Irland- Her finner du de beste hotellene

Irland er en vakker øy som ligger veset for Storbritania hvor hovedstaden er den flotte byen Dublin. Irland er berømt for sitt vakre grønne landskap, dramatiske klipper langs kysten, majestetiske fjell og frodige daler. Det er ikke uten grunn at denne øya er et populært reisemål for turister fra hele verden. Her finner du en blanding av historie og vakkert landskap, museer, livlige puber, og arkitektoniske perler som Trinity College og Guinness Storehouse.

Fra de ville klippene ved Cliffs of Moher til de rolige øyene langs vestkysten, tilbyr Irland en rekke naturperler som er verdt å se. Ta turen og opplev populære og unike byer som Dublin og Belfast eller vakre natur områder som County Kerry og County Mayp. For den beste opplevesen kan du leie bil og kjøre gjennom det vakre lanskapet som Irland er så kjent for. Overnatt på koselige hotell mens du nyter opplevelsen av et annet land med en spennende kultur.

Keltisk kultur, folklore, musikk og kunst står høyt i Irland, noe som gjenspeiles i festivaler og ulike tradisjoner. Irland er kjent for sin varme og vennlighet hvor den lokale befolkningen er gjestfri, og pubkulturen gir en mulighet til å mingle og nyte samtaler med lokalbefolkningen. Fra vandreturer i fjellene til båtturer langs elvene, tilbyr også Irland et utvalg av utendørsaktiviteter for naturelskere.

The Merrion Hotel

The Merrion Hotell er et førsteklasses fem-stjerners hotell beligende i Dublin. Hotellet har vakre hager, et spa, Michelin-stjerne restaurant med to stjerner og evighetsbasseng. Hotellet er kjent for sin enestående gjestfrihet og eksklusive rom med utsikt over byen.

The Merrion har egen cocktail bar og ligger strategisk plassert med kort avstand til det meste du bør oppleve i Dublin. Gled deg, dette er en perle av et hotell i en fantastisk by i Irland.

Her kan du se nærmere på The Merrion Hotell

Sheen Falls Lodge

Sheen Falls Lodge er et fem-stjerners hotell som ligger i County Kerry, beliggende i vakre omgivelser langs Kenmare Bay. Hotellet tilbyr luksuriøse rom, gourmetmat, og en imponerende utsikt. Aktiviteter som fiske, spaserturer og naturopplevelser er tilgjengelig for alle besøkende.

Alle rommene er eksklusive og romslige og hotellet har egen restaurant med fantastisk utsikt over både elver, fossefall og innsjøen.

County Kerry i Irland er kanskje det du forbinder mest med Irland fra filmer og tv-serier. Her finner du et fantastisk landskap med nydelige strender og unik natur. County Kerry ligger rundt 30 mil fra Dublin.

Her kan du se nærmere på Sheen Falls Lodge

Ashford Castle

Dette vakre hotellet så dagens lys i 1845 og ligger på en praktfull eiendom omgitt av fantastiske hager og en innsjø. Dette slottet tilbyr overdådige rom, fine restauranter og aktiviteter som falkejakt og båtliv. Her kan du nyte en 6-retters middagen i den anerkjente restauranten mens du nyter utsikten til innjøen.

Ashford Castle ligger i County Mayo og er omringet av Atlanterhavet. Her finner du koselige byer, magisk natur og et vell av unike opplevelser for den som er glad i naturen og kultur. County Myo ligger 3 1/2 time fra Dublin og du kan reise hit både med bil og tog, alt etter som hva du liker best.

Her kan du se nærmere på Ashford Castle

The Europe Hotel & Resort

The Europe Hotel og Resort ligger i Killarney og har en idyllisk beliggenhet ved bredden av innsjøen Lough Leane. Hotellet tilbyr luksuriøse rom med fantastisk utsikt, samt et spa, flere spisesteder og muligheten for en rekke utendørsaktiviteter.

Spaet på The Europe Hotel er over to etasjer og kan skilte med en fantastisk utsikt over innsjøen og fjellene. Her kan du få deilige behandlinger og ta deg en svømmetur i et av de mange bassengene, enten ute eller inne.

Rett ved hotellet ligger det også en golfbane for deg som setter pris på det, samt muligheten for å ri på hester. The Europe Hotell kommer garanter ikke til å skuffe deg og vil sørge for en ekstra opplevelse hvis du tar turen hit.

Her kan du se nærmere på The Europe Hotel

 Lough Eske Castle

Dette unike slottet ligger ved bunnen av fjellene i County Donega ved Killibegs l i Irland. Dette fem-stjerners hotellet har enestående beliggenhet omgitt av praktfulle innsjøer og skoger. Slottet er i seg selv et stort stykke historie og og kan skilte med romslige og eksklusive rom med utsikt over det vakre landskapet.

Her finner du en fantastisk restaurant som serverer smakfulle retter tilberdt av lokale råvarer, samt en deiilig spa-og velværeavdeling med både massasje, dampbad og badstue. Fem minutter fra hotellet kan du prøve fiskelykken i elven Louge Eske, eller du kan kjøre til nærmeste golfbane som ligger 15 minutter fra Lough Eske Castle.

Her kan du se nærmere på Lough Eske Castle

Castlemartyr Resort Hotel

Castlemartyr Resort er en storslått herregård fra 1700-tallet og ligger side om side av et 800 år gammelt slott. Området er på hele 220 dekar og huser dette luksuriøse fem-stjerners hotellet ulikt noe annet du har sett.

Herregården og området har gjennomgått en massiv oppgradering gjennom årenes løp og tilbyr i dag hele 108 eksklsuive rom og suiter, samt 36 unike enheter som sørger for et perfekt opphold. Soverommene og suitene ligger i hotellbygningen og har en luksuriøs, men moderne atmosfære.

Her kan du fylle dagene med både golf, tennis og spa. Det er ikke uten grunn at denne herregården anses som noe av det beste i Irland. Castlemartyr Resort er også kjent for sine prisbelønte resturanter med fem ulike spisesteder på stedet. Castlemartyr Restort passer for hele familien, både store og små.

Her kan du se nærmere på Castlemartyr Resort

Med disse utvalgte hotellene kan du være sikker på at du kan oppleve noe av det beste som Irland har å by på. Enten du reiser med venner eller familie vil du garantert få en helt unik opplevelse du sent vil glemme.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Irland

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...