Overnatting i Key West Florida

Key West er både en by og en øy helt ytterst på øygruppen av Florida Keys. Her bor det rett i underkant av 25 000 mennesker, men denne vakre øya er et populært feriemål for reisende fra hele verden. Dette er det nærmeste du kommer Karibien uten å faktisk reise dit. Øya har utmerkede temperaturer hele året og passer perfekt som en destinasjon på en lengre rundreise med for eksempel bil eller som et feriemål alene.

Øya har mange flotte hoteller å velge mellom og vi har plukket ut noen av de flotteste. Det som kjennetegner en vellykket ferie på denne sørlige øya er det avslappende livet og den fantastiske atmosfæren. Her vil alle føle seg velkomne og øya har nok av opplevelser å by på. 

Øya er ikke større enn 11 kvadratkilometer hvor den er litt over seks kilometer lang og 1,6 kilometer bred. Key West er endepunktet for Route 1 fra fastlandet og over øygruppen hvor du faktisk kjører over hele 42 broer fra start til slutt. Du kan ta flyet til Miami og starte der om du vil, men du kan også fly direkte til Key West International Airport.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Key West og Florida.

Casa Marina Key West

Casa Marina 1

Casa Marina er et Waldorf Astoria Resort i Key West som ligger fantastisk plassert på en helt privat strand. Hotellet er fra 1920- tallet og bærer med seg en mengde med unik historie.

Her kan du få massasje eller hygge deg ved ett av de to bassengene som ligger rett ved havet. Du kan nyte en klassisk fiskerett i restauranten eller prøve et utvalg av spennende rom i baren. Hotellet tilbyr vannsport aktiviteter og dyphavsfiske for den som ønsker det.

Er du en golfentusiast kan du glede deg over å forsøke banen ved Key West Golf Club. En 18-hulls bane som ligger et lite kvarter unne med bil. Vil du ut å se deg litt rundt kan du nå ærverdige Duval Street med bil i løpet av syv minutter.

Casa Marina 4

Alle rommen er innredet i en sofistikert og klassisk stil og er utstyrt med alt du trenger for noen deilige feriedager.

Casa Marina 2

Vil du besøke hotelles spa kan du glede deg over alt fra klassisk massasje til behagelige aromaterapi-behandlinger.

Casa Marina 5

Casa Marina har restauranten Sun Sun som serverer fersk sjømat i fantastiske omgivelser med utsikt over havet. Flager´s Café gir deg en rykende varm kaffe sammen med sandwicher og annet deilig bakverk.

Vil du prøve noe helt annerledes bør du ta turen til RUMba-bar som tilbyr ulik rom og smakfulle kokebanan chips.

Casa Marina 3

I hotellets flotte lobby kan du starte og avslutte dagen i vakre omgivelser. Hotellet har romslige områder i lekkert design hvor du kan slappe av mellom slagene.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved Casa Marina Key West.

The Reach Key West

The Reach 3

I gamlebyen i Key west finner du dette flotte hotellet som har hele 137 meter med privat strand og hotellrom som sørger for den beste opplevelsen med egen balkong. Som hotellets gjest kan du glede deg over muligheten til å bedrive vannsport aktiviteter som kajakkpadling, snorkling og dykking.

8 km fra hotellet ligger Key West Golfbane for de som ønsker litt golftrening i ferien. Herifra kan du spasere til Duvall Street på rundt femten minutter. Du kan også besøke det populære Hemingway museet som ligger en kort spasertur unna hotellet.

The Reach 1

Alle rommene ved hotellet er stilfullt innredet og har alt du trenger av fasiliteter. Velger du en suite er den formet som en ettroms leilighet med sovesofa.

The Reach 4

Hotellet har et søsterhotell, Casa Marina, som ligger rett i nærheten og der kan du benytte deg av husets spa-avdeling.

The Reach Key West har eget utendørsbasseng som du kan benytte deg av når varmen tar overhånd. Hotellet ligger kun noen få meter i fra den vakre stranden som du kan bruke akkurat når du måtte ønske.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved The Reach Key West.

Opal Key Resort og Marina

Opal 4

Opal Key ligger i hjertet av gamlebyen i Key West og ligger kun 6 minutter unna hotellet til fots. Rett ved siden av hotellet ligger Key West Aqarium som du bør gi et besøk.

Hotellet har både oppvarmet utendørsbasseng og boblebad. Opal har også butikker og vannsport aktiviteter som du kan delta på om du ønsker.

Opal 1

Rommene er delikat innredet i friske farger og er utstyrt med alt du trenger for en vellykket ferie. Mange av rommene har balkong med utsikt over havet.

Opal 3

Restauranten, Bistro 245, serverer klassiske retter til frokost lunsj og middag. Basseng baren serverer tapas-retter hele dagen og er perfekt for et stop når inntrykkene blir mange.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Opal Key Resort Marina.

Ocean Key Resort & Spa

Ocean Key 4

Ocean Key Resort er et eksklusivt ferieanlegg med spa og basseng med fantastisk utsikt over Mexicogulfen. Her kan du være med i fiskebåt, kjøre vannscooter og se livet i havet gjennom en båt med glassbunn.

Anlegget ligger knappe minuttet unna Duval Street hvor du er garantert liv og underholdning.

Alle rommen ved Ocean Key har egne boblebad, balkong med utsikt over havet og alt du trenger av fasiliteter for en vellykket ferie.

Ocean key 1

Anleggets spa tilbyr alt fra klassisk massasje til skjønnhetsbehandlinger. Ønsker du å beholde formen kan du ta en treningsøkt eller to ved treningssenteret. Hotellet har også et vakkert bassengområdet hvor du kan nyte solen.

Ocean Key 3

Tar du en tur til restaurant Sunset Pier sitter du rett over vannkanten og nyter et bedre måltid eller du kan spise fersk sjømat og unike cocktail ved Hot Tin Roof.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved Ocean Key Resort & Spa.

Pier House Resort & Spa

Pier House 3

I gamlebyen av Key West finner du denne nydelige plassen. Beliggende på en privat strand er du garantert noen fine soldager på stranden. Pier House ligger rett i nærheten av det populære området, Duval Street.

Rett i nærheten av Pier House kan du delta på artige aktiviteter som para-seiling og vannscooter-tur eller du kan besøke Hemingway Museum som ligger en fem minutters biltur unna Pier House.

Pier House 2

Denne perlen av et overnattingssted har eget spa tilbud for den som ønsker litt tid for seg selv og eget treningssenter. Utendørsbassenget byr på unik utsikt over vannet og kommer garantert til å glede deg

Pier House 5

Her kan du glede deg over fersk sjømat, samt klassiske og internasjonale retter som blir servert til frokost, lunsj og middag. Vil du nyte en deilig cocktail i solnedgangen så kan du gjøre det ved sjøen på Beach Bar.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Pier House Resort & Spa.

Gled deg til noen fantastiske dager i avslappende atmosfære i vakre Key West.

God Tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...