Bora Bora- en av de vakreste øyene i Stillehavet

Øyene i det sørlige Stillehavet er kjent som noen av de vakreste stedene på jorden. Disse øyene er en skattekiste av skjønnhet og rikdom som alle bør se minst en gang i livet. Bora Bora, Rangiroa og Fiji er bare noen av de mange navnene som er gitt til disse perlene i havet. Hver og en er unik på sin måte og fylt med eldgamle kulturer med fantastiske tradisjoner som virkelig er verdt å oppleve. En av øyene som er ekstremt populære, både som destinasjon for bryllupsreise og eksklusive opplevelser, er Bora-Bora.

Bora Bora er en fantastisk vulkansk øy som er omgitt av korallrev og er kjent for sin naturlige lagune. Barriererev og omkringliggende øyer fungerer som beskyttelse slik at det alltid er rolig vann i lagunen. Her kan du nyte deilige dager på stranden eller prøve ulike vannsportaktiviteter.

Lagunen er i tillegg full av små øyer hvor flere har fantastiske luksus resorts og bungalows som står på påler i vannet. Her finner du også en stor havn som er tilrettelagt for yacht-turister som ofte besøker øya.

Bora Bora er en oase av ro og skjønnhet og er et yndet feriested for både filmstjerner og kjendiser. Det krystallklare vannet, sandstrendene og det rike dyreliv har gitt Bora Bora sin plass som en av verdens mest kjente og vakreste øyer.

Opplevelser på verdens vakreste øy

I tillegg til vannsport og fotturer er snorkling en populær aktivitet på Bora. Unike fiskearter og koraller kan sees på nært hold i dette naturlige akvariet. I tillegg til å bade i det krystallklare vannet er det også mulig å svømme med delfiner eller dykke. Du kan også svømme med rokker eller gå om bord på en katamaran og oppleve kanskje verdens vakreste solnedgang.

Bora-Bora byr på uendelig med avslappningsmuligheter og fasiliteter i verdensklasse og du er garantert en uforglemmelig opplevelse. Flere av resortene har spa og velvære avdelinger av en annen verden. Mens du blir ivaretatt av de beste hender kan du nyte utsikten over en av verdens vakreste øyer og det hele vil føles magisk.

Kulinariske opplevelser

På Bora Bora er det ikke kun resortene og omgivelsene som er luksuriøse og vakre. Her får du også fantastiske gourmetmåltider, tilberedt av noen av verdens beste kokker. Du kan nyte kulinariske måltider sammen med cocktails og sprudlende champagne mens du blir vartet opp etter alle kunstens regler.

Overnatting på Bora-Bora

Noen av de mest unike eiendommene og luksuriøse resort anleggene på øya eies av kjente personer som har gjort dette til deres hjem i flere tiår. I tillegg til vakre naturopplevelser med kritthvite strender og glitrende fossefall, har disse feriestedene private massasje-rom, og en mengde med fasiliteter.

Noen har også egne helipader slik at slitne gjester kan komme til ferie eiendommen deres uten mer mas enn nødvendig. Det er et fåtall av de private eiendommene som blir leid ut, men er du heldig å komme over en må du regne med en prislapp på noen hundretusen for noen dager.

Det finnes likevel muligheter for luksuriøs overnatting på denne flotte øya og det finnes flere resorts som virkelig kommer til å gi deg en helt fantastisk opplevelse. Vi har tatt en kikk på noen av de kan du velge mellom.

Four Seasons Resort Bora Bora

Plassert rett ved det krystallklare vannet tilbyr Four Season Resort en av de beste resortene på Bora-Bora. Fem- stjerners luksus i omgivelser som kommer til å ta pusten fra deg. Her er det privat strand som kun er forbeholdt hotellets gjester med bungalower og strand villaer med utsikt til det vakre Otemanu-fjellet.

Her har du også tilgang til hotellets evighetsbasseng og den private tennisbanen. Hotellet sørger også for å ta deg med på en magisk tur i en katamaran hvis du ønsker det. Du kan  også låne et padlebrett og være med å mate haier.

Lufthavnen Moto Mute ligger et kvarters båttur unna øya Point Maira som huser denne eksklusive resorten.

The St Regis Bora Bora Resort

St.Regis Bora Bora Resort ligger 15 minutter med båt fra flyplassen og 20 minutter fra byen Vaitape som ligger på «fastlandet». Hotellet tilbyr egen velværeavdeling, butler, to bassenger, to barer, fire restauranter og overnatting i flotte villaer.

Innredningen er eksotisk og luksuriøs med bad i italiensk marmor. Noen av villaene har også egne basseng og boblebad. Området har utsikt både over fjellene og til det vakre havet og ligger plassert i et naturskjønne omgivelser med muligheten for flere aktiviteter.

Conrad Bora Bora Nui

Conrad Bora Bora byr på fem-stjerners luksus i en privat bukt på Motu To’opua. I eksklusive villaer som flyter i vannet kan du nyte livet med utsikt over det turkise havet så langt øyet kan se.

Hotellet ligger i den tropiske åssiden og har et vakkert evighetsbasseng, flere restauranter som serverer de lekreste retter døgnet rundt, tre barer og et fantastisk spa-anlegg. Dette ferieanlegget er virkelig et av de bedre du kan oppdrive på øya.

Her finner du flere overnattingsmuligheter på Bora Bora.

Ankomst til Bora Bora

For å komme til øya må du bruke båt, privatfly eller hellikopter. Men bestiller du reisen gjennom et reisebyrå vil de sørge for at alt av transport tur/retur er ordnet på forhånd. Alt du behøver å gjøre er å ta med deg kofferten din å glede deg til en unik ferie i verdens vakreste omgivelser.

Det er mange grunner til å besøke dette berømte polynesiske øy-paradiset. Det krystallklare vannet og de endeløse strendene tilbyr mange muligheter for både rekreasjon og  avslapping.

Flytid og pris

Reiser du til Bora-Bora må du regne med en lang reiseveg og opptil flere mellomlandinger. Det kan ta rundt 30 timer å komme seg til denne vakre øya. Prisene på flyreise avhenger av når du reiser og hvor mange mellomlandinger du velger. Med en så lang reise kan det lønne seg å koste på seg å reise på første klasse, det vil gjøre turen ekstra komfortabel. Prisene varierer fra 14000 og opp til 50 000, avhengig av hvor mye komfort du ønsker.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Bora Bora.

Bora- Bora er en populær destinasjon for turister og særlig de som setter pris på en luksuriøs ferie. I dag er det turisme som er sørger for øyas økonomi, mens det tidligere var eksport av tørket aprikos, perler og vanilje.

Gled deg til å oppleve verdens vakreste øy!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...