Glad i luksus og kulinariske opplevelser? Da bør du reise hit.

Falsled Kro er stedet du drømmer om, men som du kanskje ikke visste eksisterte. I naturskjønne omgivelser ligger dette gamle gjestgiveriet på øya Fyn i Danmark. Falsled Kro er et særdeles sjarmerende og raffinert gjestgiveri fra 1500-tallet. Det har beholdt sin unike sjarm uten inntog av hverken moderne innredning eller med ombygging av bygningsmassen. Bygget har behold sin originalitet med gress-strå på taket og sitt utseende som er så karakteristisk for sin tidsepoke.

Falsled kro ligger sentralt plassert i gangavstand til Falsled havn og med en kort kjøretur til både Faabor museum og rokokkohagene i Holstenshus slottspark.

Et besøk til Falsked kro kommer til å gi deg og dine en helt fantastisk opplevelse du skal lete lenge etter å finne noe annet sted. Maten er utsøkt, rommene er delikate omkranset av små sittegrupper i grønne områder.

Unikt og sjarmerende gjestgiveri

Falsled Kro har blitt skrevet om mang en gang og for alle de med stor interesse for mat og hjerte for det lille ekstra er dette det ultimate stedet å reise. Her vil du komme bort fra storbyens leven og larm og senke skuldrene i fantastiske omgivelser.

Falsled kro 1

Alle rommene ved gjestgiveriet er sjarmerende og innbydende. De tar deg i mot med åpne armer og du kommer til å ønske at du kunne bli der til evig tid. Alle rommene har en koselig atmosfære med rustikke murvegger og trebjelker i taket. Ett av rommene har også en nydelig vinterhage.

Falsled kro 2

Her kan du nyte en rolig stund før du skal være en del av verdens beste matopplevelse. Du kan være helt sikker på at du kommer til å sove som et barn når dagen er omme. I myke senger omgitt av eksklusivt sengetøy er dette prikken over i én.

Falsled kro 3

Noen av rommene har egne private uteområder hvor du kan starte dagen. Her kan du glede deg over roen og naturen rundt deg.

Restaurenten byr på enten en ferdig satt 5-retters meny eller en 7-retters meny hvor alle rettene er nøye sammensatt av gjestgiveriets fantastiske kjøkken. Med en nøye utarbeidet vinmeny som følger hver matrett blir dette en kulinarisk opplevelse av en annen verden. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og med de fantastiske omgivelsene vil dette garantert være en opplevelse du kommer til å huske for alltid.

Falsled kro 5

Restauranten er innredet med respekt for omgivelsene uten trendy innslag. Her finner du roen og gleden ved å nyte livet med fantastisk mat og drikke. Her kan du nyte utsikten mot hagen i en intim bordsetting. Du kan også få utsikt mot kjøkkenet hvor du kan bivåne alle forberedelsene som gjøres før maten blir servert deg. Her spiser du med lave skuldre og får en matopplevelse du aldri kommer til å glemme.

Falsled kro 6

Kjøkkenet på Falsled kro operere kun med lokale luksuriøse råvarer hvor hver vare blir behandlet med omhu og respekt. Rettene er like vakre for øynene som de er for smaksløkene.

Falsled kro 7

Falsled kro har et innovativt kjøkken hvor hver råvare blir riktig benyttet og ofte i kombinasjoner du ikke har smakt før. Hver bit er en ren nytelse.

Falsled kro 7

Hver enste rett som går ut av kjøkkenet skal være smakfull og lekker og du kommer til å bli mektig imponert.

Gjestgiveriet har med sin unike beliggenhet også utsikt mot havet hvor bølgene skyller inn en varm høstdag. Du sitter god og varm innendørs med en kulinarisk opplevelse av en annen verden. Falsled kro opererer med en service du skal lete lenge etter å finne noe annet sted.

Du kan kjøre bil helt frem til Falsled kro. Starter du i Norge kan du reise med DFDS til København, eller du kan kjøre gjennom Sverige og over broen fra Malmø til København. Vil du gjøre det enda enklere kan du ta fly til København, leie bil og kjøre til øya Fyn med ankomst Falsled Kro.

Er det ett sted du bør reise i år så er det nettop hit og her finner du de beste prisene for både overnatting og flyreise.

God tur!

 

SISTE ARTIKLER

fjellgorilla uganda,safari

Eksklusive safariopplevelser du aldri glemmer. Her finner du priser og de beste reisebyråene

Du er kanskje en av dem som har reist rundt i store deler av verden og som nå kunne tenke deg en helt annerledes...
Kroatia

Kroatia- Europas nye luksus destinasjon!

Ønsker du deg en ferie til et land med krystallklart vann, nydelig kjøkken, rik historie og vakre øyer? Da bør du, uten tvil, ta...

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger – Her finner du pris og...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er en fantastisk opplevelse og noe du virkelig burde unne deg....
Bergen hovedbilde 2

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom du skal unne deg en...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by på. Bergen har en rekke kjente museum, restauranter og opplevelser...
limousin 3

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og dette koster det

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra godt vare på. Det er ikke alltid det er så...
under vann dubai

Bo i luksus på et hotellrom under vann? Her finner du hotellene og dette...

Før var en hotellovernatting en spesiell opplevelse og det er det fortsatt for mange, men for dem som har gått lei av paraplydrinker og...

Norske Opplevelser

Leie av helikopter i Norge til flere anledninger –...

Å se verden fra en annen vinkel enn hva du er vant til er...

Dette er det beste Bergen har å tilby dersom...

Bergen er Norges nest største by og har uten tvil mye fantastisk å by...

Disse tilbyr limousineutleie og privatsjåfør i Norge – Og...

Av og til kan det være deilig å vite at du blir tatt ekstra...

Her finner du alle Norges Michelin-restauranter

Michelinguiden har operert med stjerner på restauranter siden 1926 og lite er så prestisjefylt...

Norges fornøyelsesparker og badeland. Her er de beste stedene

Badeland og fornøyelsesparker er alltid en innertier hos barna. De får en fantastisk opplevelse...

Høvringen i Rondane – En luksuriøs opplevelse i Norges...

Høvringen er ei fjellgrend og var tidligere Norges største setergrend hvor de kunne skilte...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...