Se på innsiden av de mest luksuriøse hotellene i London

London er kjent for sin ekstra-avagante og luksuriøse holding såvel som stil. Det er få land som har en medfødt eleganse slik som England. Dette vil du, uten tvil, få merke når du tar turen til ett av Londons mest luksuriøse hotell. Her vil du bli vartet opp etter alle kunstens regler og uansett hva du har behov for vil hotellene stå til din suverene tjeneste.

Nå kan du se innsiden av de mest luksuriøse hotellene i London og virkelig kose deg med planleggingen av neste London-tur.

The Savoy

Savoy Hotell har huset flere celebre gjester gjennom tidene og vet å sørge for at du som gjest får absolutt alt du ønsker deg. Hotellet har vært i drift siden 1889 og ligger strategisk plassert ved The British Museum og The Royal Opera House.

savoy 1

Godt plassert i London sentrum gir dette hotellet deg et godt utgangspunkt når du skal utforske alle dine ønsker som står på listen når du besøker denne storslåtte byen.

savoy 5

Hotellet ønsker deg velkommen med den kjente og kjære inngangen som oser av luksus og velvære.

savoy 2

Alle rommene er individuelt innredet i en stil som er både elegant og diskret. Mange av rommene har nydelig utsikt over Themsen.

savoy 3

Rommene er romslige og gir deg og dine gode plass de dagene du skal tilbringe i London. Du kommer til å føle deg som hjemme og kan senke skuldrene og la hotellet ordne det du trenger.

savoy 4

Hotellet kan skilte med eksklusive bademuligheter i vakre omgivelser. Her kan du starte dagen med et deilig bad.

savoy 7

Hotellets Lobby er et syn i seg selv. Stor og imøtekommende er det plass til både de som kommer og de som reiser.

Her kan du se nærmere på The Savoy Hotell og bestille rom. 

The Dorchester

Dette vakre hotellet kan glede deg med alt fra Spa, en restaurant med en gyllen Michelin-stjerne og et fantastisk hageanlegg på terrassen, for å neven noe. Her får du utsikt over Hyde Park og hotellet ligger i det eksklusive Mayfair område.

Dorchester 5

Restauranten Alain Ducasse serverer fransk gourmetmat i vakre omgivelser. Ønsker du å nyte et godt måltid med moderne britiske retter bør du ta turen til The Grill.

dorchester 1

Stilfulle rom med utsikt over Hyde Park. Eksklusivt innredede rom som fremstår romslige og unike møter deg uansett hvilket rom du velger.

Dorchester 2

Alle rommene er unikt innredet og du kan glede deg over vakre detaljer med en fantastisk beliggenhet.

Dorshester 4

Noen av rommene har små terrasser med store og høye glassdører som slipper inn masse deilig dagslys.

Dorshester 8

De overdådige 5-stjerners-rommene har bad med italiensk marmor og myke badekåper. Du kommer til å føle den eksklusive atmosfæren fra det øyeblikket du entrer hotellet.

Dorchester 6

Når du bor på dette hotellet får du nye og vakre blomsteroppsatser som byttes ut hver dag. Tar du en tur til Spa avdelingen vil du oppdage vakre lysekroner som er lage av perler fra Sør-Stillehavet. Her spares det ikke på noe.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille rom.

45 Park Lane

På 45 Park Lane får nydelig utsikt over Hyde Park. Du kan hygge deg i den moderne amerikanske biffrestauranten. Følger du hotellets praktfulle trapp kommer du opp til en mellometasje hvor du kan nyte en god stund i baren, i biblioteket eller i et privat medie-rom.

park lane 2

Her kan du slappe av etter an lang og opplevelsesrik dag. Med god høyde under taket og fargefulle stilige møbler vil du bli godt ivaretatt.

claridges 2

Alle rommene på 45 Park Lane har imponerende utsikt over Hyde Park og fantastiske rom med eget marmorbad med badeprodukter du kommer til å elske.

park lane 5

Alle rommene er nydelig innredet i forskjellig stil. Luksus og komfort i god og behagelig miks.

15 minutter fra hotellet finner du den anerkjente handlegaten Oxford Street. Du kan også ta en tur i Hyde Park hvor du kan spille tennis, ri, ta båtturer eller bare rusle omkring.

Her kan du se nærmere på 45 Park Lane Hotell og bestille rom.

Claridges Hotell London

Dette hotellet kan skilte med 5 stjerner midt i Mayfair. Hotellet oser av glamour og en eleganse du sjeldent har sett maken til. Med lyse farge og lekre lysekroner kommer du til å føle du er ført rett inn i en filmverden. Bare hotellet er en opplevelse i seg selv.

clardiges 4

Det er ikke hvem som helst som ankommer Claridge´s  Hotell, og du bør ikke bli overrasket når du ser bilparken ved inngangen til hotellet. Hotellets beliggenhet er perfekt med sine 10 minutter til Hyde Park og 5 minutter til Oxford Street, som innehar alle favoritt butikkene. Hotellet har et moderne treningsstudio i syvende etasje, samt et utsøkt Spa-anlegg.

claridges

Alle rommene har praktfull innredning og er romslige. Hvert bad kan glede deg med sin vakre marmor og med nydelig utsikt over bakgården.

claridges 3

Stilen ved hotellet er luksuriøs art-deco med inspirasjon fra 30-tallet. Restauranten serverer moderne retter fra verdenskjente kokker. For en ekstra opplevelse bør du bestille Afternoon tea som serveres i den storslagne foajeen.

Her kan du velge mellom 50 sorter te og og noen fantastiske bakverk. Denne opplevelsen vil du ikke være foruten.

Her kan du se nærmere på denne diamanten av et hotell og bestille rom. 

The Ritz Hotel London

The Ritz er intet mindre enn verdenskjent og det med sin fulle rett. Hotellet vender ut mot Green Park i London. Hotellet har ikke spart på noe og tilbyr eksklusive rom i et ubeskrivelig flott bygning.

ritz 8

The Ritz finner du i en grønn oase som kommer til å ta pusten i fra deg. Hotellet bader i sol på gode dager og du kan være helt sikker på at oppholdet ditt vil bli uforglemmelig.

ritz 3

Rivoli Bar på The Ritz er dekorert i en lekker art deco-stil hvor gull er hovedtema sammen med dekorasjoner i bladgull. Her er det stil og klasse så langt øyet kan se.

ritz 4

The Ritz Restaurant har én Michelin-stjerne som vil sørge for et måltid av ypperste klasse. Restauraten har en vakker atmosfære og topper det hele med utsikt mot hagen.

ritz 6

Blomsteroppsatser og overdådig dekor kjennetegner The Ritz. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

ritz 7

Ingen av rommene er like, og byr på komfort og luksus fra første øyekast. Farger som passer sammen i statement-møblement følger hvert rom.

ritz1

Aller rommene har moderen fasiliteter, med høyde under taket og lekker utsmykning. Stilen er en miks av det moderne med bruk av antikke møbler med en rik historie.

Her kan du se nærmere på The Ritz Hotell og bestille rom. 

London kan luksus, det er det ingen tvil om. I tillegg kan du være helt sikker på at servicen er av helt ypperste klasse.

Gled deg!

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...