De mest populære og eksklusive reisemålene på Mallorca

Mallorca er en spansk øy med en mengde flotte byer som er perfekt for deg som enten ønsker en kort eller lengre ferie. Denne vakre øya har alt du drømmer om for den perfekte ferien. Her finner du flotte strender, livlig uteliv, shopping muligheter og eksklusive hotell. Selv om Mallorca er et fantastisk reisemål hele året, er det mest populært i perioden april til oktober. Reiser du tidlig i sesongen er det mindre turister enn i høysesongen, og du får glede av å oppleve blomstringen til mandeltrærne, samt en rolig atmosfære. Lenger ut i sesongen våkner utelivet og er perfekt for deg som liker å kose deg ut i de sene nattetimene. Mallorca er også kjent for sine flotte golfbaner og ikke minst de ulike golfresortene.

Mallorca passer for deg som reiser med familien og for deg som vil reise med gode venner. Her finnes en mengde med flotte hoteller hvor du virkelig kan slappe av å nyte ferien. Reiser du uten barn kan du bestille rom på et av de mange hotellene som er kun for voksne. Da er du sikret en ekstra avslappende ferie. Mallorca er pakket med fantastiske reisemål og vi har tatt en kikk på de mest populære og eksklusive.

Alcudia

Alcudia består av Gamlebyen, Havnebyen og Playa de Alcudia. Gamlebyen ligger litt inn i landet og der kan du blant annet oppleve det lokale markedet og mange koselig restauranter som er plassert rundt torget. Gamlebyen med sine romerske aner er et flott sted å oppleve når du går lei av å ligge på stranden eller rundt bassenget.

I havnebyen Puerto de Alcudia finner du havnen med en hel del butikker, barer og flotte restauranter. Perfekt for deg som liker litt liv og røre gjennom kvelden. Her sitter du med utsikt mot havet tar innover deg den gode stemningen.

Øst for Puerto de Alcudia finner du Playa de Alcudia. En 14 kilometer lang sandstrand hvor du kan både sole deg og bade. Her er det langgrunt og barna kommer til å elske det. Langs stranden ligger en rekke flotte hoteller med både havutsikt og egen hage.

Her finner du de beste hotellene i Alcudia

Palma

Er du en av dem som elsker at det skjer litt? Da er Palma stedet for deg. Her yrer det av liv i de koselige gatene og du finner fantastiske restauranter med det beste fra Middelhavet på hvert gatehjørnet.

Palma er pakket med luksuriøse designer-butikker, gallerier, utesteder og museer. Ta gjerne turen innom gamlebyen og ta en kikk på den gotiske katedralen hvor du også kan oppleve en spektakulær utsikt over byen.

Her finner du de beste hotellene i Palma

Cala d´Or

I Cala d´Or er du omgitt av lave hvite hus i sjarmerende omgivelser. Byen er kjent for å være eksklusiv og er en populær destinasjon på Mallorca. Havnen og marinaen er et populært område, spesielt på kvelden. Her ligger en rekke flotte restauranter som er verdt å prøve.

Er du glad i å oppleve litt på egen hånd bør du leie en bil og ta turen rundt i området. Små landsbyer og koselige strender er perfekte steder å stoppe underveis. Du kan også leie sykkel og ta turen rundt ved kysten om du ønsker å bevege litt på deg. Cala dÒr har kanskje Mallorcas flotteste strender med krystallklart vann som virkelig innbyr til en opplevelse under vann.

Her finner du beste hotellene i Cala d´Or

Cala Bona

Cola Bona er en koselig fiskelandsby med mengder av sjarm. Her kan du feriere i rolige og fredlige omgivelser og er et yndet reisemål for blant annet golfentusiaster. I Cala Bona kan du ta en spasertur på strandpromenaden, nyte et godt måltid i en av de lokale restaurantene, ligge på stranden og ellers nyte livet. Cala Boa er byen du reiser til når du ønsker ro og avslapping.

Her finner du de beste hotellene i Cala Bona

Cala Mayor

Cala Mayor ligger et steinkast fra Palma og tett på stranden. Byen er kanskje den eldste turistbyen på Mallorca og besøkes av både spanjoler og tilreisende fra resten av verden. De fleste reiser hit på grunn av den vakre stranden og nærheten til Palma. Da får du litt av alt.

Tar du turen til Palma får du liv og røre, mens i Cala Mayor kan du slappe av i solen, bade eller nyte et bedre måltid langs hovedgaten. Sørg også for å ta turen innom det verdensberømte Miró museet.

Her finner du de best hotellene i Cala Mayor

Cala Ratjada

Cala Ratjada er en nydelig og eksklusiv fiskehavn med en mengde flotte restauranter og strender med en behagelig atmosfære. Det yrer av liv på hvert gatehjørnet uten å være hverken forstyrrende eller slitsomt. Mange som bor på Mallorca har sine sommerhus nettop i denne byen.

Byen ligger rundt syv mil fra Palma i et naturskjønt område av øya. Cala Ratjada passer for både deg som ønsker en voksen ferie og for barnefamilier. I nærheten finner du også noen av Mallorcas flotteste golfbaner. Vil du ha en ekstra opplevelse bør du ta turen over til Menorca, som er naboøya til Mallorca.

For å oppleve utelivet på kvelden bør du ta turen ned til havnen. Her kan du nyte litt godt i glasset mens du opplever den gode og lune stemningen. Husk å prøve det lokale kjøkkenet. Maten fra Middelhavsområdene er alltid verdt et forsøk, du kommer ikke til å angre.

Her finner du de beste hotellene i Cala Ratjada

Enten du reiser til Mallorca på voksen ferie eller sammen med familien kan du være helt sikker på at du kommer til å trives på øya. Det er ikke uten grunn at mange reiser tilbake hit år etter år.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...