Eksklusive safariopplevelser du aldri glemmer. Her finner du priser og de beste reisebyråene

Du er kanskje en av dem som har reist rundt i store deler av verden og som nå kunne tenke deg en helt annerledes ferie? Eller er du en av dem som virkelig kunne tenke deg en opplevelse som skjer kun en gang i livet? Da er det ingen tvil om hva du bør unne deg. En eksklusiv safariopplevelse vil garantert gi deg minner for livet som du aldri kommer til å glemme.

På Safari kan du oppleve verdens vakreste og farligste dyr helt på kloss hold. Med eksepsjonelt flinke guider vil du kunne sitte side om side med bl.a løver mens de lever sine vante liv. Selv på safari, så tett på natur og villmark, vil du bo luksuriøst og bli oppvartet etter alle kunstens regler. Du kommer aldri til å mangle noe, og hver dag kommer til å være pakket med helt unike opplevelser.

Safari i Afrikas villmark foregår i nasjonalparker hvor alt er lagt til rette for at alle de flotte ville dyrene skal ha best mulig vilkår for overlevelse.

Du kan også velge å kombinere safari med andre opplevelser. Alt fra badeferie på kritthvite strender til det ekte og genuine Afrika. Valget er ditt fra start til slutt. En kombinert ferie er også perfekt som en bryllupsreise.  Det finnes flere tilbydere som leverer fantastiske safari ferier og vi har funnet frem til noen av dem.

Safari i Tanzania med badeferie på Zanzibar

Velger du å legge reisen til Tanzania kan du glede deg over 7 dager med besøk i enorme og unike nasjonalparker som Serengeti og Lake Manyara. Her vil du kunne oppleve alle de fantastiske dyrene som du kun har sett på tv. Du vil overnatte i en teltleir, men dette er ikke telt slik som du ser for deg. Dette er glamping på sitt beste, med egne senger, bad og elektrisitet, alt mens du bor helt tett på naturen.

Etter 7 dager på safari kommer du til å elske å dra på 6-dagers tur til Zanzibar. Her kan du slappe av på kritthvite strender med asurblått hav. Du kan besøke legendariske Stown Town og oppleve det lokale fiske og kjøtt markedet. Det er langt i fra hva du er vant til, men hvis du først tar turen til denne historiske byen bør du få med deg markedene også.

Eksotiske opplevelser

Øya kan skilte med all salgs krydder som du er vant til å kjøpe på glass på butikken. Her vil du se hvor de virkelig kommer i fra og hvor mye jobb det ligger i hvert krydderkorn du bruker. Vil du virkelig unne deg noe ekstra moro bør du ta en seiltur i en tradisjonell dhow.

Dette må du betale

En tur til Tanzania og Zanzibar ligger på rundt 29.000 pr. person. Prisen inkluderer fly, overnatting, helpensjon, guider og nasjonalparkavgifter. Du kommer aldri til å mangle noe og alle vil alltid sørge for at du har en fantastisk ferie.

Familievennlig reise

Husk at du også kan velge en familivennelig reise i Kenya. Turen består av 8 dager med egen bil og barnevennlige lodger. Her bør du regne rundt 20 000 pr. person og du kan forlenge reisen med en badeferie om du ønsker det. Afrikareiser kan by på en mengde med fantastiske alternativer for å sørge for at du og dine får den aller beste opplevelsen.

Luksus og Safari i Cape Town

Du har sikkert både hørt om og lest om Cape Town i Sør- Afrika og nå kan du oppleve denne vakre byen i kombinasjon med safari i Gondwana. I seks hele dager kan du få noen fantastiske opplevelser.

Luksus i Cape Town

De fire første nettene vil du bo i Cape-Town som er ansett som en av de mest populære og vakreste feriebyene i verden. Her kan du oppleve Kapp Det Gode Håp, vinsmaking og avslapping på en av de fantastiske strendene.

The Big 5

Etter å ha nytt luksus i fire nettet i Cape Town kan du glede deg til utrolige opplevelser på safari der målet for turen er å se the Big 5 i et eget vilreservat.

Dette må du betale

Velger du en tur til Cape Town med safari kan du regne med å betale rundt 14.000 pr. person. Her er ikke flybilletten inkludert, men du kan bestille et komplett reisetilbud om du ønsker det.

Du har også muligheten til å oppholde deg lengre der du måtte ønske og du kan bestille bil med egen sjåfør. Alt du trenger for å få den aller beste ferien er tilgjengelig for deg.

Eventyrlig og eksklusiv reise til Botswana

elefant

På safari til Botswana kan du oppleve tusenvis av elefanter i Chobe og Okavango. Inkludert er også besøk ved Viktoriafallene. En eventyrlig og eksklusiv reise til Afrikas siste ville naturområder kommer til å gi deg minner for livet. Det finnes flere tilbydere som har mange års erfaring med å sette sammen de beste og mest luksuriøse turene.

Luksus og komfort

En reise til Botswana er en reise for alle som setter pris på de store naturopplevelsene uten at det skal gå på bekostning av luksus og komfort. Denne turen tar med seg maksimalt 16 deltakere slik at du vil få den absolutte beste opplevelsen.

Reisen vil inneholde kjøretøy som er rustet for terrenget du skal bevege deg rundt i. I tillegg vil du oppleve både små safarifly og små kanoer som transportmiddel. Når natten kommer vil du overnatte i luksuslodger i det berømte «gamle Afrika». Campen ligger vakkert plassert ved elvebredden eller på savannen med et rikt dyreliv på alle kanter.

Dette koster turen

Veger du en luksuriøs safari til Botswana må du regne med å ut med rett i underkant av 70 000 pr. person i delt dobbeltrom. Du kan selvsagt reise alene eller velge et enkeltrom til et tilegg i prisen på rundt 6000 kr.

Inkludert i prisen følger det med en Svensk eller Norsk reiseleder, fly fra Oslo samt alle innenriksflyvningene. Du har også med denne prisen betalt for safari og alle utfluktene som følger med i programmet. I tillegg kan du glede deg til overnatting i luksuslodge og Victoria Falls Hotell som kan skilte med intet mindre enn 5-stjerner og således er et av verdens flotteste og mest eksklusive hoteller. Med i prisen følger også helpensjon, men drikke kommer i tillegg.

Eksotisk dyreliv i Masai Mara

løve

Med Basecamp Explorer som er et lite og personlig selskap kan du være helt sikker på at du er i trygge hender. De kan sette sammen din drømmeferie med et program du kommer til å elske.

Velger du å ta turen til naturreservatet i Masai Mara vil du i løpet av tre dager oppleve alle Afrikas dyr i sitt naturlige miljø. Alt mens du sitter trygt i en landcrusier. Før du kommer til Masai Mara blir du transportert til Wilson flyplass hvor du skal videre med et innenlandsfly som frakter deg trygt frem til Masai Mara.

Du vil alltid ha en erfaren guide som sørger for å ta deg til de beste stedene. Du vil kunne se majestetiske løver helt på nært hold og mange andre dyr som virkelig kommer til å begeistre deg.

Overnattingen vil være i telt med alt du trenger av fasiliteter samt din egen terrasse. Turen varer i 3 dager, men du kan velge å utvide ferien din om du ønsker det.

Dette koster turen

En 3-dagers safaritur koster rundt 10.000 kr pr. person. Prisen inkluderer overnatting, aktiviteter og alle måltider. Innenlands flyvninger hører også med i prisen sammen med piknik eller lunsj om ønskelig. Det du derimot må regne med å betale utenom er den internasjonale flyreisen, visum, drinker og ekstra opplevelser som en tur med varmluftsballong.

Luksussafari i Sør-Afrika

Med en luksussafari til Sør- Afrika så reiser du virkelig på safari i verdensklasse. Her vil du være en del av berømte Greater Kruger National Park som blir anset som et av Sør-Afrikas beste private viltreservater. Du kommer til å bo i din egen eksklusive River Bungalow med en privat terrasse som er vendt ut mot Olifants River og Greater Kruger National Park.

Ville dyr på nært hold

Reiseselskapet vil gjøre det de kan for at du skal få oppleve den storslagene opplevelsen å se The Big 5. I åpne safari-biler vil du bli loset rundt på et 10 000 hektar stort område. Du kan glede deg til en storslagen nattsafari med bush-middag under stjernene, for ikke å glemme en solnedgangssafari.

Spil golf på safari

Som om det ikke er nok å være på safari hver dag både til fots og i bil, så kan du faktisk også glede deg over tilgang til lodgens driving range og din egen golfinstruktør hvis golf ligger ditt hjerte nærme.

Legg inn flere opplevelser

Vil du ha flere opplevelser når du først har tatt turen til Sør-Afrika så kan du kombinere safarieventyret ditt med et besøk i Cape Town, Victoria Falls eller Zanzibar. Du kan få skreddersydd reisen din slik at den blir enda bedre enn hva du forestilte deg

Dette koster turen

Ønsker du en luksussafari i Sør-Afrika må du regne med å betale rundt 28 000 pr. person for 10 dager med spektakulære opplevelser. Med i prisen er både fly, overnattinger og alle måltider. I tillegg har du tilgang til både driving rangen og fitnesssrommet, samt alle utfluktene. Du kan være helt sikker på at dette blir en luksustur av de sjeldne.

Uforglemmelige opplevelser i Namibia, Botswana og Victoria Falls

Denne turen vil ta deg på en reise gjennom fire Spennede afrikanske land svært få har opplevd før deg. Her vil dagene være så variert at 20 dager vil fly unna. Denne unike rundreisen kombinerer storslått natur, spesiell kultur med autentisk lokalbefolkning og et helt unik dyreliv. Dette er reisen du aldri kommer til å glemme!

Det ekte Afrika

Reisen starter i Cape Town og går gjennom Namibia og Botswana og videre til Victoriafallene i Zimbabwe. Denne turen vil vise deg det ekte Afrika. Den delen som svært få har fått muligheten til å oppleve.

Skreddersy ferien din

Turen kan skreddersys slik at du får akkurat det antall dager og de utfluktene du ønsker deg. Dette er ferien hvor du bestemmer hva du vil oppleve eller du kan overlate det hele til reisebyrået ditt. De sitter med den aller beste ekspertise og kommer garantert til å sørge for en ferie som virkelig blir helt unik.

Dette vil turen koste

En rundreise på 20 dager inkludert fly tur/ retur Norge må du betale rundt 46 000 kr for pr. person. Utflukter, bussreise, overnatting og bespisning er inkludert i prisen. Visum, tips og personlige utgifter er ikke inkludert.

Opplev Uganda og verdens mest utrydningstruede fjellgorillaer

fjellgorilla uganda

Med anerkjente Blixen Torus som fortsatt bevarer deler av Afrika i ren Karen Blixen ånd kan du oppleve fjellgorialler i Uganda. Uganda ligger i det sentrale Øst-Afrika og kan skilte med noe av Afrikas vakreste natur og blir ofte kalt for «Afrikas perle». Denne turen kan by på alt fra vandring i de dype skoger til storbybesøk i hovedstaden Kampala.

Fjellgorillar og storslåtte vilmarksopplevelser

Dypt i regnskogen finner du fjellgorillaene som pr d.d er utrydningstruet. Her kan du få muligheten til å oppleve disse majestetiske og unike dyrene som virkelig vil gi deg minner for alltid. Regnskogen ligger i Bwindi Nasjonalpark som er på FN´s lister over verdens naturarv som må beskyttes.

I Kidepo Valley Nasjonal Park kan du oppleve elefanter, sebraer og bøfler helt på nær hold. Med en båttur kan du også få muligheten til å se krokodillene i sitt naturlige miljø, hvis du tar sjansen.

Luksuscamp og unike opplevelser

I naturreservatet kan du bo på en luksuscamp hvor du garantert aldri kommer til å mangle noe. Du kan være med på gorilla-vandring eller besøke Murchison Falls Nasjonalpark. Her kan du toppe det hele med en fantastisk rafting på selveste Nilen.

Dette vil turen koste

En unik opplevelses-tur til Uganda vil koste rundt 42 000 kr pr.person. Med luksus i skjønn forening med natur og storbyliv vil du garantert få noen opplevelser av en annen verden.

Kombiner strandferie på Seychellene med ekte safari i Masai Mara

Ingenting slår en ferie hvor du kan kombinere strandlivet og safari hvor du kommer tett på dyrene i flotte Masai Mara. Dette er Kenyas mest kjente safari-område og du kan oppleve dyrene hele året. Når du ankommer Nairobi kan du bestille utflukt til elefantbarnehjemmet. Husk å bestille denne utflukten sammen med reisen slik at at er klart når du ankommer Nairobi.

Safari Masa Mara

Videre vil du reise til Masai Mara som er Afrikas ultimate naturreservat og en av Kenyas og Afrikas mest populære park. Her er konsentrasjonen av dyr veldig stor og selv om reservatet kalles for park er det langt i fra noen «dyrepark». Reservatet sørger for å beskytte dyrene mot utryddelse og krypskyttere og det er fortsatt vi mennesker som beveger oss på dyrenes territorie.

På safari turen din vil du overnatte i telt, glamping, som har alt du trenger av fasiliteter og du kommer til å høre dyrene tett opp mot soveplassen din i løpet av natten. Selv om det kan føles skummelt vil du alltid ha beskyttelse av erfarne vakter ved teltet ditt.

Seychellene

Deretter går turen til Seychellene, kun en kort flytur på rundt 3 timer. Seychellene ligger ved det indiske hav. Her kan du late deg på lange kritthvite strender og ta et bad sammen med skilpaddene. Eller du kan oppleve det vakre landskapet med sykkel eller til fots.Dette er virkelig turen du bør unne deg.

Dette vil det koste

Du må regne med å betale rundt 28 000 for denne turen. Inkludert i prisen er privat safaribil med egen guide. Alle måltidene mens du er på safari, alle flyplass transferene samt en flying Doctor Emergency Cover som er en forsikring som sikrer fly ut av safari parkene i tilfelle alvorlig sykdom skulle oppstå.

Prisen dekker derimot ikke Visum til Kenya på 50 USD pr. person eller varmluftsballongtur i Masai Mara eller andre måltider som ikke er nevnt i programmet som du velger.

Velger du en safariferie vil du komme hjem med minner du aldri kommer til å glemme og oppelvelsene kan nesten ikke måle seg med noe annet i verden.

God tur!

Husk at når du skal ut å reise må du alltid sørge for å ha alt av forsikringer i orden. Noen steder krever også vaksine, som f.eks Zanzibar. For å komme inn i Zanzibar må du ha gyldig vaksineserifikat med bevis på at du har tatt gulfeber vaksinen.

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...