Glad i luksus og kulinariske opplevelser? Da bør du reise hit.

Falsled Kro er stedet du drømmer om, men som du kanskje ikke visste eksisterte. I naturskjønne omgivelser ligger dette gamle gjestgiveriet på øya Fyn i Danmark. Falsled Kro er et særdeles sjarmerende og raffinert gjestgiveri fra 1500-tallet. Det har beholdt sin unike sjarm uten inntog av hverken moderne innredning eller med ombygging av bygningsmassen. Bygget har behold sin originalitet med gress-strå på taket og sitt utseende som er så karakteristisk for sin tidsepoke.

Falsled kro ligger sentralt plassert i gangavstand til Falsled havn og med en kort kjøretur til både Faabor museum og rokokkohagene i Holstenshus slottspark.

Et besøk til Falsked kro kommer til å gi deg og dine en helt fantastisk opplevelse du skal lete lenge etter å finne noe annet sted. Maten er utsøkt, rommene er delikate omkranset av små sittegrupper i grønne områder.

Unikt og sjarmerende gjestgiveri

Falsled Kro har blitt skrevet om mang en gang og for alle de med stor interesse for mat og hjerte for det lille ekstra er dette det ultimate stedet å reise. Her vil du komme bort fra storbyens leven og larm og senke skuldrene i fantastiske omgivelser.

Falsled kro 1

Alle rommene ved gjestgiveriet er sjarmerende og innbydende. De tar deg i mot med åpne armer og du kommer til å ønske at du kunne bli der til evig tid. Alle rommene har en koselig atmosfære med rustikke murvegger og trebjelker i taket. Ett av rommene har også en nydelig vinterhage.

Falsled kro 2

Her kan du nyte en rolig stund før du skal være en del av verdens beste matopplevelse. Du kan være helt sikker på at du kommer til å sove som et barn når dagen er omme. I myke senger omgitt av eksklusivt sengetøy er dette prikken over i én.

Falsled kro 3

Noen av rommene har egne private uteområder hvor du kan starte dagen. Her kan du glede deg over roen og naturen rundt deg.

Restaurenten byr på enten en ferdig satt 5-retters meny eller en 7-retters meny hvor alle rettene er nøye sammensatt av gjestgiveriets fantastiske kjøkken. Med en nøye utarbeidet vinmeny som følger hver matrett blir dette en kulinarisk opplevelse av en annen verden. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og med de fantastiske omgivelsene vil dette garantert være en opplevelse du kommer til å huske for alltid.

Falsled kro 5

Restauranten er innredet med respekt for omgivelsene uten trendy innslag. Her finner du roen og gleden ved å nyte livet med fantastisk mat og drikke. Her kan du nyte utsikten mot hagen i en intim bordsetting. Du kan også få utsikt mot kjøkkenet hvor du kan bivåne alle forberedelsene som gjøres før maten blir servert deg. Her spiser du med lave skuldre og får en matopplevelse du aldri kommer til å glemme.

Falsled kro 6

Kjøkkenet på Falsled kro operere kun med lokale luksuriøse råvarer hvor hver vare blir behandlet med omhu og respekt. Rettene er like vakre for øynene som de er for smaksløkene.

Falsled kro 7

Falsled kro har et innovativt kjøkken hvor hver råvare blir riktig benyttet og ofte i kombinasjoner du ikke har smakt før. Hver bit er en ren nytelse.

Falsled kro 7

Hver enste rett som går ut av kjøkkenet skal være smakfull og lekker og du kommer til å bli mektig imponert.

Gjestgiveriet har med sin unike beliggenhet også utsikt mot havet hvor bølgene skyller inn en varm høstdag. Du sitter god og varm innendørs med en kulinarisk opplevelse av en annen verden. Falsled kro opererer med en service du skal lete lenge etter å finne noe annet sted.

Du kan kjøre bil helt frem til Falsled kro. Starter du i Norge kan du reise med DFDS til København, eller du kan kjøre gjennom Sverige og over broen fra Malmø til København. Vil du gjøre det enda enklere kan du ta fly til København, leie bil og kjøre til øya Fyn med ankomst Falsled Kro.

Er det ett sted du bør reise i år så er det nettop hit og her finner du de beste prisene for både overnatting og flyreise.

God tur!

 

SISTE ARTIKLER

ferie-i-norge-norsk-ferie-norgesferie

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål for både eventyrlystne og naturelskere. I de senere årene har...
leie-hytte-luksus-hemsedal

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær destinasjon for friluftsentusiaster. I de senere årene har landet også...
forsikring-reise-idtyveri

Slik beskytter du deg mot ID-tyveri på ferien

Å reise på ferie er en fantastisk opplevelse, men i vår moderne verden er det også viktig å være bevisst på sikkerheten din, spesielt...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne Gård

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård. En vakker gård med landbruksmuseum, kortreiste råvarer og en unik...

Luksuriøs skireise til Japan

Japan er mer enn et land med spennende kultur og moderne teknologi, det er også en drømmedestinasjon for alle som elsker å stå på...

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet du har sett eller opplevet. De fleste legger merke til...
spot_img

Norske Opplevelser

Luksusferie i Norge: En Reise Gjennom Naturens Eksklusivitet

Norge, med sin spektakulære natur og rike kulturarv, har lenge vært et yndet reisemål...

Luksushytter i Norge: En Reise til Eksklusivitet og Natur

Norge, kjent for sin storslåtte natur og imponerende landskap, har lenge vært en populær...

Kurs-og konferanse i historiske og vakre omgivelser på Glenne...

Med kun en 30-minutters kjøretur fra Oslo finner du ærverdige og historiske Glenne Gård....

Utne Camping- Det helt spesielle hotellalternativet i Østfold

På en høvde over E6 ved Sarpsborg ligger en campingplass helt ulikt noe annet...

Luksuriøst fjelleventyr i magiske omgivelser

Norge er kjent for sin storslåtte natur med majestetiske fjell og uberørte natur. En...

Lofoten- Magisk opplevelse med nordlyset

Lofoten er en vakker og naturskjønn øygruppe i Nord-Norge, en destinasjon som garantert kommer...

SPA

Dette er Norges flotteste SPA-Hotell

Å kunne reise bort en helg, eller en midtuke, og unne seg det lille...

Bad i varme kilder og bo på Islands mest...

Island er et sagnomsust land og har mye spektakulært å by på. Her kan...

Bora Bora- Verdens vakreste og romantiske øy

Bora Bora er kjent for å være verdens vakreste øy, og at øya er...

SPA i utlandet – Dette kan du forvente

Å reise på Spa-turer er nesten noe av det beste du kan gjøre for...

Slik bor du på Mallorcas mest eksklusive hotell

Trodde du Mallorca kun var badedyr og paraplydrinker? Da må du tro om igjen,...

Her er verdens mest luksuriøse cruiseskip – Og dette...

De fleste av oss tenker vel at et luksuscruise er det optimale ferien. Et...