Marbella – Eksklusiv reise til den Spanske solkysten

Marbella er kjent som Spanias svar på St.Tropez. Byen som aldri sover som er elsket av alt fra jetsettere til sheiker og kjendiser. Marbella blir ansett som Spanias mest eksklusive og dyreste sted, Hit valfarter de rike og berømte i hopetall samt alle som ønsker seg en ferie hvor luksus, komfort og eleganse står på planen. Selv om byen har etablert seg som det nye » It-stedet» finner du fortsatt sjarmen fra den gangen Marbella kun var en fiskerlandsby.

Marbella har over 5 millioner besøkende hvert år og ligger langs kysten av Costa del Sol, mellom Malaga og Gibraltar stredet. En tur til Marbella vil garantert gi deg litt av alt og du kommer til å ønske deg tilbake.

Her vil du oppleve et yrende natteliv, eksklusiv shopping og unike mat-opplevelser ved noen av verdens beste restauranter. I Marbella kan du være en del av det eksklusive selskap, hygge deg med champagne på en strandbar, gå på shopping, delta på vinturer, spille golf eller bare ligge i solen på et av de mange eksklusive hotellene. Dette er den ultimate ferie for den som elsker luksus, shopping og champagne.

Marbella er pakket av ting du kan gjøre og steder du kan besøke og her får du et godt overblikk over hvor vakkert det er på Marbella.

Eksklusive overnattinger

Marbella har mengder med fantastiske og unike hoteller å velge mellom. Marbella er det mest eksklusive område i Cosata del Sol og du kan være helt sikker på at du finner hoteller som er helt etter dine ønsker og standarder.

I tillegg til eksklusive hoteller i nærheten av stranden finner du også fantastiske og sagnomsuste hoteller som har egne golf resorts som virkelig er verdt å ta en kikk på. Uansett hva du velger vil du kjenner på en følelse av velvære og luksus du sent vil glemme.

Puento Romano Beach Resort

Puento Romano Resort ligger perfekt plassert ved stranden midt mellom Marbella sentrum og den luksuriøse havnen Puerto Banus. Hotellet er omgitt av flere vakre hager samt flere basseng med unike fossefall.

Hotellet har en strandrestaurant, bassengbar, en nydelig bar ved sjøen og ikke minst en verdenskjent restaurant som kan skilte med to stjerner i Michelinguiden.

Rundt på området ved både stranden og ved bassenget kan du slappe av i deilige hengekøyer. Alle rommene har egen terrasse hvor du kan starte og avslutte dagen helt etter egne ønsker.

Ønsker du lave skuldre og avslapping bør du prøve spaet som ligger unikt plassert på stranden med utsikt over Middelhavet. Spaet har hele 9 behandlingsrom og sjøutsikt. Her kommer du til å føle deg som et nytt menneske.

Amare Beach Hotel Marbella

Dette er hotellet for deg som ønsker avslapning og ro uten barn. Hotellet er kun for voksne og det kan også være godt i blant.

Hotellet ligger strategisk plassert rett ved stranden i sentrum av gamlebyen i Marbella. Hotellet kan skilte med romslige og elegante rom med balkong og sjøutsikt.

Hotellet er kjent for Amare Club som er delt inn i tre områder med musikk og underholdning rett ved sjøen. Her finner du både en restaurant, solplass, svømmebasseng, kafé og underholdning. Hotellet har også et eget fantastisk spa hvor du kan glede deg over behandlinger som du virkelig kommer til å nyte.

I tillegg til fantastisk beliggenhet, nydelige rom og havet som nærmeste nabo kan du boltre deg i kulinariske retter i den berømte restaurant Messina. Restauranten kan skilte med én stjerne i den ettertraktede Michelinguiden.

Bluebay Banús Marbella

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av BlueBay Hotels (@bluebayhotels)

10 minutter fra stranden i Puerto Banus finner du dette eksklusive og unike hotellet. Omgitt av en bedårende tropisk hage med basseng og restauranter kan du få en ferie du sent vil glemme.

Puerto Banus er et av Marbella mest kjente og eksklusive områder så her kan du leve som en stjerne mens du blir vartet opp etter alle kunstens regler.

Rommene er elegante og romslige og passer utmerket for en ferie hvor alt som står på agendaen er avslapping og lave skuldre.

Hotellet har flere restauranter samt bassengbar og en strandklubb-bar. Du kan være helt trygg på at her får du deilige dager.

Her finner du de beste prisene på hotell i Marbella.

Dette bør du se

Med en tur til vakre Marbella finnes det mer å oppleve enn kun vakre strender og eksklusiv shopping. Marbella kan by på fantastiske naturopplevelser og kultur og vi har tatt en kikk på hvor du bør gå for å se hva denne vakre byen har å by på.

Gamlebyen i Marbella

Selv om Marbella har blitt kjent som den ultimate byen for jetsetter og luksuriøs livsstil kan du også oppleve en bit av det ekte og autentiske Andalucia. I gamlebyen Marbella kan du oppleve shopping, kultur, lokale matretter og ikke minst det kjente appelsintorget. Appelsintorget er dekket av nydelige appelsintrær og er selve hjertet i gamlebyen. Med sine unike og sjarmerende trange gater og koselige atmosfære er gamlebyen absolutt verdt et besøk.

Puerto Banus

Marbellas mest eksklusive strøk ligger i området som strekker seg langs kysten fra Marbella til luksuriøse Puerto Banus. Puerto Banus ble bygget I 1970 som en eksklusiv marina og shopping område. Området er kjent som det mest eksklusive område hvor de rike og berømte kommer for en opplevelse ved de kjente strendene, beach-klubbene og det yrende nattelivet.

Paseo Maritimo

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marbella Club Hotel (@marbellaclubh)

Pasemo Maritimo er en lang promenade som strekker seg fra Puerto Badadilla og seks kilometer videre og over Rio Verde. Promenaden har vakre palmetrær og blomster med barer og kafeer hele veien.

Promenaden blir ansett som en av Marbella største attraksjoner. Underveis på promenaden vil du finne både Avenida Del Mar, Marbella marina og det populære og kjente utestedet Marbella pub. Følger du promenaden til endes vil du komme over til promenaden som fører deg til unike og eksklusive Puerto Banus.

Avenida Del Mar

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ????? ???????? (@sarahallibone)

Avenida del Mar er et historisk vandreområde. Dette stedet er en skjult perle for den som er interessert i historie og kultur. En vakker skulpturpark som du virkelig bør få med deg om du er i området.

Parken kan skilte med vakre vannfontener og en stor kolleksjon med skulpturer av den anerkjente Salvador Dali. Parken ligger sentralt plassert rett ved Gamlebyen i Marbella.

Dette bør du gjøre

Marbella har nok å by på når det gjelder flotte og unike steder du kan se og utforske, men Marbella har enda mer enn det. Vil du fylle dagene med noen spennende opplevelser kan du være helt sikker på at du ikke kommer til å kjede deg et øyeblikk.

Delfinsafari og privat charter

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Royal Catamaran (@royalcatamaran)

I tre timer kan du nyte deilige øyeblikk ombord på en eksklusiv katamaran mens du speider etter noen av havets vakreste dyr, delfinene. Med eget mannskap om bord som er tilgjengelig for deg til enhver tid kan du glede deg over en opplevelsesrik dag. Er du riktig heldig vil du få anledning til å svømme med delfinene i sitt naturlige miljø. Turen koster rundt 1000 kr pr person.

Vina & Bodega Remsamen

I en dal på 350 meters høyde finner du Vina & Bodega Remsamen. En vingård som ligger i fjellene bak Marbella i byen Monda. Her vil du få en intim og begivenhetsrik opplevelse med vinsmaking av viner som gården selv har produsert. Vingården er ikke kommersiell, men du vil se og oppleve hvordan vinen fremstilles.

Gården kan skilte med tre druesorter Chardonnay, Merlot og Cabernet Sauvignon som dyrkes på 1 hektar med fantastiske forhold som lager fantastisk vin.

Med en vintur til Vina & Bodega Remsamen bør du beregne et par-tre timer hvor du vil lære om alt fra druens vekst til den er tappet på flasker. Omvisning med vinsmaking må gjøres etter avtale og koster ca. 15 Euro pr.person.

La Concha

Synes du det blir mange lange dager i solen bør du ta deg bryet med en fantastisk tur opp La Concha fjellet. Du vil oppleve en ubeskrivelig utsikt hvor du på en skyfri dag vil kunne se helt til Gibraltar og Nord-Afrika. Vil du se verdens flotteste solnedgang er også dette plassen å besøke.

Fjellet har fått sitt navn La Concha som betyr skjell fordi den unike formasjonen på fjellet minner om et skjell som ligger på jorden. Turen passer for de fleste, men husk å ta med nok drikke og solkrem. Du kan også leie en profesjonell guide om du ønsker det. De vil guide deg trygt opp fjellet og du vil aldri føle deg utrygg.

Shopping i Marbella

Som den eksklusive byen som Marbella er kan du selvfølgelig regne med et skikkelig shopping mekka. Byen er ofte fylt med besøkende som virkelig vet å sette pris på en god og eksklusiv shopping opplevelse, og vi har funnet stedene du virkelig bør gi et besøk.

Kjente luksus merker i sentrum

Er du en av dem som elsker high-end shopping kan du glede deg over at noen av verdens største motehus har butikker i Marbella. Her kan du kjøpe ekte Louis Vuitton, Gucci, Violeta by Mano, Escada og mange fler. Her det bare å fylle lommeboken å gjøre seg klar, her vil pengene få ben å gå på.

Puerto Banus

Puerto Banus er Marbellas mest luksuriøse område og er også Marbellas mest populære shopping område. Her finner du blant annet motehuset Versace, Kanskje et av verdens mest anerkjente og populære merker. Her vil du gå side om side med verdenskjente stjerner som alle elsker luksuriøs shopping.

Sol og bad

Når du reiser til Costa del Sol er det selvsagt at du vil oppleve sol, varme og vakre strender. Mange av hotellene ligger rett ved stranden som gir deg umiddelbar nærhet til sandstrendene og Middelhavet. I tillegg kan du velge mellom et titall strender i umiddelbar nærhet til Marbella sentrum.

Langs den 27 km lange kyststripen kan du glede deg over hele 23 unike strender. Marbella strender har «blå flagg». Noe som indikerer høy kvalitet av både vann og område.

Bounty Beach

Bounty Beach ligg et steinkast unna Marbella sentrum og er en av de beste strendene med rolig atmosfære, gode priser og deilig chill-out musikk.

Playa de Rio Real

Kun fem minutter unna Bounty Beach ligger denne vakre perlen. Her finner du også Marbellas eneste windsurfklubb hvor du kan leie alt du trenger til en aktiv dag på vannet.

Playa de Alicate

Dette er en av Marbella mest populære strender med lange sandstrender, strandbarer og restauranter. Her er det alltid liv og røre, men også muligheten for litt privatliv.

Nikke Beach

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Nikki Beach Marbella (@nikkibeachmarbella)

Nikki Beach er verdenskjent for sin glamour og er et yndet sted for rike jetsettere. Stranden ligger i vakre omgivelser og vil du feste med de rike og berømte er det her du bør starte dagen.

Golf på solkysten

Med over 300 soldager i året og med noen av Europas beste golfbaner er Marbella et yndet sted å reise for de solhungrige såvel som for golfentusiastene.

Marbella Golf & Country Club

Marbella Golf & Country Club ligger kun en fem-minutters biltur fra Marbella sentrum. Banen er kjent som en av de beste og vanskeligste banene i Europa. Banen ligger midt i et av de vakreste grøntområdene på Costa del Sol og har 18-hull fordelt på knappe 6000 meter. Banen er designet for å passe inn i det unike naturlige terrenget med vakre Middelhavet som bakteppe til det hele. Banen utfordrer selv den mest erfarne spiller og er virkelig verdt et besøk.

Marbella Golf Resort

Vil du virkelig oppleve luksus og eleganse i skjønn forening er dette stedet du bør reise til. Her kan du bo som en kongelig mens du spiller golf i helt fantastiske omgivelser. Litt på utsiden av Marbella, 15 km, finner du denne oasen av en bane. Banen er utformet med nøye uttenkte plasseringer av både bunkere og vannhindre og med noen fantastiske greens. Når du kommer til hull nummer ni vil du virkelig få satt dine evner på prøve og det kommer til å føles fantastisk.

La Quinta Golf Club

I tillegg til å by på en luksuriøs overnatting kan denne resorten også stille med golf muligheter du virkelig kommer til å sette pris på. Denne banen ligger tett på Puerto Banus og består av tre 9-hulls sløyfer som kan kombineres på ulike måter. Banen er utstyrt med store høydeforskjeller og en mengde med bunkere som skaper solide utfordringer selv for en erfaren spiller.

Dette bør du vite om Marbella

Marbella er en by og kommune i Málaga-provinsen i Andulcia i Sør-Spania. Marbella har 138 662 innbyggere, men besøkes årlig av over 5 millioner turister. Costa del Sol har hele 320 soldøgn i året og er et yndet reisemål for mange solhungrige turister hele året, selv om besøket er størst gjennom sommeren. Badesesongen starter dog ikke før i mai, men varer til ut oktober.

Marbella var en liten fiskerlandsby frem til 60-tallet hvor byen vokste og ble en viktig metropol i kampen om turistene. I dag er Marbella et av de mest eksklusive stedene å besøke i Europa. Det lokale språket er spansk og valutaen er Euro.

En tur til Marbella kommer til å fremstå som en reise for livet. I en by som aldri sover med high-end livsstil fra morgen til kveld kommer du til å komme hjem pakket med minner og opplevelser.

Her finner du de beste prisen på fly til Marbella. 

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...