Her finner du de beste hotellene ved Daytona Beach i Florida

Daytona Beach ligger i Florida og er den ultimate feriebyen. Hit reiser du for å spasere på milelange kritthvite strender og for å oppleve Daytona International Speedway hvor Daytona 500 blir arrangert hvert år. I Daytona finnes det flotte parker, sykkelstier og golfbaner av en annen verden. Byen har en mengde med spennende restauranter og kaféer som gir deg den beste feriefølelsen. I Daytona Beach får du mye for pengene dine. Denne byen er en av de rimeligere strandbyene du kan besøke i Florida, men det skorter ikke på luksusen av den grunn. Daytona har mange flotte hoteller å velge mellom og du kan glede deg over mange deilige dager i solen med sofistikert luksus i høysetet.

Selv om Daytona er kjent for å være roligere enn mange andre kystbyer mangler det ikke på et stemningsfylt uteliv. Denne byen er et perfekt reisemål for barnefamilier kan det likevel være greit å vite at Daytona er kjent for å huse legendariske Springbreaks. Da er byen pakket med feststemt ungdom og både hoteller og utesteder har mange besøkende denne uken. Daytona har flere flotte hoteller å velge mellom og vi har funnet frem de beste.

The Shores Resort & Spa

The Shores 2

Denne resorten ligger rett ved stranden i Daytona Beach og har det meste av attraksjoner og spennene destinasjoner i gangavstand fra hotellet. Hotellet har nydelige rom, spa og flere gourmet restauranter.

The Shores 6

The Shores Resort & Spa har flotte golfbaner i umiddelbar nærhet, samt mulighetene for å både fiske og seile. Fra hotellet er det kun noen få minutter til fots til et yrende natteliv og restauranter som du bør ta en kikk på. Hotellet byr på romservice hele døgnet for den som vil slappe av på rommet.

The Shores 3

Hotellet har flotte private strandhytter ved bassenget som ligger rett ved havet. Her kan du la roen senke seg mens du nyter sol og varme. The Shores har også et umerket spa med mange deilige behandlinger som kan være verdt et forsøk.

Ther Shores 1

Når kvelden nærmer seg kan du se solnedgangen ved havet rundt en vakker bålplass. Det perfekte stedet å fordøye alle dagens inntrykk.

Rommene ved The Shores er luksuriøse med alt du har behov for på en ferie. Sengene er myke og du kommer garantert til å få noen deilige netter.

Her finner du de beste prisene for overnatting ved The Shores Resort & Spa.

The Daytona Autograph Collection

The daytona 1

The Daytona Autograph Collection er et nytt og moderne hotell som er perfekt for den lekne bilentusiasten. Hotellet er trendy og designet er en hyllest til det byen er så enormt kjent for, raske biler.

The Daytona kan skilte med en unik restaurant, døgnåpen resepsjon og romservice. Ønsker du å holde treningen ved like kan du benytte deg av hotellets treningssenter. Vil du oppleve sagnomsuste Daytona 500 så ligger det 1,6 km unna hotellet. The Daytona tilbyr også gratis skyss til og fra flyplassen.

The Daytona 2

Hotellet har motorsport som tema og appelerer til alle som har en forkjærlighet for raske biler. Hotellet er fortsatt stilfullt og luksuriøst og ligger ved den ikoniske speedwayen.

The Daytona 4

Rommene er sofistikerte med alt du trenger for en vellykket ferie med behagelige senger som garantert vil gi deg ekstra god nattesøvn.

The Dayton 3

Bassengområdet er vakkert og innbydende med små cabanas med mulighet til å trekke seg tilbake til en rolig stund i sol og varme. Hotellet ligger kun noe få minutter fra Daytona Beach så her kan du være sikker på å få litt av alt.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved The Daytona Autograph Collection

Plaza Resort & Spa

Plaza 1

Plaza Resort & Spa ligger rett ved stranden og har et sofistikert spa-anlegg, utendørs svømmebasseng og en solterrasse med innbydende lounge innredning. Hotellet har også to fantastiske restauranter som du bør besøke.

The Plaza Resort & Spa ligger rundt én kilometer fra den berømt Daytona Beach. Hotellet har eget treningssenter som har åpent hele døgnet og du kan spille basket om du vil prøve det. Her kan du også ta med barna og la dem være med i The Kid´s Adventures Squad hvor de gjennom sommeren kan delta på alt fra vannsport aktiviteter til filmkveld ved bassenget.

Placa 2

Rommene er delikat innredet med alt du trenger av fasiliteter for noen avslappende dager. Noen av rommene har også nydelig utsikt over havet og kysten.

Plaza 4

Tar du turen innom spa-anlegget kan du nyte deilig massasje, samt litt skjønnhetsbehandlinger i velvære salongen. The Plaza Resort har et fantastisk basseng område som ligger kant i kant med stranden. Her kan du nyte god drikke med sol og varme eller du kan ta turen ned på stranden om du ønske det.

Plaza 5

Restaurant 1888 serverer et godt utvalg av klassiske retter typisk for sørstatene som sjømat, burger som du kan sette sammen etter egne ønsker og grillet kylling. The Surf´s up Pool Bar & Grill serverer enkle retter som dampet sjømat, wraps og delikate salater.

Hotellet ligger 20 minutter fra flyplassen og her finner du de beste prisene for overnatting ved The Plaza Resort og Spa.

Hilton Daytona Beach Resort

Daytona-Gallery-04-5bd8b6ceeb67f

Dette er det ultimate familievennlige hotellet og ligger rett ved stranden og Ocean Walk Shoppes. Resorten har boblebad, to basseng samt eget treningssenter som du kan benytte deg av når du ønsker.

Daytona-Gallery-18-5bd8b6f4c9e81

Hotellet har også egne restauranter og en bar som tilbyr internasjonale cocktails eller annen foretrukken drikke. Resepsjonen er døgnåpen og hotellet har i tillegg en hel del butikker. Hotellet tilbyr også bilutleie, bordtennis og egen klubb for små reisende.

daytona-rooms-standard-oceanfront-king-suite-5c47318a4a585

Aller rommene er romslige og moderne utstyrt med alt du trenger hvor noen av dem har enten terrasse eller en uteplass. I suitene finner du også to tvér om det skulle være et behov.

daytona-north-pool-the-reef-tiki-bar-5c473381deec1

Hotellet ligger rett i strandkanten og med et basseng på terrassen kan du nyte fantastisk utsikt i nydelige omgivelser. Her kan du også innta et enklere måltid fra terrasse-menyen.

Daytona-Gallery-01-5bf4782575d14

Restauranten Clocktower Lounge har nydelig utsikt over Daytona Beach og serverer klassiske amerikanske retter. Ved Hyde Park Prime Steakhouse får du servert fantastiske biffer i herlige omgivelser. Hotelle har også et lite bakeri som serverer nybakte fristelser og Starbucks kaffe. Gled deg til noen dager i Daytona med luksus og spenning.

Her finner du de de beste prisene for overnatting i Daytona. 

God Tur!

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...