Til syden med barna? Da bør du reise hit

Det er mye som skal på plass når man reiser på ferie barna, og kanskje enda mer når man tar turen utenlands. Vi vet alle at det kan skorte på tolmodigheten for både store og små når det blir varmt, trangt og stressende. Det er derfor en ide å sørge for å ikke å reise så langt slik at flyturen blir så kort som mulig. Reiser du med små barn bør du sørge for å holde dem i aktivitet selv om flyturen kan være spennende nok i seg selv. Vel fremme ved reisens destinasjon er det mange som foretrekker hotell med egne aktiviteter for barna, på den måten kan du også nyte noen minutter i fred og ro.

Man kan i utgangspunktet reise hvor en vil i verden sammen med barna sine, men det er likevel noen reisemål som er bedre egnet enn andre. Vil dere ha en ferie med aktiviteter for hele familien så er det nok å velge av der ute. Vi har tatt en kikk på hvilke steder som passer best som feriested for familier med små og mellomstore barn.

Hellas

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ving Norge (@vingreiser)

Hellas er uten tvil et vakkert land og har en mengde med unike steder som passer perfekt for barnefamilier. Hvitkalkede hus og deilig sydenstemning råder rundt hvert gatehjørnet og frister ofte til et besøk år etter år.

Kreta er et kjent og kjært reisemål for solhungrige nordmenn og selv om du reiser med barn trenger du ikke lempe på luksusfølelsen. Her kan du finne unike familiehotell som ligger rett i vannkanten med formidabel utsikt og service. Flyreisen tar rundt 4,5 time hvis du reiser direkte og det kan lønne seg å bestille noen gode plasseringer på flyet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av 𝓛𝓸𝓿𝓲𝓼𝓪 (@pt.powerlo)

Kreta er kjent for å ha et forrykende natteliv, men det er også et perfekt feriemål for barnefamilier. Her kan du velge å tilbringe dagene ved bassenget på hotellet eller oppleve en av de mange strendene. Kreta har også mengder med opplevelser å by på og er et perfekt reisemål for de fleste.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Kreta. 

Mallorca

Mallorca er en kjent destinasjon for familier både med og uten barn. Her er det en salig blanding av badedyr og eksklusive hoteller så lagt øyet kan se. Reiser du med barn bør du ta en kikk på Alcudia. Dette er barnefamilienes feriefavoritt med langgrunne strender, spennende butikker og spill haller.

Dette er ferien for familier med både små og store barn. Selv om turen fra flyplassen til Alcudia kan ta noen timer er det likevel vell verdt «strevet». Hele byen er et mekka av opplevelser og kommer garantert til å falle i smak. Flyreisen tar rundt 3,5 time og er lett overkommelig for de fleste.

Mallorca har med årene blitt relativt kostbart, men velger du et hotell med all inklusive kommer du godt ut av det. Det serveres lunsjbuffet og middagsbuffet hver dag og barna har ubegrenset tilgang til is og drikke, bedre blir det ikke.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Mallorca.

Gran Canaria

Gran Canaria er en av nordmenns store feriefavoritter og selv om denne øye er spesielt populær på vinteren kan den fint besøkes hele året. Flyturen ligger på rundt 5,5 time og kan kanskje være litt utfordrende for de minste barna. Husk å bestille flysetet med litt ekstra benplass så slipper du at dere sitter veldig trangt.

Reiser du charter vil det alltid være ekstra tilrettelagt for at barna skal ha en hyggelig reise og du kan bestille litt aktiviteter som kan underholde barna underveis.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Yanira Marcial Guedes (@yani_marci)

Gran Canaria har flere flotte plasser som vil gi deg og dine en deilig ferie. Mange av hotellene er tilrette lagt for barn. Velg gjerne en by på sørsiden av øya, der er det stort sett alltid best vær.

Byer som Puerto Rico, Amadores og Las Palmas er populære byer. Her er det mange restauranter og butikker samt fine strender hvor alt vil være til stor begeistring for både store og små. Stranden på Amadores er den mest populære stranden og er absolutt verdt et besøk.

Her finner du de beste prisene på overnatting på Gran Canaria.

Tyrkia

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sunwing Side Beach (@sunwingsidebeach)

Tyrkia er for mange en feriefavoritt og det er ikke uten grunn. Her er det varmt og godt med mange flotte strender, selv i de større byene. Her finner du mange hoteller som er perfekte for barnefamilier og velger du et reisemål litt på utsiden av de store byene vil du virkelig kjenne på at du er på ferie. Flyturen tar rundt 3 timer og 45 minutter og kan lett unnagjøres selv med utålmodige barn.

Selv om det kan være noen kilometer til nærmeste by har du som regel alt du trenger på hotellområdet og kan nyte dagene med lave skuldre. Tyrkia er spesielt kjent for deilig iskrem, gull og tepper. Får du muligheten bør du hive deg med på en tur til et av de mange markedene.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sunwing Side Beach (@sunwingsidebeach)

Side ligger ved middelhavskysten midt mellom de store byene Alanya og Antalia. Her finner du alt du ønsker deg for en ferie med både strandliv og aktiviteter. Du kan gå på shopping i gamlebyen eller få litt kulturell påfyll av de mange minnesmerkene som er verdt å ta en kikk på.

Velg gjerne et barnehotell så er du sikret et hotell som har barna i fokus med alt det innebærer. Velger du i tillegg et hotell med all inklusive så kan barna spise is og kose seg dagen lang mens dere hygger dere ved bassenget. Området har også to deilige strender hvis dere ønsker oppleve mer enn hotellet.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Tyrkia.

Når du endelig kan sette nesen avgårde for en deilig ferie er det godt å vite at destinasjonen vil ta godt i mot både deg og barna. Husk å sjekket at passet ikke er godt ut på dato og at du ikke pakker med deg mer enn du trenger.

Lykke til og god tur !

SISTE ARTIKLER

Danmark- Skandinavias perle

Danmark er en del av Skandinavia og er et populært reisemål for turister fra fjern og nær. Danmark har et konstitusjonelt monarki og er...

Bora Bora- en av de vakreste øyene i Stillehavet

Øyene i det sørlige Stillehavet er kjent som noen av de vakreste stedene på jorden. Disse øyene er en skattekiste av skjønnhet og rikdom...

Marokko- hit reiser du for eksotiske opplevelser.

Marokko er et land i Nord-Afrika med en lang og rik historie. Landet er kjent for sine vakre byer med gamle medinaer, blomstrende hager...

Australia-Verdens mest spennende reisemål?

En reise til Australia er for mange en drøm og det forstår vi godt. Her finner du en spektakulær natur ulikt noe annet du...

Lysebu- Norges vakreste hotellopplevelse

Rett på utsiden av Oslo sentrum på Voksenkollen, 500 meter over havet, finner du Lysebu kurs-og konferansehotell. Du følger veien inn i skogen og...

Spania- Europas mest populære reisemål hele året

Spania er landet i Sør-Europa som er kjent for sitt varierte landskap sin rike kulturarv og deilige mat. Landet har en lang kystlinje med...

Norske Opplevelser

Senja- Norge i miniatyr i spektakulære omgivelser

Å feriere i Norge er en unik opplevelse, selv for de som er bosatt...

Spektakulær og Iskald luksus du sent vil glemme

Snø og is-hotell har blitt mer og mer populært med årene og turister fra...

Opplev fantastiske Røros hele året

Øverst på en fjellvidde finner du vakre Røros som blir godt besøkt av turister...

Unike opplevelser i Ålesund

Ålesund er byen hvor fjell og fjorder tas imot av det mektige Norskehavet. Byen...

Leie bobil i Norge – Alt du trenger å...

Har du lyst til å oppleve Norge og resten av verden bør du en...

Dette bør du pakke med deg når du skal...

Om du er førstegangscamper med bobil kan det være greit å tenke over hva...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...