Eksklusive hoteller i Orlando- Her finner du alternativene

Orlando er det perfekte reisemål for alle som elsker liv og røre, samt en mengde med unike fornøyelsesparker. Orlando har flere millioner besøkende hvert år og blir ansett som den ultimate byen når du virkelig vil fylle minnebanken med opplevelser du sent vil glemme. Orlando har over 100 hoteller som du kan velge mellom og vi har funnet noen av de beste.

Orlando har et godt klima hele året, men den beste tiden å reise på er anbefalt til vinterperioden fra november til april. Et besøk i Orlando passer perfekt som eneste ferie- destinasjon eller som en del av en lengre rund-tur. Florida er pakket med mange flotte byer som du bør besøke hvis du først tar turen til dette sagnomsuste landet.

En tur til Orlando kan også kombineres med et cruise opphold om det skulle stå på ønskelisten. Lei gjerne en bil når du kommer til Orlando, da kan du enkelt kjøre fra by til by og få maksimalt ut av ferien din.

Four season Resort Orlando

Four Season Orlando 1

Dette elegante fem-stjerners Four seasons Resort i Orlando befinner seg på innsiden av Walt Disney Resort og tilbyr service og opplevelser i verdensklasse.

Four Season Orlando 4

Er du heldig kan du møte en av de kjente og kjære disney figurene til frokost. En perfekt start for alle som har en forkjærlighet for disse herlige karakterene.

Four Season 3

He kan du spille golf ved Tranqulo golfbane. Banen er en 18-hulls bane og er godt likt av spillere uavhengig av handicap.

Four Seaason Orando 7

Her har alle barna mulighet til å plaske rundt i vannfontener. Perfekt når varmen kommer sigende og barna har litt ekstra energi på lur.

Four Season 5

Rommene er delikate og innbydende med et behagelig interiør som oser av luksus og avaganse. Mange av rommene har nydelig utsikt fra en innbydende balkong hvor du kan se solen gå ned over hotellets vakre innsjøer og ubeskrivelige natur.

Hotellet har også et nydelig luksuriøst spa som passer perfekt etter en lang dag med mange inntrykk og opplevelser.

Four Season Orlando 6

Hotellet har to fantastiske restauranter hvor du kan velge mellom Spansk Steakhouse eller innbydende og smakfulle italienske retter.

Four Season Orlando 8

Hotellet ligger en halv time fra Orlando International Airport og én overnatting på hotellet vil koste fra 11.000 kr og oppover pr. natt.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved eksklusive Four Season Resort Orlando. 

The Ritz-Carlton Orlando

Ritz Carlton 3

The Ritz-Carlton Orlando er et nydelig fem-stjerners hotell som har hentet sin inpirasjon fra Italia. Fra hotellet blir du tilbudt skyss til de ulike parkene du ønsker å besøke. Disney World ligger rundt 15 kilometer fra hotellet.

Rundt resorten går det en sykkelsti som passer perfekt hvis du ønsker å strekke litt på bena. For de minste barna har hotellet en Ritz klubb som sørger for å holde barna aktive gjennom dagen.

Ritz Carlton 2

The Ritz tilbyr en mengde med aktiveter som en 18-hulls golfbane og et spa som er enormt stort. Hotellet har også 11 restauranter som du kan velge mellom på resorten.

Ritz Carlton 9

Hotellet byr på mat som er typisk for sørstatene, samt nydelige smaker fra Karibia. Du kan også få servert både salater og smoothie om du ønsker et lett måltid.

Ritz Carlton 10

Restaurantene er smakfult og trendy innredet og med hele 11 restauranter å velge mellom kan du være sikker på at du aldri kommer til å gå sulten.

Ritz Carlton 5

Tar du turen til The Lobby lounge kan du være med på en eksklusiv atfternon tea og en deilig coctail. Alt mens du tar innover deg verdens vakreste solnedgang.

Ritz Carlton 6

Rommene er deilkate og romslige med alt du har behov for av fasiliteter. Her får du rom med sengeplass til hele familien, eller du kan velge rom som er heftet sammen om det er behov for det.

Ritz Carlton 8

Hvert rom har utsøkte bad i marmor med badekåpe og tøfler. Noen av rommene har også møblerte balkonger hvor du kan starte dagen i fred og ro.

Ritz Carlton

Her koster rommene fra 8500 kr og opp til rundt 11.000 for en suite. Prisen er for to personer pr.døgn.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved THe Ritz Carlton. 

JW Mariott Orlando Grande Lakes

Mariott Orlando 4

Dette vakre hotellet er bygget som et tropisk landskap og oser av luksus. Alle gjestene kan glede seg over en fantastisk golfbane, nydelige elver og utendørs basseng.

Walt Disney Resort ligger 16 kilomter fra Mariott Orlando. Hotellet sørger for transport til og fra alle de store parkene som Walt Disnet Universal Studios og Sea World.

Mariott Orlando 2

Alle rommene er utstyrt med alt du trenger av fasiliteter for et perfekt opphold. Badene er laget i vakker marmor og har både badekar og dusj.

Mariott Orlando 3

Hotellet har flere gourmet-restauranter som Primo som er en organisk italiensk restaurant med grønnsaker fra hotellets egen urtehage. Restaurant Citron er et amerikansk brasseri med amerikanske fristelser.

Mariott Orlando 1

Hotellet har et eksklusivt basseng-område med flere sitteplasser og en bar hvor du kan nyte noe god å drikke i varmen.

Bor du vet dette hotellet må du regne med å betale fra 4000 kroner og oppover.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved JW Mariott Orlando Grande Lakes. 

Universal Hard Rock Hotell

Hard Rock 1

Vil du ha en annerledes hotellopplevelse bør du prøve dette hotellet. Det har en perfekt beliggenhet rett ved Universal Studios og en kort spasertur unna utelivet ved Citywalk.

Hotellet sørger også for en taxi-båt om du ønsker det. Hard Rock Hotell sørger for gratis busstransport og har flere turstier rundt hotellet som du kan benytte deg av når du vil strekke på bena.

Velger du å bo ved dette hotellet får du også tidlig inngang til The Wizarding World of Harry Potter og Universal Volanco Bay som er et badeland. Da kan du være i begge disse parkene en hel time før det åpner for andre besøkende.

Hard Rock 3

Hotellet har et enormt basseng på 11.000 kvaldrameter med musikk under vann og flere artige rock´n roll gjenstander. Hotellets egen restaurant, Palm Restaurant, serverer tradisjonelle retter, og i baren kan du nyte en internasjonal cocktail.

Hard Rock 2

Alle rommene er designet med inspirasjon fra flere tiår med rockemusikk og passer for alle musikk interesserte, og for andre som vil ha et ekstra artig hotell opphold.

Hard Rock 4

Et opphold ved Hard Rock Hotell ligger på rundt 3900 pr. døgn, litt avhengig av når på året du reiser.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved Universals Hard Rock Hotell.

Universal Loews Saphire Falls Resort

Loews 1

Dette flotte hotellet er bygget med inspirasjon fra Karibien og er en drøm å se på. Rommene er flotte og flere har nydelig utsikt over enten lagunen eller bassenget.

Hotellet har fire restauranter du kan velge mellom og serverer alt fra enkle tapasretter til retter fra Karibien. Fra hotellet til Seaworld bruker du ti minutter, og rundt 20 minutter til flyplassen.

Hotellet sørger for gratis transport mellom Universal Studios og Universals Islan og Adventure. Når du bor på dette hotellet kan du få tidlig inngang til Harry Potter land hvor du kan være en hel time i parken før andre besøkende slipper inn.

Loews 2

Hotellet har sørget for romslige rom med deliktat innredning i tropiske farger og er utstyrt med alt du har behov for på ferie.

Loews 3

Hotellet får mye skryt for den fantastiske frokostbufféen og velger du å bo på dette hotellet må du ut med rundt 2300 kr pr.døgn, og oppover. Litt avhengig av når på året du reiser.

Hotellet er perfekt for barnefamilier og de beste prisene på overnatting ved Universals Loews Saphire Falls Resort finner du her. 

God tur til Orlando!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...