Unike og sjarmerende badehotell i Danmark du aldri glemmer

Danmark har ikke så rent lite å by på og er det noe noe du bør oppleve så er det å bo på et av de mange badehotellene. Danmark er kjent for disse unike hotellene som har et helt unikt historisk sus over seg. Badehotellene ble i sin tid flittig brukt av både turister og dansker til å komme seg vekk fra hverdgens mas. Badehotellene ligger fantastisk plassert med havet som nærmeste nabo og var en drøm å oppleve for alle dem som bodde i tette bydeler. Hotellene har beholdt sin fantastiske sjarm og mange av dem har vært i drift i over 100 år.

Du kan besøke et av de mange flotte badehotellene hele året, men den beste perioden er gjerne vår, sommer eller høst. Tar du turen på sommeren kan du starte og avslutte dagen med et deilig og forfriskende bad. Vi har tatt en kikk på noen av badehotellene som virkelig fortjener et besøk.

Ruths Hotel

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ruths Hotel (@ruthshotel)

Dette flotte badehotellet ligger i en av nordmenns favoritt byer, nemelig Skagen. Hotellet har vært i drift siden 1910 og ble totalrenovert i 2021. Hotellet ligger 200 meter fra stranden og har en mengde med fasiliteter å by på.

Her kan du få fantastiske spa-behandlinger og nyte både en sauna og dampbad i det eksklusive velværesenteret. Hotellet består av fem bygninger og kan by på alt fra gastrosnomiske opplevelser, eksklusive rom og muligheten for flere utendørs aktiviteter.

Badehotellet har åpent hele året og er du tøff nok kan du ta deg forfriskende bad mens snøen laver ned og avslutte med litt badstue og en bedre middag.

Hotellet er faktisk så populært å anerkjent at det har fått sin egen tv-serie, og er du i nærheten bør du sørge for å gi det et besøk.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Ruths Hotell.

Helenkilde Badehotell

Dette vakre badehotellet ligger fantastisk plassert med formidabel utsikt over Kattegat. Hele hotellet har en hjemmekoselig atmosfære og er innredet med akkurat det for øyet. Når man kommer hit skal man føle at man kommer hjem.

Hotellet ble først og fremst bygget som et sommerhus i 1896, men fra 1904 be det gjort om til et sommer-badepensjonat. Hotellet ble bygget ut i 1968 og har vært til glede for mange tilreisende i åresvis. Hotellet har vært i drift siden 1904 og har opplevd mer enn én historisk begivenhet.

I tillegg til en beliggenhet i naturskjønne omgivelser så kan hotellet også by på en deilig spa-avdeling som sørger for at du føler deg som et nytt menneske når du reiser. Her kan du bade i havet, få lave skuldre i velvære avdelingen og nyte et bedre måltid i restauranten, hele året.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Helenkilde Badehotell.

Gilleleje Badehotell

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Gilleleje Badehotel (@gillelejebadehotel)

Dette hotellet så dagens lys allerede i 1895 og ligger fantastisk til på nordspissen av Sjælland. På toppen av en 30 m høy sanddyne troner badehotellet som en ensom majestet med utsikt over Kattegat.

Hotellet ligger i nydelig natur og blir anset som et av badehotellene med Danmarks beste beliggenhet og det er ikke uten grunn. På toppen av sanddynen ligger hotellet og slikker sol fra morgen til kveld kun noen få meter fra vannkanten. En tur hit kommer garantert til å gi deg fornyet energi og lengsel etter å komme tilbake igjen og igjen.

Hotellet ligger 5 mil fra Købehnavn akkurat hvor Øresund møter Kattegat. Du kan besøke Gilleleje sentrum med en kort spasertur på 15 minutter som virkelig er verdt turen. Området er utrolig vakkert og du bør sørge for å gi bryggen et besøk også. Byen kan friste med en avslappende og rolig atmosfære hvor livet går i akkurat det tempo du måtte ønske.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Gilleleje Badehotell.

Dyvig Badehotell

Vil du oppleve et hotell som ligger i helt eventyrlige omgivelser så er det dette hotellet du bør velge. Helt nede ved fjorden på Jyske Nord ALs ligger hotellet og speiler seg i vannflaten.

Hotellet serverer kulinariske retter i verdensklasse som du sent kommer til å glemme. I 2021 ble restauranten faktisk nominert til » Årets restaurant 2021 » som virkelig var vell fortjent.

Hotellet har en fantastisk atmosfære som gjør at du føler deg hjemme fra det øyeblikket du setter foten på innsiden av døren. Her kan du senke skuldrene og la all verdens bekymringer renne av deg mens du nyter deilige dager i vannkanten.

Her finner du de beste prisene på overnatting ved Dyvig Badehotell.

Et tur til et badehotell i Danmark er en perfekt ferie for både store og små. Hit kan du reise både med og uten barn og du kommer til å elske hvert øyeblikk.

God tur!

SISTE ARTIKLER

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...

Mallorca-Her finner du de beste hotellene på Alcudia

Alcudia er en perle på øya Mallorca i Spania og det mest populære reisemålet. Dette er en unik destinasjon som kombinerer historisk sjarm, vakre...

Opplev Europas flotteste hotell

Europa huser noen av verdens mest luksuriøse og fantastiske hoteller. Enten du ser etter hotell med historisk sjarm, de eksklusive eller noen med nærhet...
ferie-reise-vpn

Internasjonal turisme nærmer seg nivåer før pandemien i 2024

For en næring som har ligget med brukket rygg siden 2019 er dette startskuddet på en etterlengtet opptur. Dette betyr også at flere skal...
spot_img

Norske Opplevelser

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

Norske opplevelser: Disse stedene er perfekte for deg som...

Noen ganger trenger vi alle en pause fra den hektiske hverdagen og et sted...

Fra fjorder til flamenco: Opplev den kulturelle fusjonen mellom...

Norge og Spania kan virke som to motsatte verdener med distinkte landskap, historier og...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...