5 uvanlige og unike opplevelser i London

Mange har vært i London og spasert rundt i de mange gatene og sett på en hel del av det London har å by på. Byen er et shoppingmekka og gir virkelig følelsen av luksus og avaganse når du oppsøker de rette stedene. London har også noen fantastiske hotell med en luksus i verdensklasse. Det ikke alle vet er at denne unike byen også har flere artige opplevelser som man burde ta en kikk på. Hva med å drikke kaffe på Londons eldste og eneste katte-kafé, drikke en Cosmopolitan i en bar med ballrom eller spise middag i mørket? Dette er noen av de uvanlige opplevelsene du bør se litt nærmere på.

London blir besøkt av flere tusen turister hvert eneste år og byen har fantastiske restauranter med smaker du skal lete lenger etter, samt shopping som er noe av det beste i verden. En gang i blant er det likevel ekstra moro å slå ut håret og gjøre noe helt annet.

Barndomsnostalgi ved Ballie Ballerson

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ballie Ballerson (@ballieballerson)

Ballie Ballerson er en cocktailbar med ballrom for de voksne. Baren finner du både i Soho og i Shoredtich og er et populært samlingssted for tilreisende og de lokale. Her kan du nyte deilige drinker i alle varianter og når festen setter i gang kan du hive deg ned i ballbingen med over én million lysende plastballer. Du kan leke rundt i ballene til rungende trendy musikk i to timer, men du må huske å reservere tid på forhånd.

Spis middag i mørket

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Dans le Noir ? (@danslenoirgroup)

Ved Dans le Noir spiser du middag i mørket og det er en helt unik opplevelse. Dette er virkelig noe annerledes å gjøre og kommer til å skape mang en god latter. Selv om du spiser i mørket kan du være helt sikkert på at du får servert mat som du kommer til å sette pris på. Kokkene er fantastiske og du får servert de mest kulinariske retter du kan tenke deg.

Menyen er en overraskelse, men du kan velge mellom kjøtt, sjømat, vegetar eller kokkens valg. Du vet ikke hvor du blir plassert og du kan risikere å bli plassert sammen med gjester du ikke kjenner, og bare det er vel en opplevelse i seg selv.

Dette er en opplevelse hvor du må ta alle sansene i bruk og når middagen er over vil du i Silent Bar endelig finne ut hva du har fått servert, om du ikke allerede har gjettet det.

Skattejakt med Hiddencity

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jo (@jo_ddc)

London har mer å by på enn du kanskje visste og ved å bli med på dette artige eventyrspillet får du muligheten til å oppleve skjulte deler av byen. Spillet fungerer slik at du får tilsendt en hel del med kryptiske ledetråder, gåter og utfordringer til mobilen. For å komme videre til neste ledetråd må du klare den oppgaven du står i. Når du har løst en oppgave får du ny en ny ledetråd som fører deg videre i spillet.

Spillet krever at du både snakker med ukjente folk og finner det som ledetråden leder deg til. Du blir ført gjnneom bortejmte gater, puber, museer og hemmelige gater og du kommer til å bli fullstendig oppslukt av å klare spillet. Dette gir deg en unik mulighet til å oppleve nye og spennende deler av London.

Reis tilbake i tid og delta i en middelalderbankett

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Medieval Banquet (@medievalbanquet)

 Delta i en interaktiv middag som gjest ved Henrik VIIIs bankett. Her får du servert en kraftig fire retters middelaldermiddag mens du blir underholdt av alt fra sjonglører til akrobater.

Du kan leie et kostyme om du virkelig vil være en del av festen. Dette passer for hele familien og kommer til å gi deg en fantastisk opplevelse. Banketten varer i fire timer på Ivory House Experience og du kommer garantert til å elske opplevelsen.

Besøk Lady Dinah´s Emporium

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av London Cat Cafe (@ladydinahscats)

Besøk Londons eldste vaskekte kattekafé. Er du en som elsker katter i alle varianter er dette kafeen du bør besøke. Har kan du ta deg en drink, en matbit eller delta på afternoon tea sammen med et dusin katter. Med 90 tilmålte minutter kan du hygge deg i unike lokaler sammen med søte pusekatter som smyger seg rundt deg.

Her kan det fort bli trangt om plassen så det lønner seg å reservere bord på forhånd. Dette er en litt pussig, men veldig artig opplevelse og du burde absolutt gi kafeen et besøk om du vil oppleve noe litt utenom det vanlige.

London har uten tvil mye å by på og vil du vite mer om byen bør du ta en kikk her.   

Fly til London

fly

En tur til London passer perfekt som en weekendtur og du reiser på beste vis med fly. Med fly reiser du enkelt og komfortabelt og unner du deg selv litt ekstra luksus kan du sørge for at fridagene dine starter allerede etter sikkerhetskontrollen på flyplassen. Her finner du de beste prisene på fly.

Lykke til og god tur. Gled deg til noen begivenhetsrike dager med opplevelser du ikke er vant til.

SISTE ARTIKLER

Ocean key 1

overnatting I Key West

Key West er både en by og en øy helt ytterst på øygruppen av Florida Keys. Her bor det rett i underkant av 25...
Østerrike

Hit reiser du for å stå på ski i alpene i Østerrike

Østerrike er en populær destinasjon for alle som setter pris på en skikkelig ski ferie. Østerrike byr på fantastiske offpist-bakker, unik utsikt og en...
chamonix

Hit reiser du for en skiferie i de franske alper

De franske alpene er Europas største fjellmassiv og er med sitt høyeste punkt på 4808 meter over havet det høyeste i Europa. Alpene byr...
Fort Lauderdale

Unike opplevelser i Fort Lauderdale i Florida

Fort Lauderdale er et vakkert paradis i naturskjønne omgivelser. Med langstrakte strender, eksklusive hoteller og en naturlig destinasjon for glamorøse cruiseskip er dette plassen...
Ritz Carlton 3

Eksklusive hoteller i Orlando- Her finner du alternativene

Orlando er det perfekte reisemål for alle som elsker liv og røre, samt en mengde med unike fornøyelsesparker. Orlando har flere millioner besøkende hvert...
Budapest

Budapest- et unikt reisemål med luksus og spektakulære opplevelser.

Ungarn og Budapest er kjent for sine termiske bad med legende og forskjønnende egenskaper. Badene er plassert i fantastiske eldre bygg og er populære...

Norske Opplevelser

Norefjell- Her finner du de beste alternativene for overnatting,...

Norefjell ligger knappe en og en halv time fra Oslo og er en yndet...

Her finner du Norges beste ski og alpinanlegg

Når vinteren endelige melder sin ankomst har Norge mange unike ski- og alpinanlegg som...

Ferie og matopplevelser i Stavanger – Dette er det...

Stavanger ligger i Rogaland og er Norges fjerde største by, og er virkelig byen...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousine-utleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...