9 Fantastiske opplevelser i Daytona Beach

Daytona Beach er kjent for sin unike historie, milelange strender, kunst, kultur og ikke minst, motorsport. Byen er pakket med flotte butikker og restauranter samt den berømte Boardwalk. Her kan du også spille golf hele året, eller du kan surfe, para-seile, padle i kajakk,  fiske og bli med på en båt tur. Du kan også oppleve det sprudlende nattelivet hvor du er garantert en artig aften.

Daytona Beach har en av de aller beste strendene i hele Florida og USA. Denne berømte stranden har også en av verdens mest imponerende strandpromenader. Den inneholder en mengde med fornøyelser, hippe butikker og gastronomiske restauranter.

Daytona Beach kan skilte med flere festivaler, og fra 15 mai til 31.oktober kommer de enorme havskilpaddene inn fra havet med eggene sine. Daytona kan friste med en hel del aktiviteter og minnerike opplevelser og vi har sett på noen av dem.

Det finnes flere måter å komme seg til Daytona på. Du kan ta fly til Miami og leie bil og oppleve Florida på fire hjul, eller du kan fly til Daytona Flyplass.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Florida.

Beach Street

Beach Street er en handlegate mellom Bay Street og Orange Avenue og ligger i sentrum av Daytona. Her finner du en mengde med butikker, restauranter og attraksjoner som teater og kino. Beach Street ligger i nærheten av Halifax-elven og gir hele området en helt spesiell atmosfære.

Daytona International Speedway

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Daytona International Speedway (@daytona)

Daytona International Speedway er et av de mest legendariske stedene du kan besøke innenfor motorsport. Dette er også hjemmet til NASCAR og ble grunnlagt i 1947 av Bill France Sr. Her kan det møte opp over 100 000 tilskuere og er en ettertraktet destinasjon for mange som besøker Daytona.

Her kan du prøve deg som sjåfør i hele tretti runder på den verdenskjente banen hvor det har vært mang en seier, eller du kan prøve deg som sjåfør i flere interaktive opplevelser. Dette er stedet for alle som er interessert i motorsport og det kommer til å gi noen unike minner for livet.

Vil du få med deg løpet Daytona 500 så skjer det i februar hvert år og tiltrekker seg flere tusen tilskurere. Daytona 500 blir sammenlignet med «Superbowl innen racerbilkjøring».

Daytona Beach

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Daytona Beach (@discoverdaytonabeach)

Stranden på Daytona Beach er hele 23 kilomter lang og er perlehvit og Daytonas mest besøkte sted. Stranden har vært gjenstand for motorsykkel-racing helt fra 1902, og i 1958 ble Daytona International Speedway etablert. I dag er stranden hovedestedet for Daytona og har alt fra paviljonger til strandpromenader og piknikområder.

Boardwalk Daytona Beach

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hannabeach (@beachworld100)

I sentrum av Daytona Beach finner du Boardwalk som ble bygget i 1938 og er pakket med ulike attraksjoner, butikker og restauranter. Her er det alltid liv og røre og du kan prøve Daytonas første berg-og dalbane som ruller over hele 2700 meter med spor med en hastighet som du sent vil glemme.

Her kan du også oppleve en fantastisk utsikt over Daytona og ut over Atlanterhavet. Attraksjonene og folkelivet er både innendørs og utendørs. Dette er et av Daytonas mest populære steder og største turistattaksjoner. Perfekt for alt fra barnefamilier til de som vil få med seg en spektakulær solnedgang.

Daytona Lagoon Park

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Daytona Lagoon (@daytonalagoon)

Dette er det perfekte stedet og ta med barna. Her har de minigolf, laser-tag, artige attraksjoner og badeland. Parken ligger kun ti-minutter fra sentrum og er det perfekte sted å dra hvis barna trenger litt ekstra underholdning.

Marine Science Center

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Friends Of The MSC (@marinesciencecenter)

Dette er et forskningssenter som sørger for at skadede dyr blir reddet og plassert tilbake i sitt naturlige miljø. Her kan du se dyr i mange varianter som både havskilpadder og ulike fuglearter. Mange av dyrene bor i en tank og der kan du både se på dem og berøre dem. Her finner du også en skilpaddeterasse, en natursti og et observasjonstårn for fugl. En tur ved dette senteret vil glede både store og små.

Ponce de Leon fyr og museum

Dette fyret er det høyeste fyret i Florida og er hele 53 meter høyt. Fyret ble ferdigstilt i 1835 og er i dag et historisk monument som er populært blant mange tilreisende til Daytona. Her kan du se unike dyr i sitt naturlige miljø som for eksempel delfiner i vannkanten, eller en liten vaskebjørn. Omårdet er perfekt for både bading og fisking og er en flott sted å tilbringe dagen for hele familien.

Legendarisk baseball stadium

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Daytona Tortugas (@daytonatortugas)

Jackie Robinson Ballpark ligger på City Island ved Halifax-elven og er en historisk stadium. Området ble åpnet i 1914 og er stedet hvor det første integrerte baseball spillet startet. I 1946 fikk, den nå kjente spilleren, Jackie Robinson spille sin første kamp på banen og ble med det historisk. Stadioen er oppført i det amerikanske nasjonale registeret og det er laget en statue av Jackie Robinson.

Museum of Arts and Science

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Museum of Arts & Sciences (@moasdaytona)

Dette er et av de strøste museene i hele Florida. Her finner du over 30.000 gjenstander og objekter med kunst som stammer fra blant annet Cuba og Kina, samt tidligere amerikanske møbler og kunst. Museet er relatert til Floridas historie og er et populært sted for alle som vil lære mer om Amerika og dens rike kulter.

Angell & Phelps Chocolate Factory

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Angell & Phelps (@angellandphelps)

Denne kjente sjokoladefabrikken ble startet opp i 1925 i Michigan, men ble flyttet til Daytona i starten av andre verdenskrig. I dag bruker de fortsatt de samme oppskriftene som de gjorde når de startet, og du kan være med på en rundt-tur på den lille fabrikken og i tillegg få noen smakfulle sjokoladeprøver. Perfekt for hele familien.

Daytona er også det perfekte stedet å reise hvis du har lyst til å lære deg å surfe. Her finnes surfe butikker som hånlager surfebrett og som stiller med profesjonell opplæring. Kom hjem som en vaskekte surfer etter noen dager i Daytona.

Gled deg til noen spennende og innholdsrike dager i Daytona med unike og opplevelser og eksklusive hoteller som gjør ferien til en drøm.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Daytona Beach.

God tur!

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...