vulkanutbrudd for flere tusen år siden. Etter utbruddet kom det frem en dyp lagune omgitt av stupbratte fjell.

Santorini er pakket med spennende opplevelser med alt fra snorkling til terrengsykling. Du kan også bruke dagene i vannkanten om du ønsker det. De fleste strendene er lavastrender og du må regne med at sanden fort kan bli veldig varm. Flere steder på øya finner du mange flotte restauranter og et godt uteliv, samt shopping for den som vil slå av noen timer.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Santorini. 

Paraty Brasil

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Francesco Paoli (@chescovargas)

Paraty, eller Parati, er en by i delstaten Rio de Janeiro i Brasil. Dette er en mindre by omkranset av vakre fjell og en fjord som kommer til å ta pusten fra deg. Paraty blir av mange ansett som et av de vakreste og mest unike stedene å besøke i Brasil.

Byen har en lang historie helt tilbake til det 17-århundre og fremstår i dag som et helt unikt reisemål. Byen er liten og sjarmerende og har mengde med opplevelser å by på. Her er naturlige fossefall, fjell, jungel og verdens eneste tropiske fjord.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Paraty.

Aruba

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aruba (@arubatourism)

Aruba ligger i Karibien og kan skilte med deilige temperaturer hele året. Her finner du kritthvite strender, turkist hav og svaiene palmer. Aruba er mest kjent for det årlige karnevalet  som sørger for musikk, sang, dans og underholdning. Festen foregår i flere uker og er en opplevelse du virkelig kommer til å bli begeistret over.

Har du alltid drømt å svømme med en skilpadde? Da må du ta turen hit og oppleve det eksotiske livet under vann.

Her finner du de beste prisene på overanatting på Aruba. 

Lykke til med valgets kval og god reise!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...