Unik og luksuriøs overnatting i Venezia

Å besøke Venezia er helt spesiell opplevelse hvor du er omringet av vann på alle kanter. Den er har vært bakteppe for utallige filmer og er ansett som en av verdens mest romantiske og unike byer. Venezia ligger innerst i Adriaterhavet og er satt sammen ved hjelp av 400 broer over 118 små øyer. I dag huser byen i overkant av 50.000 fastboende, men byen tar i mot intet mindre enn 25.000 besøkende hver dag. Antall årlige besøkende setter sine fotavtrykk i denne ærverdige byen og du må derfor regne med å betale en egen turistskatt ved overnatting på hotellene.

Byen trues stadig av oversvømmelser og det er bevist at hele byen synker litt og litt hvert år. Det ligger i planene at byen kanskje må etablere store demninger for ikke å gå tapt. I Venezia har den gamle bydelen bevart sine originale bygg og arkitektur og er bygd på trepæler. Vil du oppleve et stort stykke historie i verdens vakreste by så bør du sørge for å besøke Venezia.

Hotellene i Venezia er alle luksuriøse og innbydende og tar deg flere hundre år tilbake i tid. Hotellene ligger i de originale bygningene fra tidenes morgen og vil gi deg en helt spesiell opplevelse. Vi har funnet noen av de mest eksklusive hotellene som Venezia har å by på.

Luna Hotel Baglioni

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Baglioni Hotel Luna (@baglionihotelluna)

Luna Hotel Baglioni er et fem-stjerners hotell med spektakulær utsikt over lagunen. Hotellet ligger noen få meter fra den kjente Markusplassen i sentrum av Venezia.

Venezia 4

Hotellet har en unik innredning med blant annet originale freskomalerier til stor glede for alle besøkende. Her vil du finne mange nydelige detaljer som du kommer til å sette stor pris på.

Venezia 5

Alle rommene på hotellet er svært romslige og er innredet med antikvariske møbler. I tillegg finner du fantastiske lysekroner laget i luksuriøs Maurano glass.

Badet er bygget i marmor og har alt du har behov for. Skal du oppholde deg på dette hotellet bør du sørge for å bestille en suite, da får du i tillegg til et overdådig rom også magisk utsikt over den vakre lagunen.

Venezia 3

I restauranten får du servert spesialiteter fra Venezia sammen med nøye utvalgte viner. Her vil du garantert få en fantastisk matopplevelse i de vakreste omgivelser.

Hotellet har også en egen vakker kafé hvor du kan starte dagen med en italiensk kopp kaffe og utsikt over en liten kanal.

Venezia 6

Som det seg hør og bør ved et fem-stjerners hotell i vannkanten har hotellet også egen privat brygge hvor du kan hentes i enten en lekker motorbåt eller i en sjarmerende gondol. Hotellet hjelper deg å bestille det du har behov for.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Luna Hotell.

Al Theatro Palace

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Al Theatro Palace ®️ (@altheatropalace)

Dette nydelige hotellet er sjarmerende og tilbyr førsteklasses service. Al Theatro Palace ligger i hjertet av Venezia med gangavstand fra Teatro La Fenice og 400 meter fra den kjente Markusplassen.

al-theatro-palace_15996515556

Mange av rommene har utsikt ut over Venezia. Sørger du for å besteille en av suitene får du rom med en egen sitteavdeling.

al-theatro-palace_159965155613

Hotellet huses i en bygning med originale detaljer og unik arkitektur. Her kan du nyte utsikten over Venezias gater og er du heldig får du med deg soloppgangen. Hotellet har også en liten bar hvor du kan avslutte dagen etter mange fantastiske inntrykk.

al-theatro-palace_159965155717

Husk å starte dagen med en god frokost. Her får du servert ferske bakevarer og en kontinental frokost. Alt mens du ser utover Venezia og kan glede deg til å stare dagen.

Det har ingeting å si om du har besøkt byen tidligere eller om det er ditt første besøk, du vil alltid oppdage noe nytt.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Al Theatro Palce.

Hotel Ai Reali De Venice

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ai Reali Di Venezia (@airealihotel)

Dette ubeskrivelig vakre luksushotellet ligger midt i sentrum av Venezia med gangavstand til det meste. Kun et par minutter til fots fra hotellet finner du den kjente Rialtobroen. Hotellet har også en nydelig liten hage som lar deg starte dagen i fred og ro.

Ai 2

I det du trer inn i lobbyen på hotellet er det ikke tvil om at du møter du førsteklasses luksus og eleganse. Med lysekroner og originale detaljer som nesten tar pusten fra deg er dette hotellet en kongelig verdig.

ai

Alle rommene ved Hotel Ai Reali er elegant innredet hvor hvert rom er luksuriøst og unikt. Rommene er romslige med alt du har behov for. Hotellet har mange unike detaljer som et antikt tregulv i en ekte stil som er så typisk for Venezia. Her kan du også nyte en vidunderlig utsikt over kanalen.

Ai 3

Vil du spise et deilig måltid bør du prøve hotellets restaurant, Alle Corone. Her serverer de både typiske italienske retter og internasjonal mat. Etter en dag med mange opplevelser kan du avslutte dagen i hotelles loungebar.

Ai 4

Hotellet har også et helt fantastisk spa som du kommer til å sette enorm pris på. Her kan du slappe etter en dag med tett program. Du kommer garantert til å føle deg som et nytt menneske.

Hotellet er fylt med historie og gir deg en luksuriøs følelses hvor enn du går. Alt er sirlig gjenneomført med tanke på å gi alle besøkende den aller beste opplevelsen.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Ai Reali di Venice.

Egò Boutique Hotel The Silk Road

Hotellet ble kåret til «travelers choice» i Tripadvisor 2021 og har en helt fantastisk beliggenhet. Her kan du nyte utsikten over Venezias Grand Canel og den populære Rialto broen.

Eco 2

Dette hotellet finner du strategisk plassert i San Marco distriktet med kun 500 meter fra Piazza San Marco. Hotellet kan skilte med egen concierge-tjeneste hvor resepsjonen i tillegg har døgnåpent. Hotellet står alltid til tjeneste for å gi deg råd og veiledning mens du er i Venezia.

Eco 1

Hvert rom har fokus på detaljer fra det gamle Venezia som sammen med moderne design skaper en luksuriøs atmosfære. Hotellet kan skilte med formidabel utsikt og en fantastisk start på dagen.

Eco 3

Her får du servert nybakte herligheter sammen med en continental frokost gjerne på rommet om du vil.

Hotellet huser nok av turister hvert eneste år og har flere ganger vært Tripadvisors Travellers Chioce. Her kommer du til å få en ubeskrivelig flott opplevelse.

Her finner du de bese prisene på overnatting ved Egò Boutique Hotel.

Husk at hele Venezia er bilfri så det kan lønne seg å ha en viss oversikt over hvor hotellet ditt ligger. Når du entrer denne unike øya kan du sørge for å bli fraktet vannveien frem til hotellet ditt. Under broer og kanaler kjører de deg sirlig og elegant frem til hotellet ditt eller så nærme du kan komme.

God tur og lykke til!

SISTE ARTIKLER

Phuket

Hit reiser du på ferie i Thailand

Lite føles bedre enn deilig sol og varme når det er som kaldest i Norge. Thailand har vært et populært feriemål for nordmenn i...
Disney

Magiske opplevelser i verdens største fornøyelsespark- Her er alt du trenger å vite om...

Den legendariske og magiske parken, Disney World, kunne endelig, etter flere år med planlegging åpne i 1971. I dag er dette verdens mest besøkte...
Triumfbuen

Eksklusive opplevelser i Paris-Her finner du oversikten

Frankrikes hovedstad er pakket med unike og eksklusive opplevelser og attraksjoner, samt et fenomenalt kjøkken som virkelig gleder smaksløkene. Med sine 2,2 millioner innbyggere...
Evergolades

Slik bør du oppleve Everglades- Floridas våtmark og alligatorens hjemsted

Tar du turen til kjente Everglades nasjonapark kan du oppleve alligatorene og krokodillene i deres naturlige miljø. Everglades ligger sør i Florida og er...
Paris

Dette koster det å bo på de mest luksuriøse hotellene i Paris

Paris er et av verdens mest populære og romantiske byer å besøke i Europa. Hit valfarter det intet mindre enn over 20 millioner turister...
Ocean key 1

Overnatting i Key West Florida

Key West er både en by og en øy helt ytterst på øygruppen av Florida Keys. Her bor det rett i underkant av 25...

Norske Opplevelser

Norefjell- Her finner du de beste alternativene for overnatting,...

Norefjell ligger knappe en og en halv time fra Oslo og er en yndet...

Her finner du Norges beste ski og alpinanlegg

Når vinteren endelige melder sin ankomst har Norge mange unike ski- og alpinanlegg som...

Ferie og matopplevelser i Stavanger – Dette er det...

Stavanger ligger i Rogaland og er Norges fjerde største by, og er virkelig byen...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousine-utleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...