Ibiza- Her finner du de flotteste hotellene

Ibiza, den ikoniske spanske øya i Middelhavet, er kjent for sine pulserende fester, fantastiske strender og avslappede atmosfære. Ibiza by er hovedstaden og selveste episenteret for øyas verdensberømte natteliv. De ikoniske nattklubbene tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Denne øya er faktisk også mer enn kun fest og sene nattetimer. Øya er i tillegg kjent for sine utrolige skjønnhet og flere steder finner du en avslappet atmosfære hvor du kan utforske de lokale markedene, ta en tur på strandpromenaden eller spille golf om du ønsker det. Øya er full av mange flotte restauranter som tilbyr lokale retter av sjømat og andre kortreiste råvarer. Ibizaby har en lang historie og er du interessert i kultur finnes det mange unike steder som fortjener en kikk.

Denne spanske øya har en rik historie og du burde blant annet få med deg ruinene av det gamle festningsverket Sa Caleta og den arkeologiske utgravningen ved Puig des Molins. Hvor begge stedene gir et godt innblikk i øyas fortid. Her finnes en mengde å utforske så gled deg til å oppleve denne fantastiske spanske øya.

Byer du bør besøke på Ibiza

Øya har flere flotte byer du bør besøke når du først tar turen. Her kan du oppleve alt fra pulserende natteliv, fantastiske solnedganger, utrolige strender, vakre havner og eksklusiv shopping.

Ibiza By

Selv om Ibiza by kanskje er mest kjent som byen med de største festene har byen også annet å by på. Her finner du blant annet gamlebyen Dalt Vila som står på UNESCOs verdensarvliste. Utforsk de brosteinsbelagte gatene, besøk katedralen, spis et godt måltid og nyt den fantastisk utsikten over havet.

San Antonio

San Antonio er kjent for sine fantastiske solnedganger. Besøk Café del Mar for å oppleve dette magiske øyeblikket. Om dagen kan du slappe av på Cala Bassa-stranden eller ta en båttur til den naturskjønne øya Es Vedrà.

Santa Eulalia

Santa Eulalia gir en roligere atmosfære med fine strender og en vakker havn. Ta en spasertur langs den nydelige strandpromenaden, utforsk det lokale kunstmarkedet og nyt delikate retter på de koselige restaurantene.

Talamanca

Talamanca er kjent for sin fantastiske sandstrand og nærheten til Ibiza by. Dette er et ideelt sted for deg som ønsker å kombinere avslapning ved stranden med enkel tilgang til byens natteliv.

Figueretas

Figueretas er en roligere by, men ligger nær sentrum. Den har en fin promenade langs stranden, og det er gode forbindelser til andre deler av øya. Figueretas gir deg en avslappet atmosfære, perfekt for deg som ønsker å unngå de mest travle områdene.

Cala Llonga

Cala Llonga er ideell for familier og deg som søker en roligere ferie. Den har en vakker bukt med en bred sandstrand. Vannet her er grunt og perfekt for bading. Området har også barnevennlige fasiliteter og et godt utvalg av restauranter.

Eksklusiv overnatting på Ibiza

Denne fantastiske øya har flere flotte og eksklusive hotell å by på hvor du er garantert noen deilige dager i fantastiske omgivelser. Litt avhengig av hva du er ute etter finner du hotell og resorts med beliggenhet ved strendene og med kort avstand til det meste som er verdt å få med seg.

Amàre Beach Hotel Ibiza – Ibiza by

Med en perfekt beliggenhet langs strandpromenaden i Ibiza by, tilbyr Amàre Beach Hotel en eksklusiv atmosfære. Gled deg over utsikten over Middelhavet fra din private balkong og nyt de nærliggende klubbene og barene. Dette hotellet ligger i San Antonia Bay og er tilpasset voksne reisende. Her finner du tre fantastiske basseng og det kjente utestedet Amáre Club.

Her kan du se nærmere på Amáre Beach Hotel Ibiza

W Ibiza – Santa Eulalia

W Ibiza i Santa Eulalia er et luksuriøst og moderne fem-stjerners strandhotell beliggende i Santa Eualia. Hotellet kombinerer moderne design med avslappet eleganse. Hotellet har flere basseng, gourmetrestauranter og en fantastisk utsikt over havet. Her har du direkte tilgang til stranden og et basseng på takterrassen hvor du kan nyte fantastiske dager. Hotellet har også et treningssenter og muligheten for både sauna og massasje for den som ønsket det.

Her kan du se nærmere på W Ibiza i Santa Eualia

Nobu Hotel Ibiza Bay – Talamanca

Nobu Hotel Ibiza Bay ligger rett ved Talamanca stranden, snaue tre kilometer fra Ibiza by. Dette 5-stjerners luksushotellet tilbyr førsteklasses tjenester, herlige spa-behandlinger og en privat strand. Hotellet har to basseng og suiter med takterasse, samt en barneklubb for deg som reiser med barn.

Alle rommene er eksklusivt innredet med utsikt enten over sjøen eller hagen. Nobu Hotel Ibiza Bay har hele fire restauranter og flere barer så her er du garantert noen deilige dager.

Her kan du se nærmere på Nobu Hotel Ibiza Bay

Montesol Experimental Ibiza

Monetsol er et flott fem-stjerners hotell som ligger i hjertet av det historiske sentrum av Ibiza by, Gamlebyen. Hotellet er innredet i en eksklusiv kolonistil og gir en kombinasjon av avslapning og nærhet til byens livlige uteliv. Montesol har en terrasse på gateplan og en gastrobar.

Her kan du se nærmere på Montesol Experimental Ibiza

ME Ibiza – Santa Eulalia

ME Ibiza i Santa Eulalia er et moderne og elegant fem-stjerners hotell med en fantastisk beliggenhet ved stranden. Hotellets takterrasse har en utrolig panoramautsikt over havet hvor du kan oppleve verdens vakreste solnedganger. Hotellet ligger en kort spasertur fra havnen og har flere basseng, perfekt for varme dager. ME Ibiza har også flere restauranter du kan velge mellom, inkludert en på takterrassen.

Her kan du se nærmere på ME Ibiza i Santa Eulalia

Spania er kjent for sine mange soldager i året og er en yndet feriedestinasjon for tilreisende fra hele verden. Du kan besøke denne øya hele året, men den travleste sesongen er i perioden april til september,

Her finner du de beste prisene på flyreise til Ibiza

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...