Disneyland Paris- Opplev Magi og eventyrlig moro

Disneyland Paris er et av Europas mest populære steder å reise og er en drømmedestinasjon for både deg med og uten barn. Disney har som ingen annen klart å skape en magisk verden som apellerer til både store og små og Disneyland Paris er intet unntak. I lange tider var man nødt til å ta turen over dammen til USA for å kunne oppleve en av Disneys parker. Etter som årene gikk utvidet Disney og de populære parkene ble å finne i flere andre land, deriblant Frankrike. En reise til Disneyland i Paris kan fint kombineres med en overnatting i denne romantiske byen og dermed kan du oppleve både shopping og champagne, samt barndommens magiske verden.

Disneyland Paris er delt inn i to hovedparker- Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Disneyland Park tar deg med på en reise gjennom klassiske Disney-historier og ikoniske slott. Her finner du ulike karuseller og kjente Disney karakterer, samt en verden fylt med eventyr. I Walt Disney Studios Park kan du dykke inn i filmverdenen og oppleve spennende attraksjoner som tar deg bak kulissene i noen av dine favorittfilmer.

Dette bør du oppleve i parken

I tillegg til å spasere rundt i Parken i Disneyland og bare oppleve alt den har å by på har den også en mengde med attraksjoner som er verdt å få med seg. Du må regne med å bruke en dag eller to i parken hvis du vil ha med deg så mye som mulig, for her er det mye å se på. Slottene fra de ulike eventyrene er bygget i full skala størrelser og gir deg øyeblikkelig en følelse av å komme rett tilbake til barndommen.

Du kan også gå gjennom labyrinten til Alice in Wonderland, og det gir en helt spesiell opplevelse å se alt du husker rett og slett bli brakt til live.

Har du lyst til å se en hjertevarmende musikal som kombinerer magi med Disneys kjente karakterer så må du få med deg Mickey and the Magician Show.

Er du glad i attraksjoner som får hjertet til å slå litt ekstra? Da er Space Mountain for deg. Det er en spennende berg-og-dal-bane som tar deg med på en reise gjennom verdensrommet.

Har du en forkjærlighet for den kjente rotta som elsker å lage mat? Da bør du sørge for å få med deg Ratatouille- The Adventure. Det er en helt unik 4D-attraksjon som krymper deg ned til størrelsen på en rotte og som tar deg med på et kulinarisk eventyr.

Pass også på å få med deg Disney Illuminations. Et spektakulært fyrverkeri- og lys forestilling med ikoniske Disney-sanger og projeksjoner på slottet.

Parken har enda mer å by på og du kommer garantert ikke til å kjede deg. Husk å bruke gode sko for dagen kan fort bli lang.

Overnatting og bespisning

Disneyland Paris tilbyr et utvalg av hoteller som ligger med gangavstand til parken. Du kan velge å bo i en luksuriøs Disney-hytte, et tematisk hotell eller et hotell i Paris. Mange av hotellene i nærheten av parken har også gratis skyss til og fra parken.

Velger du et hotell i Paris kommer du deg enkelt og greit til parken ved hjelp av metroen. Husk at Paris er en hektisk by og det kan bli litt trangt om plassen så vær ute i god tid.

Det finnes ulike restauranter og bespisningsplasser inne i parken og de har et godt og variert utvalg. Disney Village, et underholdningsområde ligger like utenfor parken, som også har et bredt utvalg av restauranter, butikker og underholdning.

Overnatting ved Disneyland i Paris? Ta en kikk her.

Når bør du besøke Disneyland Paris?

Beste tiden å besøke Disneyland Paris på er gjerne på våren og høsten. Da er temperaturene milde, køene er kortere enn i sommermånedene, og parken er ofte dekorert med vakre blomster eller herlige høstfarger. Hvis du ønsker å oppleve den magiske julestemningen, er desember også et flott tidspunkt.

Parken pyntes gjerne etter ulike sesonger og har du en forkjærlighet for Halloween, jul eller Valentines så kan du være helt sikker på at du får en helt spesiell opplevelse. Parken pyntes eller alle kunstens regler og holder seg til samme tema en hel måned.

Velger du å reise til Disneyland Paris på våren eller høsten kan du også glede deg over et strålende vakkert Paris. Her kan du shoppe i de populære handlegatene, eller sitte ved en av de koselige fortauskafeene. Alt mens du tar innover deg stemningen i denne unike byen.

Minner for Livet

En tur til Disneyland Paris handler ikke bare om attraksjonene, men også om å skape uforglemmelige minner med familie og venner. Dette er et sted der du kan gjenoppleve din barndoms drømmer og la eventyret fortsette.

Disneyland Paris er en eventyrlig destinasjon som kombinerer fantasien til Disney med den vakre franske atmosfæren. Fra karuseller og berg-og-dal-baner til magiske forestillinger og opplevelser, er dette stedet en verden du sent vil glemme.

Reis på helgetur og kombiner et besøk i Disneyland Paris med vakre Paris. Da får du det beste av to verdener.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Paris. 

Lykke til og god tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...