5 uvanlige og unike opplevelser i London

Mange har vært i London og spasert rundt i de mange gatene og sett på en hel del av det London har å by på. Byen er et shoppingmekka og gir virkelig følelsen av luksus og avaganse når du oppsøker de rette stedene. London har også noen fantastiske hotell med en luksus i verdensklasse. Det ikke alle vet er at denne unike byen også har flere artige opplevelser som man burde ta en kikk på. Hva med å drikke kaffe på Londons eldste og eneste katte-kafé, drikke en Cosmopolitan i en bar med ballrom eller spise middag i mørket? Dette er noen av de uvanlige opplevelsene du bør se litt nærmere på.

London blir besøkt av flere tusen turister hvert eneste år og byen har fantastiske restauranter med smaker du skal lete lenger etter, samt shopping som er noe av det beste i verden. En gang i blant er det likevel ekstra moro å slå ut håret og gjøre noe helt annet.

Barndomsnostalgi ved Ballie Ballerson

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ballie Ballerson (@ballieballerson)

Ballie Ballerson er en cocktailbar med ballrom for de voksne. Baren finner du både i Soho og i Shoredtich og er et populært samlingssted for tilreisende og de lokale. Her kan du nyte deilige drinker i alle varianter og når festen setter i gang kan du hive deg ned i ballbingen med over én million lysende plastballer. Du kan leke rundt i ballene til rungende trendy musikk i to timer, men du må huske å reservere tid på forhånd.

Spis middag i mørket

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dans le Noir ? (@danslenoirgroup)

Ved Dans le Noir spiser du middag i mørket og det er en helt unik opplevelse. Dette er virkelig noe annerledes å gjøre og kommer til å skape mang en god latter. Selv om du spiser i mørket kan du være helt sikkert på at du får servert mat som du kommer til å sette pris på. Kokkene er fantastiske og du får servert de mest kulinariske retter du kan tenke deg.

Menyen er en overraskelse, men du kan velge mellom kjøtt, sjømat, vegetar eller kokkens valg. Du vet ikke hvor du blir plassert og du kan risikere å bli plassert sammen med gjester du ikke kjenner, og bare det er vel en opplevelse i seg selv.

Dette er en opplevelse hvor du må ta alle sansene i bruk og når middagen er over vil du i Silent Bar endelig finne ut hva du har fått servert, om du ikke allerede har gjettet det.

Skattejakt med Hiddencity

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jo (@jo_ddc)

London har mer å by på enn du kanskje visste og ved å bli med på dette artige eventyrspillet får du muligheten til å oppleve skjulte deler av byen. Spillet fungerer slik at du får tilsendt en hel del med kryptiske ledetråder, gåter og utfordringer til mobilen. For å komme videre til neste ledetråd må du klare den oppgaven du står i. Når du har løst en oppgave får du ny en ny ledetråd som fører deg videre i spillet.

Spillet krever at du både snakker med ukjente folk og finner det som ledetråden leder deg til. Du blir ført gjnneom bortejmte gater, puber, museer og hemmelige gater og du kommer til å bli fullstendig oppslukt av å klare spillet. Dette gir deg en unik mulighet til å oppleve nye og spennende deler av London.

Reis tilbake i tid og delta i en middelalderbankett

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Medieval Banquet (@medievalbanquet)

 Delta i en interaktiv middag som gjest ved Henrik VIIIs bankett. Her får du servert en kraftig fire retters middelaldermiddag mens du blir underholdt av alt fra sjonglører til akrobater.

Du kan leie et kostyme om du virkelig vil være en del av festen. Dette passer for hele familien og kommer til å gi deg en fantastisk opplevelse. Banketten varer i fire timer på Ivory House Experience og du kommer garantert til å elske opplevelsen.

Besøk Lady Dinah´s Emporium

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av London Cat Cafe (@ladydinahscats)

Besøk Londons eldste vaskekte kattekafé. Er du en som elsker katter i alle varianter er dette kafeen du bør besøke. Har kan du ta deg en drink, en matbit eller delta på afternoon tea sammen med et dusin katter. Med 90 tilmålte minutter kan du hygge deg i unike lokaler sammen med søte pusekatter som smyger seg rundt deg.

Her kan det fort bli trangt om plassen så det lønner seg å reservere bord på forhånd. Dette er en litt pussig, men veldig artig opplevelse og du burde absolutt gi kafeen et besøk om du vil oppleve noe litt utenom det vanlige.

London har uten tvil mye å by på og vil du vite mer om byen bør du ta en kikk her.   

Fly til London

fly

En tur til London passer perfekt som en weekendtur og du reiser på beste vis med fly. Med fly reiser du enkelt og komfortabelt og unner du deg selv litt ekstra luksus kan du sørge for at fridagene dine starter allerede etter sikkerhetskontrollen på flyplassen. Her finner du de beste prisene på fly.

Lykke til og god tur. Gled deg til noen begivenhetsrike dager med opplevelser du ikke er vant til.

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...