Barbados- Her finner du de beste hotellene

Barbados er en liten øy i Karibien som kan skilte med blendende vakre strender, en fantastisk atmosfære, nydelig mat og luksuriøs overnatting. Det er ikke uten grunn at Barbados blir ansett som et ekte ferie paradis. Barbados er den østligste øya i Karibien og ligger utenfor kysten av Sør-Amerika. Øya er kjent for sine hvite sandstrender, krystallklare vann og med et mildt klima året rundt. Barbados er et populært reisemål for turister fra hele verden og spesielt i perioden desember til april, når været er tørt og temperaturene behagelige. Hovedstaden på Barbados er Bridgetown og flere av byens bygninger og brosteinsbelagte gater er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Barbados har en rik historie som strekker seg tilbake til kolonitiden. Øya ble først bebodd av britene og ble en viktig produsent av sukker. Store deler av øyas historie kan fremdeles sees i både arkitekturen og kulturen. Øyas offisielle språk er engelsk og et besøk hit kommer til å gi deg mange unike opplevelser. I tillegg til å nyte dagene på stranden, oppleve de mange flotte byene, kan du både bade med griser og snorkle i det krystallklare vannet.

Opplevelser og attraksjoner

Barbados tilbyr en rekke aktiviteter og opplevelser som er verdt å ta en kikk på. For deg som ønsker sol og avslapning passer det perfekt med et besøk på de vakre strendene. Her kan du også snorkle i det krystallklare vannet, eller du kan ta en avslappende spasertur gjennom en av de mange botaniske hagene.

For deg som søker eventyr finnes det et bredt utvalg av ulike vannsportaktiviteter som du kan prøve. Slik som surfing, dykking og vindsurfing. Øya har også noen fantastiske golfbaner og et pulserende natteliv for deg som ønsker å kjenne på de karibiske rytmene.

Noen av de mest populære severdighetene på Barbados er blant annet Harrison’s Cave, en imponerende underjordisk hule, og St. Nicholas Abbey som er en historisk sukkermølle som nå fungerer som et museum.

Overnatting og Servering

Maten på Barbados er like variert som øyas kultur. Du kan nyte alt fra gatekjøkkenmat som roti til gourmetretter som serveres på elegante restauranter. Ikke glem å prøve en rum punch – en lokal favoritt.

Barbados har også et stort utvalg av luksuriøse hoteller med unik beliggenhet. Her kan du velge alt fra luksuriøse feriesteder ved stranden til sjarmerende boutique hoteller, som passer til deg som ønsker en ekte voksen ferie uten barnebasseng. Vi har funnet noen av de beste hotellene på Barbados som virkelig fortjener et besøk.

The Crane Resort

The Crane Resort er kjent for sin praktfulle beliggenhet på en klippe med utsikt mot havet.  Denne historiske fem-stjerners resorten har vakre suiter, flotte bassengområder med lys og en unik glassheis som tar deg til den hvite sandstranden nedenfor. Hotellet har også fem restauranter som du kan velge mellom.

Her kan du se nærmere på The Crane Resort

Fairmont Royal Pavilion

Dette eksklusive strandhotellet tilbyr luksuriøse rom og suiter med fantastisk utsikt over Det karibiske hav. Her kan du nyte førsteklasses fasiliteter som en privat strand, et utendørsbasseng og flere gourmetrestauranter.

Her kan du se nærmere på Fairmont Royal Pavilion

Cobblers Cove

Cobblers Cove er et førsteklasses hotell med spa og en prisvinnende restaurant. Hotellet tilbyr en intim og elegant atmosfære, og du kommer til å stortrives. Dette hotellet har nydelige rom, en førsteklasses restaurant som serverer karibisk-inspirert mat, og vakre hager som fører ned til stranden. Her finner du også flotte basseng hvor du kan starte dagen om du ønsker det.

Her kan du se nærmere på Cobblers Cove

Coral Reef Club

Dette luksuriøse hotellet ligger rett ved stranden og har utsikt mot havet. Hotellet har en tidløs sjarm og yndig karakter og er omgitt av planter og trær. Gjestene kan slappe av i elegante suiter, nyte gourmetmat i restauranten, og ta en dukkert i et av de vakre bassengene omgitt av tropisk vegetasjon.

Her kan du se nærmere på Coral Reef Club

Saint Peter’s Bay

Dette vakre fem-stjerners hotellet ligger på en idyllisk strand og tilbyr romslige leiligheter med alle fasiliteter og fantastisk utsikt. Her kan du bade i det store bassenget, leke deg med de utallige vannsportaktivitetene som tilbys, samt utforske øya. Saint Peters Bay har både basseng og restaurant på området.

Her kan du se nærmere på Saint Peter’s Bay

Crystal Cove by Elegant Hotels

Dette familievennlige fire-stjerners hotellet tilbyr en avslappende atmosfære og mange aktiviteter for både store og små besøkende. Her finner du fargerike rom og suiter, flere bassenger, vannsportsaktiviteter og kveldsunderholdning, rett ved stranden.

Her kan du se nærmere på Crystal Cove by Elegant Hotels

Little Arches Boutique Hotel

Dette sjarmerende boutique-hotellet er perfekt for par som ønsker en romantisk ferie. Med kun noen får rom har dette hotellet en intim atmosfære og en førsteklasses restaurant som spesialiserer seg på sjømat. Hotellet er kun for voksne så her er du garantert et barnefritt opphold.

Her finner du de beste overnattingsmulighetene i Barbados

Når bør du reise til Barbados?

Barbados er et populært reisemål for tilreisende fra hele verden. Barbados ligger i Karibien og er utsatt for både regnsesong og orkanseseong til gitte tider av året. Den beste tiden for en reise til Barbados er i høysesongen som regnes fra desember til april.

Høysesong: desember – april

Dette er den mest populære tiden å besøke Barbados. Været er vanligvis fylt av solskinn med lav luftfuktighet og med temperaturer som varierer fra 20 til 30 grader. Siden denne perioden anses som høysesong må du regne med at øya kan være travel.

Regnsesong: mai – november

Denne perioden er lavsesong på Barbados, men det betyr ikke at øya er helt fri for besøkende. Været er varmere og fuktigere enn i høysesongen, og det er større sjanse for korte regnbyger. Denne perioden gir derimot muligheten for bedre priser på overnatting og færre besøkende. Det er også mulighet for å delta på Barbados’ berømte «Crop Over» festival som feirer øyas kultur og historie.

Orkansesong: juni – november

Denne perioden regnes som orkansesong i Karibien. Selv om Barbados sjelden blir rammet av store orkaner bør du likevel være klar over at det kan skje, og vurdere en annen periode for et besøk til denne vakre øya.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Barbados

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...