Dette bør du oppleve i Orlando i Florida

Orlando er en av Floridas største byer og har over 50 millioner besøkende hvert år. Et besøk til denne fantastiske byen kommer til å gi deg og dine noen helt unike opplevelser. Dette er byen for deg som enten reiser med barn eller som vil oppleve barndommens magi. Selv om Orlando er mest kjent for både Space Senteret og Disney World kan du i tillegg glede deg over milelange sandstrender og fantastiske golfbaner. Orlando har deilige tropisk klima og det gjør at du kan reise hit hele året.

Orlando har faktisk så mye spennende å by på at det ville tatt deg 120 dager å komme deg gjennom alle attraksjonene og spennende nye opplevelser. Byen er mer enn kun fornøyelsesparker.

Her kan du nyte det hektiske nattelivet, shoppe i eksklusive butikker, bli forført av kulinariske måltider og lære om historien til denne nå så eksklusive byen. I tillegg kan du senke skuldrene i en av de mange flotte by-parkene med vakre innsjøer og et behagelig tempo. Vi har sett på hva du bør sørge for å oppleve når du tar turen til Orlando.

Her finner du de beste prisene på flyreiser til Orlando.

Disney World

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Walt Disney World (@waltdisneyworld)

Du kan ikke reise til Orlando uten å ta turen innom den fantastiske parken, Disney World. Parken er enorm og strekker seg over et området på over 120 kvadratkilometer. Disney World har fire parker, to badeland og hele 20 egne hoteller. Parken består av Epcot, Magic Kingdom, Disney Hollywood Studios og Animal Kingdom. Her vil du garantert få oppleve det beste av Disney´s velkjente magi.

Legoland

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av LEGOLAND Florida Resort (@legolandflorida)

I Legoland i Florida kan du finne frem barnet i deg igjen og oppleve denne unike parken. Hele parken er laget i lego og har mer enn 50 fantastiske attraksjoner som du kan oppleve. Parken har også flere enorme lego utstillinger og en interaktiv utstilling som er spennende for både store og små. Parken huser i tillegg flere restauranter og butikker sammen med  en sagnomsust hage, Cypress Garden.

Florida kan fort oppleve ekstrem varme og da er det deilig å vite at Legoland har egen badepark hvor det går an å kjøle seg ned. Parken viser også live vannsport stunts som er verdt å få med seg.

Legoland ligger i Winterhaven rundt én times biltur fra Orlando.

Harry Potter Land

Ta turen til Harry Potter ´s magiske univers i Orlando. Her kan du ta Hogwarts expressen og reise til trollmannslandsbyen Hogsmeade og til Hogwarts slott for en reise i mysterier og trylleformler. Passer for både voksne og barn som liker å ferdes i en magisk verden.

En tur til Harry Potter land er som å se alle bøkene komme til live rett foran øynene på deg. Bli med Hagrid inn i skogen for alle forbudte skapninger og topp det hele med en utrolig tur i av parkens berg-og dal baner.

Parken består av to fantastiske verdener hvor den ene er Universal´s Island of Adventure og den andre er Universal Studios Florida. Parken er pakket med uforglemmelige attraksjoner og opplevelser som du sent vil glemme.

Gatorland

Her kan du se alligatorer og krokodiller i alle størrelser på nært hold. Er du heldig kan du også få øye på den sjeldne hvite alligatoren. Parken har faktisk den største samlingen av disse spesielle alligatorene.

Parken har mer å by på en kun krokodiller og alligatorer, her kan du være med på en innholdsrik offroad-tur som tar deg med på et 15 minutters eventyr av de sjeldne. Du kan også være med som alligatortrener for én dag hvor du kan holde en liten baby alligator og få et nært besøk hos de største alligatorene. Her er det bare å glede seg for dette blir en begivenhetsrik dag.

Kennedy Space Center

Her kan du spasere rundt i en stor mengde med verdenshistorie. Det var på nettop dette området all planlegningen rundt en viktig måneferd fant sted. Du kan også være med på en helt magisk opplevelse hvor du kan delta i en virtuell tur ut i verdensrommet.

Orlando Science Center

Orlando Science Center er et vitenskapsmuseum som åpnet i 1955 og er drevet av private aktører. Senteret er en populær attraksjon for alle tilreisende til Orlando og passer for både voksne og barn.

Her kan du oppleve en fascinerende utstilling med fokus på alt fra dinosaurer til vitenskapen bak lys og elektrisitet. Senteret fascinerer alle besøkende som kommer fra hele verden.

Orlando Aquarium

Her kan du se alt som skjuler seg i livet under vann. Akvariumet har Florida´s eneste 360 graders tunell hvor du kommer tett inn på alle fiskene og dyrene som lever i havet. Dette er en fantastisk fascinerende reise i det spennende livet vi så sjeldent har muligheten til å se. Det er mye å se på her så du må regne med å bruke noen timer. Passer for hele familien.

Sol og Bad i Orlando

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Four Seasons Resort Orlando (@fsorlando)

Selv om Orlando er den byen med det største fokuset på fornøyelsesparker kan det være godt å slappe av litt og ta et bad på en av de flotte strendene. Orlando har et todelt klima, med litt kjølige vintre, men tar du turen på sommeren kan det bli godt og varmt.

Orlando har flere strender som du kan besøke for vannaktiviteter, eller en dag med sol og bad. Tar du turen til Hideaway Bay kan du renne i vannsklier og nyte dagen i deilig vann. Coca Beach fortjener også et besøk og er den stranden som ligger nærmest Orlando. De fleste av strendene ligger på sørvest siden av Orlando. Leier du bil kommer du deg raskt og enkelt rundt.

Golfing i Orlando

Det er ikke uten grunn at det er så mange golfere som velger å bosette seg i Florida, staten med flest soldager i året. Både prisklasser og vanskelighetsgrad er varierende, men en av de beste golfbanene i Orlando skal, etter sigende, være Arnhold Palmer´s Bay Hill. Det kan være en idé å bestille tid før du reiser slik at du er garantert spilletid. Husk at flere av hotellene i Orlando også har flere 18-hulls baner hvor du kan slå deg litt løs etter flere dager i fornøyelsesparkene, slik som Four Sesons Resort hotell.

Det finnes et stort antall med fantastiske golfbaner og her finner du de beste golfbane i verden. 

Shopping

Ingenting er så moro som shopping i Amerika og Orlando har en mengde med enorme kjøpesentre. De mest kjente kjøpesentrene i Orlando er Orlando Premium Outlets Vineland Avenue og Orlando Premium International Drive. The Florida Mall er også et populært senter og har hele 250 butikker og restauranter hvor du kan kjøpe alt fra kjente merkevarer til rimeligere kjede butikker.

Vil du oppleve shopping utenfor sentrene bør du ta turen til området rundt fornøyelsesparkene og på International Drive and Market Street. Her finner du en mengde med spennende butikker som bugner av varer du kan kjøpe med deg hjem.

Overnatting i Orlando

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Four Seasons Resort Orlando (@fsorlando)

Orlando har flere hundre hoteller å velge mellom og byen har et høyt antall besøkende hvert år. Det finnes hoteller på innsiden av Disney World som kan være verdt å ta en kikk på, samt flere luksuriøse alternativer som virkelig kommer til å gjøre turen din perfekt.

Når bør du reise?

Orlando

Når du først skal til Orlando er det viktig å tenke over når på året du reiser. I Orlando så er det varmt med mye regn i perioden fra mai til oktober med temperaturer på mellom 18 og 28 grader. Vinteren i Orlando er i perioden november til mars med kjøligere temperaturer, men med mindre regn. Den beste tiden å besøke denne byen som er så full av opplevelser er i perioden februar til april. Da er temperaturene behagelig og du vil oppleve litt mindre regn enn i sommerperioden.

I Orlando sentrum vil du alltid oppleve liv og røre. Her finner du livemusikk på hvert gatehjørnet og natten kommer garantert ikke til å ende tidlig. Gled deg til en fantastisk reise til en av USA´s mest besøkte byer.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Orlando.

God tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...